Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes by si STB chrochtala blahem,Městský kamerový systém, možnost odposlouchávat mobilní telefon,sledovat PC,vědět vlastně o člověku vše!Zlaté časy kdy se dalo zavolat z které koli budky a záznamy s těchto telefonů operátor neschovával. Kdysi stačilo na souseda požalovat on poslouchá Kryla a člověk mněl problémy.Dnes stačí vytočit 158 a říct tam a tam jsem viděl kulomet a nějaké samopaly.Jenže tehda se stačilo odstěhovat do jiného kraje a člověk se nezaviněné ostudy bát nemusel.Dnes vás hned tahají po soudech novinářské hyeny z vás udělají světověznámého zločince.Dalo by se tomu lehce zabránit kdyby bylo uzákoněno:Že každý státní zástupce který prohraje případ zaplatí vše úplně vše!Provedený zásah, soudní jednání,odškodnění.
  • Naše tajné služby…myslíte si, že se od dob STb něco změnilo? Provokace a dezinformace ve prospěch koho?

    http://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/8752-neco-tady-sakra-nehraje-vystraseni-turiste-prchajici-do-bezpeci-tady-jsou-podrobnosti-ktere-vam-jinde-neukazou.aspx
  • Pan Šlachta a Babiš by měli být vzorem pro tuhle podrazáckou společnost zlodějů zvanou ČR. *3*
    • Áno byli by vzorem jak vylepšit, lhaní, pokrytectví avyplachování moznů normálních lidí. Občané budou VOLBY, tak myslete a volte podle toho co slibovali a co jen pro se udělali.
      • Je hodně co vylepšovat obzvlášť, když společnost dosáhla morálního dna.
  • Co to znamená tajné? Existuje plán v plánech plánů, toto Babiš nezvládne protože je to plán pána boha. Toto je plán na miliardy let dopředu, který zná jenom jeden. Tajná zpráva se v tomto chaosu neudrží ani jeden den. Žádné tajné zprávy, ale veřejné a tak to má být.
    Přeji všem tajným agenturám hodně štěstí.
  • Koblížek Bureš chce řídit stát jako podnik: připravuje si centrální "podnikovou" účtárnu, teď se začne budovat "podnikové" zvláštní policejní oddělení. "Podnikovou" pekárnu koblih už má, aby si mohl kupovat blbečky za kobližky.
  • to byla jiná třída. Už nikdy se nedočkáme zatýkání na úřadu vlády. Už nikdy se nebudou kroutit darebáci ze Strakovky v přihrádce soudu pro obžalované. Opět přichází doba předposraných policajtu, kteří s šetřením nejprve poběží na prezidium pro souhlas ....nebo nyní výhradně nesouhlas. A tak si banda v Praze bude mlaskat a my budeme jen platit. A platit. Vracíme se do doby Hlupáka Kubiceho.
  • http://reportermagazin.cz/slachta-neukociroval-vztah-k-babisovi/
    • zajímavý rozbor.

      Ale nic pro kobliháře!
  • Autor původního článku nezapře, že je fandou socialistů, když odposlechy, které nakonec vedly k žalobám, bagatelizoval a označil je za drby. Jakmile v tom vystupuje Chovanec a jeho parta, nevypadá to nijak na drby. Škoda, že se národ nedozví celou originální zprávu a obsah výpovědi ostravského Komárka. Po reorganizaci policie Chovancem lze předpokládat, že tato zpráva nikdy nebude veřejnou. Chovanec ve své kanceláři má jistě hodně velký a tlustý koberec. A Šlachta je již jaksi mimo. Vyhraje-li volby Babiš s ANO, nebude překvapivé, když právě Šlachta bude Babišovým kandidátem na ministra vnitra. Potom by se mohly dít věci. Jistě ke spokojenosti občanů.
    • Máte pravdu, že by nebylo překvapivé, kdyby Šlachta byl Babišovým kandidátem na ministra vnitra. Ale jisté to není. Taky by tím kandidátem mohl být třeba jeden z těch estébáků, kteří Babišovi u soudu dosvědčili, že pro ně nedělal.
  • daňových poplatníků se nechá ukolébat skvělou policejní bajkou že se jako nic nestalo.Že na policejním prezidiu a ve vedení spíš "četnictva" je všechno v nejlepším pořádku.A oni si zatím mezi sebou posílají malé domů, vylepšují to kamarádskýma SMS zprávama ...
  • Mediální bublina o neúplatném "elitním detektivovi" už dávno praskla a je zřetelně vidět, který politik jej má na vodítku. Kubice byl něčím podobným, jen v bleděmodrém. Kolik lidí na šlachtovu tajnou zprávu naletí je otázkou, ale je fakt, že kubiceho zpráva fungovala ... Lidé jsou nepoučitelní.
    • Intuice mi napovídá, že Šlachta se nerovná Kubicemu, ani Chovancovi, natožpak nějakému Laubovi.
      • josef.servit.9
        Intuice ti napovídá špatně-ťulo! Do voleb je ještě daleko a koalice - tajná najde na ministra zase nějakou boudu.Jako, že se jmenuji Hazard! Zlínská větev Hazardů je neporazitelná!
        Kalousek má socany a komouše vycvičené!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit