Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to je za vítězství, opět zvítězil islámský stát a město již není městem. Tady se vidí ješitnost ať jedné či druhé strany, bojovat o kamenné zříceniny kde se nedá žít na to můj rozum nestačí.
    Ruská armáda? Vždyť dostala opět na frak jako v Afganistánu. Islamisté dobyli jejich letiště a přišli ke zbraním, které potřebují. Letadla jim zničila o tom se moc nehovoří. To bylo řečí, že Rusové udělají pořádek a bude brzo po válce. Ruský voják není neohrožený hrdina a bojovník, Ruský voják a jejich propaganda dovede jenom plácat hubou jinak nic neumějí. Když se neumí trefit do středu islámu, tak to naperou do nemocnic nebo humanitárního konvoje. To je tím, že jsou pořád ožralí.
    • Koukám, že jsem se spelt, můžete mi doporučit nějaký hotel? Přijel bych do Aleppa na dovolenou. Určitě tam je mír, klid pohoda žádná vojska ani ta Ruská, tam již nebojují, kavárny otevřené. Děkuji za odpověď.
    • josef.servit.9
      Letiště obsadila armáda USA!Okamžitě začala podpora IS.Evakuace je přesun IS bojovníků!
      Máš v tom guláš?
      • Josefe nepadl jis náhodu na hlavu?
        Sovětské letiště obsadila armáda USA, ty máš zvláštní školu nebo si Ing.
  • Asadovo vítězství se jeví jako Pyrrhovo. Usilovat o území, které je srovnáno se zemí sebou samým, je opravdu prapodivné vítězství. Navíc mrtvé město bez obyvatel, kde se brzy na mrtvolách pod sutinami budou krmit potkany. Pokud takovou představu má Asad, potom si nezaslouží pozornosti v médiích ani řádku. Tak akorát odsouzení, nebo nekrolog. A jako masovému vrahu, snad ani to.
    • josef.servit.9
      Jste, jako Obama, když nemůže ublížit, tak alespoň smrdí ruskou propagandou a nutí ostatní!
    • Kolik se platí za takové blitky ?
      • 30 stříbrných
  • Tak uvidíme jak Západ přistoupí k humanitární pomoci - zatím se nijak nepřetrhnul. Británie nedodala vůbec nic a kritizuje. Konečně začne řádné zúčtováni s teroristy. Postupně se vyčistí Sýrie a bude klid.
    • Kdo tu zem rozmlátil, tak ať si ji zaplatí. Kdo ji rozmlátil je známo a to jsou Rusáci, tak ať to zaplatí oni. Nikdo nezúčtoval s teroristy, Rusko nic nedokázalo dostalo na frak od islámského státu. Ruský voják již není hrdina, ale terorista, který zabíjí děti, ženy střílí do nemocnic a humanitární pomoci. Ty by jsi potřeboval vyčistit mozek a ne Sýrii.
  • Když někdo vytrvale podporuje terorismus včetně vražd civilistů mezi nimi také žen a dětí v sousední zemi, nezaslouží si žádný soucit. A to je případ této arabské země, která nyní trpí tím, co sama dělala u sousedů.

    Pravdou je, že syrští Arabové otevřeně sympatizovali s hitlerovským Německem a po vyhlášení nezávislosti v roce 1946 ukrývaly tamní vlády nacistické válečné zločince včetně těch nejhorších masových vrahů. Důvod byl jasný - protižidovská nenávist.

    Sýrie vytrvale podporovala teroristická hnutí, jako jsou Hamás a Hizballáh, schvalovala zločinné útoky proti izraelskému obyvatelstvu včetně vražd žena dětí a nezastavila se ani před podporou radikálních islamistů, která využívala jak proti židovskému státu, tak proti křesťanům v Libanonu. Je to také Sýrie, která se podílela na rozvrácení a zničení kdysi nádherného Libanonu.

    V roce 1948 se tato země podílela na arabské agresi vůči Izraeli, naštěstí byla poražena. O necelých dvacet let později se rovněž zúčastnila proslulé šestidenní války s Izraelem, při které byla zase na hlavu rozdrcena. Tento konflikt vyprovokoval Egypt uzavřením Tiranské úžiny, což se rovnalo z hlediska mezinárodního práva vyhlášení války Židovskému státu. Sýrie přišla v tomto konfliktu o Golanské výšiny, ze kterých trvale odstřelovala území Izraele včetně důležitého vodovodu, který spojoval severní a jižní část země. Od roku 1970 vládne v Sýrii klan Asádovců, ovšem v nenávistné protiizraelské politice se nic nezměnilo. V roce 1973 v tzv. jomkipurské válce Sýrie společně s Egyptem překvapivě zaútočila na Izrael, nicméně opět se dočkala zdrcující porážky.
    • víme sajmon, cígler
  • koordinuje s Ruskem vojenské aktivity, aby se dalo vyhnout nepředvídaným konfliktům v Sýrii, prohlásil v interview pro CBS premiér Benjamin Netanjahu.
    Podle jeho slov, řekl Putinovi, že nehodlá zasahovat do syrského konfliktu, a zhodnotil své vztahy s ruským prezidentem jako přátelské.
  • Izrael trpí útoky islámských radikálů už celá desetiletí. Smutné je, že na výcviku a vyzbrojovaní takových bezohledných vrahů, kteří mají na svědomí rovněž životy Eitama a Naamy, se podílel Sovětský svaz neblahé paměti a jeho komunističtí satelité. Výcvikový tábor arabských teroristů, mezi kterými byli i islámští radikálové, se nacházel i v Husákově socialistickém Československu v Zastávce u Brna.
  • "umírněná opozice" podporovaná americkýma sviněma je An-Nusrá, odnož Al-Kaidy, prostě amrdólové vždy podporovali nacisty!
  • Syřané začali své povstání v březnu 2011 pokojnou cestou. Tato cesta trvala téměř osm měsíců. I v této době, Asad, který se dostal k moci jako výsledek dědictví po otci, neboť nikdy proti němu, ani proti jeho otci nesměl být jiný kandidát, zavraždil 4000 demonstrantů. Pokojné povstání se v důsledku tohoto jednostranného vládního násilí přeměnilo v ozbrojený boj. Důstojníci a vojáci, kteří odmítli střílet do demonstrantů a nemohli se dívat na vraždění civilistů, zběhli a založili Syrskou svobodnou armádu. Asad, pod palbou tanků T72, těžkého dělostřelectva, raket Scud, válečného letectva Mig 23, Mig 29, Suchoj, vrtulníků, které shazovaly barely TNT, zavraždil dodnes, podle oficiálních údajů OSN, více než 100 000 obětí, včetně více než 15 000 dětí a žen. Zničil a poškodil více než 2 miliony bytů i syrskou infrastrukturu – elektrárny, vodárny, železnice a silnice. Vyhnal do uprchlických táborů v zahraničí více než 3 miliony lidí, jejich drtivá většina představuje děti a ženy, a v rámci Sýrie připravil o střechu nad hlavou na 6 milionů lidí.
    • A ty jsi hlupák.
  • až dojemné jsou letecké záběry na Aleppo, jak se místní radují z osvobození.
  • šmejdi odmítli poskytnout humanitární pomoc Aleppu, jsou to ksindlové!
    • Rusák Aleppo zdevastoval tak ať se rusák také postará o žrádlo pro lidi ty ruskomrdolské prase

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit