Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježíšmarjá to je rypák ten Stropnický, a od tý doby co má kalíškový zuby šišlá jako Chrápnberg!!!
  • Stalingrad
    Když řidič projede křižovatku na červenou-také neni důvod ho trestat,pokud se nic fatálníh nestane !!!! Proč se řidiči seberou body,dostane pokutu a přijde o řidičák ??!!! Za jednu chybičku hned 3x tvrdý trest,zdražíme pokuty atd...!!!,ale pokud se to týká nějakýho kašpara a povaleče z vlády,poslance,senátora,ministra,hejtmana-proč hned dělat závěry a nedej bože trest,že srá.botko !!! Hold jsi stejný h.jzl ,jako celá vláda. *12* *12* *12*
    Za tu vaši demokracii,svobodu si člověk chleba nekoupí !!!!Jdu přiložit pod kotel,ať je na vás vřelá voda...... *12* *12* *12*
  • Přiběhne pan Horák na komunistickou strážnici: „Ztratil se mi papoušek. Pokud ho chytíte, předem prohlašuju, že se s jeho politickými názory neztotožňuju!” *1* *1* *1* *1*
  • Za totality stojí chlap na Václavském náměstí a vykřikuje: „Za pět tisíc letenky do New Yorku! Za pět tisíc letenky do New Yorku!”
    Zastaví se u něho pán a ptá se: „To je i zpáteční, prosím vás?”
    Chlap se otočí a pokračuje: „Za pět tisíc do New Yorku, blbce neberem, za pět tisíc do New Yorku. *15* *15* *15* *15*
  • Amerika je totálně v řiti!!!
    Co měli na zítřek prožrali už předevčírem!!!
    Obama smrdí!!!
    • Zloději nicků! Máš tom zmatek.

      Tvé Rusko je chudobná zem kde zítra znamená teprve rok 1310 *15* *15*
      • Jen klid. Soudný člověk nehledí na to KDO to píše, ale CO píše.
  • Současná kremelská věrchuška své bolševické způsoby pouze kryje do rádoby vzletných vlasteneckých hesel, přičemž uvnitř zůstala rudá, což dokazuje její obdiv k masovému vrahu a jednomu z nejhorších tyranů v lidských dějinách Stalinovi.

    Nedávno státní ruská společnost Rosněfť nepřátelsky převzala část společnosti Basněfť, která patřila podnikateli Vladimíru Jevtušenkovi. Tomu bylo „vlídně“ naznačeno, že by bylo rozumné tak učinit. Koneckonců Michail Chodorkovskij kdysi podobnou „velkorysou“ nabídku odmítl a všichni víme, jak dopadl. Může však mluvit o štěstí, že zůstal naživu, to právník Magnitskij, který upozornil na masivní korupci ve špičkách státní správy, neměl.

    V Rusku, když bude někdo z Putinova gangu chtít, se zmocní cizí firmy a nic mu v tom nezbrání. Dělá se to znárodněním a další postup bývá takový. Buď si dotyčný zakoupí výhodně akcie této firmy, nebo si ji sebere celou. Žádná jiná civilizovaná země si nedovolí, tak provokativní miliardové krádeže a nerespektování ochrany svobodného podnikání a soukromého vlastnictví, jako současná kremelská říše. V Rusku si také mafiáni, kteří mají blízko k Putinovi, žijí očividně nad poměry a nikomu to nevadí.

    Je ovšem nepochopitelné, že poměry v této zemi hájí ti, kteří o sobě tvrdí, že jsou pravicoví. To ovšem nemůže být pravda. Těžko může pravicový člověk, pro kterého je nedotknutelnost privátních majetků, jednou ze základních hodnot, obdivovat stát, který ji velmi nestydatě porušuje. Imunní proti zločinům není jistě žádná země, ale v Rusku je podle všeho organizuje přímo vládnoucí moc.
  • Světové ceny ropy padají. Rus bude místo vodky chlastat ropu.
  • Amerika je totálně v řiti!!!
    • Zloději nicků. a vaše Ruská ekonomika už je přímo v perdeli *15* *15*
  • Číně došla s ruskou neschopností stavět dálnic trpělivost a hledá náhradní dopravní trasy do Evropy přes Kazachstán, Azerbájdžán a Turecko. Rusko za celou putinovskou éru nepostavilo jediný kilometr vysokorychlostní železnice.

    Právě budování moderních dopravních komunikací je důležitým atributem vyspělého státu. Na Číně se mně mnohé nelíbí. Ale tato země se modernizuje neskutečně rychlým tempem. Mezi Pekingem a Šanghají vede místy i osmiproudá dálnice v každém směru a obě města spojuje vysokorychlostní železnice, po které uhání vlaky až třísetkilometrovou rychlostí. Číňané dobře vědí, že kvalitní moderní dopravní komunikace jsou jedním z klíčových předpokladů pro zařazení mezi vyspělé státy světa a proto je zkrátka masivně staví. Čína je pro nás skutečně perspektivním státem z hlediska zahraničního obchodu a musíme jí věnovat velkou pozornost. To ovšem neznamená, chovat se vůči Číňanům poníženě a servilně. Když nějací čínští podnikatelé měli jít v Praze na diskusi s českými vysokoškolskými studenty, tak chtěli, aby odpovídali jen na jimi dopředu schválené otázky. Na to česká strana správně nepřistoupila, protože to už je za hranou. Číňanům je třeba v takových případech slušně ale důrazně říci, že u nás takové způsoby nejsou zvykem.

    Ale zpátky k Rusku, které ne rozdíl od Číny akorát řeční, ale nestaví. Od roku 2000, tedy po příchodu Putina do Kremlu, nebyl v této zemi postaven jediný kilometr vysokorychlostní železnice. Rovněž slib, že při příležitosti mistrovství světa ve fotbale v roce 2018 bude zprovozněna vysokorychlostní železnice Moskva – Kazaň v délce 700 kilometrů, zůstane jenom na papíře.
  • Amerika je v řiti!!!
    • *1* *1* *1*
      zoufalé výkřiky ruských kolaborantů
      *1* *1* *1*
      • Zloději nicků. V řiti je vaše chcípající ruská ekonomika *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit