Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=23594
  • Stalingrad
    Velmi zajímavý souboj se odehrál i mezi Sobotkou a poslancem Markem Černochem. Ten se pozastavil nad neprůhledným financováním a činností neziskových organizací, jejichž cílem je cenzurovat sociální sítě a Facebook a potlačovat svobodnou diskusi. Jako příklad uvedl, že nezisková organizace HateFree od vlády získala na tři roky šestnáct milionů (!) korun, a obvinil premiéra: „Vaše vláda podporuje organizace, které mají za úkol očernit každého, kdo nesouhlasí s vládní politikou a velmi nebezpečným přijímáním nelegálních imigrantů.“ Zeptal se proto Sobotky, jak může připustit cenzuru, placenou z peněz daňových poplatníků.

    Premiér vyhýbavě reagoval, že jakékoliv zásahy do projevu svobody na internetu mohou probíhat pouze na základě zákona, a zmínil v této souvislosti boj proti nelegálnímu hazardu na internetu. Jinak prý ani vláda ani kdokoliv jiný nemůže omezovat práva občanů na sítích. Zároveň však řekl, že není možné šířit nenávist na úkor osobnostních práv. Když se ho Černoch znovu zeptal na podporu neziskovek, Sobotka opět vyhýbavě odpověděl, že jakákoliv podpora neziskového sektoru je založena na grantových programech. Podle něj je důležité, abychom poukazovali na to, že není možné ve společnosti šířit nenávist vůči menšinám.
  • Stalingrad
    Do ruda vytočený Sobotka ve sněmovně přiznal, že Česko přijímá tisíce azylantů, a že vláda platí cenzuru na sítích
    Sobotka v této souvislosti vyzval poslance, aby nebyla dezintepretována zpráva BIS, která hovoří o tom, že z České republiky odešly některé osoby do Sýrie bojovat v řadách Islámského státu. Netýká se to prý občanů České republiky, ale pouze osob, které na našem území pobývaly. Vláda prý má nad takovými osobami kontrolu. Odmítl ale jakékoliv omezování občanských práv a svobod. „Touto cestou vláda v žádném případě nepůjde,“ hřímal premiér ve sněmovně.

    Sobotkova ‘skvělá‘ odpověď vytočila Okamuru: „Tak teď jste ukázal priority vaší vlády, radši dáte půl miliardy na šest tisíc migrantů místo toho, abyste integroval do normální slušné společnosti dva miliony našich seniorů, kteří těžko přežívají, milion zdravotně postižených lidí, kteří mají nízké příjmy. Stejně tak říkáte, že nechcete mezovat občanské svobody. Vždyť jenom letos jste navrhli omezení legálního držení zbraní, nedávno jste navrhl zpřísnění shromažďovacího zákona, vždyť vy děláte přesný opak a přímo lžete divákům České televize. To je úplně neuvěřitelné.“ Na Okamurův útok reagoval do ruda rozčilený Sobotka absurdním způsobem: „Já mám skoro pocit z toho vystoupení pana poslance Okamury, že ho mrzí, že jsme šestou nejbezpečnější zemí na světě. Pane poslanče, možná vás to štve, možná byste si přál jiný výsledek, ale je to tak.“
    Tomio Okamura tentokrát dusil Bohuslava Sobotku kvůli nákladům na integraci imigrantů. Samotný Sobotka potvrdil, že u nás jsou skutečně vynakládány nemalé prostředky na zajištění integrace přibližně šesti tisíc cizinců v horizontu několika let. Přiznal, že v Česku ročně získává azyl nebo mezinárodní ochranu 700 až 1000 osob, nejvíc jich přichází z Ukrajiny a Ruska, z Kuby, Číny, ale také Iráku a Sýrie. Zdůraznil, že v jejich přijímání nevidí žádné riziko: „Já tady nevidím nějaký bezpečnostní problém, pokud jde o integraci těchto lidí v naší zemi.“
  • A byli to určitě teroristi??? Nebyla to náhodou "umírněná opozice"???
    Já jen, že s kým se paktujou zesraný amrdólové, to je vždy terorista!!!




    PCHE !!!
    • zatím jim každej koho CIA vyzbrojila zdrhnul buď IS nebo Nusře
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/414827-v-libyi-ceka-skoro-ctvrt-milionu-migrantu-na-cestu-do-evropy.html
    • https://www.novinky.cz/domaci/414819-z-recka-k-nam-dorazilo-12-syranu-z-italie-nikdo.html
  • Že je to překvapení, když tady máme největšího spojence Daeš i v prezidentské funkci. Proč by Daeš tady útočil, když jeho práci tady dělají antiislamisté.
    • málo kdy se natrefí obecně na netu na většího blba, než jsi ty. Tebe lze hladce nazvat blbem nukleárním. Nemáš široko daleko konkurenci. Kolik vetřelců už máš doma?
      • Vetřelce máš akorát tak ty, anonyme, ve své hlavě. A jseš pořádnej slaboch, když se ani nepředstavíš a už tykáš úplně neznámým lidem a ještě ke všemu je urážíš.
        • to jsi přehnal! Ty nejsi neznámý lid. Ty jsi vyhlášený pseudohumanitární vymaštěnec. Ten který v životě žádného parazita z gumovího člunu neviděl, ale sypal by jim plnými hrstmi.Vsadím se že na dani platíš minimálně, ale vandrákům by jsi dopřával královský život.Za naše. A: páchnoucí, vlezlý a mimořádně vychcaný vetřelec je obecně zavedený pojem. Je to pojmenování parazita přicházejícího spotřebovat našetřené evropské peníze.
  • že čím víc tady míří vetřelců na gumových člunech, tím se zvyšují rizika takových taškařic jako tato. Ale ti předstírači uprchlíků si nedají pokoj. Proto je třeba pořád navenek vysílat signály, že tady je nikdy nic pěkného čekat nebude. Tady to bude jen opovržení ústrky a přehlížení. To už se vlezlým parazitům a příživníkům na systému dělá.
  • bububu *1* *15* *12*
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/414805-pocet-migrantu-priplouvajicich-do-recka-prudce-vzrostl.html
  • Je třeba těmto bojovníkům dodávat materiál, hlavně munici.

    Zvláště takovou, jakou se za války navzájem škádlili Němci a Rusové.

    Náboje do pěchotních zbraní, laborované na maximální možný výkon, způsobující destrukci zbraně a zranění či smrt její obsluhy.

    Postupně rozšiřovat na větší a větší zbraně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit