Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono by to chtělo vypráskat i ty naše církevní oblbovatele a ne sem ještě tahat další.Ten svinčík,vydávaný za demokracii,se naši zemi vymstí pořádně.Už dnes mnoho obchodů je osazeno jinými národnostmi.Češi zase stále více,jako bezdomovci,se stěhují do přírody a v zimě do kanálů.Prý je to demokracie.
  • Tak tedy nevím, proč v Emirátech postavili křesťanskou modlitebnu (dveře se tam zrovna netrhnou), v Syrii je také dost kostelů a dost výrazně svítí do noci stejně jako mešity jenomže modře. Možná neslyšíme, že nám taky říkají - ať si zůstanem, že nás nikdo nezve, co u nich chceme, proč na ně nadáváme a pak si užíváme v Turecku, Tunisu, Egyptě apod.
    Muslimů se nezbavíme, mnoho se jich ani vrátit domů nemůže, i když chtějí. a často naší vinou. U nás se hlavně líbí těm, o kterých se zrovna nedá říci že jsou správní muslimové, a kteří doma můžou machrovat, protože mají tady peníze. Tedy u nás si zrovna image na social dávkach nevybudují jako v Dánsku či Švédsku!
    Pokud vím tak naši muslimové jsou vzdělaní a většinou pracovití spoluobčané asi bychom z nich si něměli dělat nepřátele ale spíš naopak.
    Navíc není lepší, aby se muslimové shromažďovali v mešitách, než někde spiklenecky potají? Já jsem pro otevřené mešity, at je pořádně vidět pod pokličku.
  • Ať si muslimové zůstanou doma - když bez mešit žít nemohou! To od pradávna byly velké snahy o islamizaci Evropy ve středověku ohněm a mečem - nyní pod rouškou náboženské snášenlivosti a demokracie se u nás bude budovat střediska islamistické středověké ideologie??? Necháme se my - nevěřící psi zabít? *1* *1* *1* Uplne souhlasim s panem prezidentem
  • Uplne souhlasim s panem prezidentem. Proč by se u nás v Čechách měli stavět mešity? začneme stavět mešitz,přijde více muslimu a bude muslimská kolonia...úplně skvělé - a co se stane potom, více a více lidí budou chtít bydlet v Čechách, najdou si práci budou mít děti ...a ejhle, přijela teta, strejda a další čleonové naši rodiny...a máme hned dalších 20 muslimů bez práce. A kam půjdou všechny naše daně atd. Na nepracující muslimský lid...skvělé...už takle platíme velké daně a stěžujeme si že nemáme peníze...No a pak se na školach začne vyučovat Koran jako hlavní předmět. Víte vůbec že muslimů se rodí až 5 x více než katoliků a křesťanů...ne, žadné mešity v Čecháh a nejlépe žádné muslimy...nic proti nim nemám, ale ať zůstanou ve svých zemích kam patří. My se npotřebujeme učit jejich náboženství ani jejich zvykům. Zeptejte se našich Německých sousedů jak jsou spokojeni s muslimy, nebo v Anglii a co teprve v Americe, vše se jim tam převrací na ruby. Protože země je přecpané nepacujícími muslimy a lidé paltí vysoké daně na jich sociální dávky...nesouhlasím s výstavbou mešit v Čechách. Češi probuďte se!!!!!!!!
  • V tomto s panem prezidetem souhlasím,jsme země, kde je mešita jen jedna a to v Lednici jako unikát.My jsme právem hrdí na naše kostely, baziliky a katedrály, jsou křesťanské, stejně jako větší či menší část národa.Koukám, že se nějak vytrácí naše úcta ke křesťanům, zato se budou preferovat muslimové-no výborně!!! A protože je tu spousta Wietnamců, Mongolců a Korejců, vystavme jim budhistické a hinduistické chrámy!Kam jste Češi dali rozum, cožpak nejste patrioti? Já ano, tak tleskám panu prezidentovi a kostelům- absolutní zákaz mešitám. *1* *1* *1* *1* *1*
  • Vůči Klausovi mám velké výhrady a není to člověk, kterého bych si mohl vážit, jeho negativa velmi převažují. Mimo jiné nesouhlasím s tím jeho zapšklým nacionalismem 19.století, který nám způsobil tolik zla. Ale v tomto s ním souhlasím. Nemám nic proti tomu, aby lidé islámského vyznání do naší země cestovali a třeba se tady i usadili. Nemám nic proti tomu, aby se scházeli ve své komunitě k náboženským obřadům podle své víry, pokud tím neomezí práva nikoho jiného. Ale nesouhlasím se stavbou mešit, které se často stávají pátou kolonou, střediskem islamistické středověké ideologie, která vede k terorismu.
    Např. v Saudské Arabii je trestným činem přivézt do země Bibli a jsou známé případy, kdy byli turisté na hranicích šikanováni za to, že měli na krku zlatý křížek. Pokud bych tam cestoval, nebudu dávat na odiv své křesťanské vyznání, nebudu nosit krátké kalhoty a kdybych byl pozván na prohlídku mešity, budu se chovat uctivě a tak, abych se nedotkl jejich náboženského cítění. A totéž vyžaduji od návštěvníků muslimského vyznání: respektovat naše zákony a zvyklosti a pokud jim to nevyhovuje, ať sem nejezdí. Uvědomme si, že křesťanství hlásá lásku k bližnímu (miluj své nepřátele, miluj svého bližního), zatímco islám nabádá k zabíjení nevěřících psů. Tato zcestná a nehumánní středověká islamistická ideologie proniká plíživě do civilizovaného světa a ohrožuje samu existenci civilizace. Je třeba tomu udělat přítrž dokud je čas.
  • nedá se nic jiného než souhlasit
  • Xenofobní myšlení lidí, jejichž mezilidský cit se limitně blíží 0.Apropo - i v muslinských zemích jsou kostely a člověk nemá být unižován pro své politické nebo noženské cítění nebo rasu. *3*
  • Ano, souhlasím..... *5*
  • argus
    Teda tomu tleskám a souhasně mručím
    • rovněž absolutní souhlas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit