Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je text jak od pana Kojzara - smíchání polopravd, lží, překrucování, demagogie, vše se společným jmenovatelem - závist a nenávist.
  • Zakrslá papuánská hlavička je další Klausův klon ???

    Zlomyslnému a úskočnému haličskému báťuškovi Pružinskému se podařilo obklopit se stejnými tělesnými a duševními mrzáky, jako je sám.Viz Hájek.
    Baziliška Klause vystřídal mstivý Buran Zeman, následuje agent Bureš. Podobně se vždy střídal „zlý“ estébák s „hodným“. Řídícím důstojníkem všech zůstává Putin. Klaus i Zeman odkopli své mateřské partaje jako použitý a nepotřebný kondom na cestě za Ural, Bureš zatím ne. Na jiné vzory tento národ prostě nemá. Chátra si dokutálela Milouše na hrad, jako hovnivál svoji tlustou kuličku. Až ji budou chtít použít, bude vyschlá a prázdná, jako střapatý prognostický „čestný předseda“ Walter Marxkopf. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit. Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google: http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Copak je to za pichusa, tento přihřátý Mach? Kikina pro něho i pro sebe vytvořil SSO,
    aby měl prostor pro "komunikaci"! Co si budem bublat! K nim patří i Payne!
    Trojka k pohledání!
  • Iveta Grigule je Lotyška, ale ty záměny už jsou fádní, pokud zrovna nevylosujeme opačnou hymnu...
    • Hele, opraveno. Chválím.
  • Pro autora článku. Pane Strnade, napište celou pravdu. Pan Mach má na asistenty stejnou částku jako všichni ostatní europoslanci. Je tedy jeho věc, jestli tyto peníze rozdělí na 2 nebo na 14 dílů.
    • Nikdo netvrdí opak.
  • A na čem balancují eurohujeři? *1* *1* *1*
    Vždyť se jim to všechno sype pod rukama. Plánované hospodářství, přerozdělování, bobtnání byrokracie, regulace, regulace, směrnice, dodatky ke směrnicím... To my starší ročníky přece dobře známe a je nám jasné jak to dopadne. Jinak to totiž dopadnout nemůže. *7*
    Ale to není všechno. Máme tu v rámci multikulti prdolásky stoupající pozitivní diskriminaci, genderové nesmysly atd.
    Evropa jde neochvějně do zadele. Nedávno jsem četl článek o Švédsku. Kdysi výkladní skříň tzv. sociálně vstřícného kapitalizmu. A co teď? Masivní přistěhovalectví způsobilo propad ekonomiky, raketový nárůst kriminality a celá švédská pohoda je v řiti. Pokud bude pokračovat pokles v trendu posledních pěti let, Švédsko se v roce 2030 zařadí mezi rozvojové země. Jenomže ten propad bude ve skutečnosti horší a rychlejší, protože imigraci tam nikdo neřeší a kdyby i řešil, tak ti co tam už jsou se množí jako králíci.
    A nejenom Švédsko, je to jak přes kopírák u všech západoevropských zemí, kde štědrá sociální politika natahala půlku Afriky. Jó, pologramotný nezaměstnaný přistěhovalec je ideální volič. Žije na sociálních dávkách, plodí další děti a všichni budou volit toho, kdo jim ty dávky zvýší a nebo alespoň udrží. Evropa hraje "letadlo". Nebude trvat dlouho a padne držkou na zem. Kam si pak zalezou všichni ti "osvícení multikulti eurohujeři" ?
  • Fašista Mach je oblíbencem Kikiny. Zajímavé...
  • Když Macha ovce volily do EP, tak to bylo keců, děkování a planých slibů, jak se bude na evropské půdě bít za ty pravé hodnoty a bla bla bla. Ve skutečnosti si tam, jako ostatní, jenom válí šunky za královský plat a jinak je tam celkem k ničemu.
  • EU skeptik - to je demagogické označení které má pošpinit lidi kteří mají rozum
    a chápou že totalitní Bruselský spolek nefunguje.
    EU řídí komise která nepodléhá volbám. Řídí nás nikým nevolené panstvo a jeho
    úřednici. To je parodie na demokracii.

    30 různých kapel nemůže stvořit jeden fungující orchestr. Každý stát má úplně jiné
    podmínky a zájmy. Národní státy existují dlouhá staletí a národ je zde zakořeněný.
    Existence SSSR také nezničila národní cítění Ukrajinců Estonců Lotyšů ...
    EU to také nedokáže.
    • Troubo, co meleš? Národní státy neexistují dlouhá staletí.
      A SSSR se rozesral sám od sebe! A to se trpajzlíkovi hrubě
      nelíbí!
      • Rusku jde o moc, ne o geografickou rozlehlost, která je už i tak nekonečně veliká. Evropa nikdy nebude jednotná, nikdy nebyla...příliš mnoho národů, zájmů na relativně malém a úrodném území. Evropa vždy byla semeništěm konfliktů a ataků nájezdníků odevšad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit