Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • How no, how no, Mistře! To by se to rozhazovalo. Šetřit se musí! Ne furt nakupovat blbiny, které nejsou potřeba. Nebo si nechat vyhodit do vzduchu muničák..
    Peníze se musí vynaložit účelně, to už pochopil i Švanda dudák v divadelní hře! Pochop to i Ty a něco pro to dělej.
    Hezkou dobrou noc!
  • Nechápu, na co máme armádu, když jsme obklopeni hodnými a demokratickými státy. Rozpustit armádu, vystoupit z NATO a usilovat o neutralitu, jako Rakousko. Za ušetřené prachy postavit silnice nebo splácet dluh.
  • Ze Stropnického se stal pěkný "válečný štváč". Nevidím důvod pro navyšování vojáků, protože stejně budou pouze vysílání na zahraniční mise, kde opravdu nemusí být. Že armáda plýtvá miliardy je vidět z akce, že pro nevyužití našich drahých letounů je posíláme na ostrahu jiných států. Bohužel naši euroatlatičtí Hujeři v Parlamentu zřejmě na úkor škol, nemocnic a dalších schválí navýšení nejenom vojáků, ale i výdajů pro věc, která nemá s naši republikou nic společného. Ne bezprostředně.
  • Chudé USA snižuje stav vojáků asi o 60.000, tak bohaté Česko je musí částečně nahradit. Asi to dostal ministr příkazem. Každý si s náma vytře zadek. Hlavně, že se nám to líbí.
  • Vojáky, kteří bojují pro a za USA nepotřebujeme. My je potřebujeme tady, v Čechách, na naší obranu a naších hranic. Pokud to Stropnický nedokáže s Chovancem zařídit, tak ta ministerstva zrušte.
  • Zdejší Putinova pátá kolona je samozřejmě proti.

    Ta si přeje vojensky slabou EU aby do ní mohl fašista Putin přijet s tanky.
    Po okupaci by zdejším leštičům Kremelských klik rozdal něco z nakradeného majetku.

    Díky Bohu jsme však členy NASTO takže Ruský agresor bude zničen.
    • Tak teď jsi trochu vedle, i když většinou souhlas.
  • Nech skončí nesmyslné okupační mise za , které se národ stydí a bude peněz dost.
    Nevidím důvod platit ze svého žoldáky pro cizí zájmy.
  • Není to tak dávno co stanula před soudem smečka vysokých důstojníků naší lidové armády, za to že nakupovali z armádních peněz cetky suveniry a třeba slipy.A ono nic.Zproštěni obžaloby.Takže pokud je loupežník v zeleném osvobozen a ono jakože se nic nestalo,dobře.Ale není třeba jim futrovat další peníze.Lidově demokratická zvlčelá armáda si pohlídá rozkrádání a z ušetřeného zbude dost i pro nové kluky.Přeci nebudeme futrovat peníze do takových křiváků!
  • V článku je snad chyba v řádech, Stropnický požaduje zvýšení rozpočtu o dvě miliardy, ne?
    Dva milióny je pro armádu jako plivnutí do moře...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit