Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemuze byt snad nikdo horsi, nez-li je ten nynejsi, ktery nam dela mezinarodni ostudu...
  • Hermanovo ovarovej rypák se nápadně podobá ovarovýmu rypáku Cíglera, je to znamení jejich prudké inteligence!!!








    SPLASH !!!
  • Textaři, textaři máš howno na tváři!!!

    WOW !!!
  • Jedna nula vedle druhé. Inu - proč neděat šaška dnešním politikům . Za ty peníze? A kvůli Zemanovi jim i zaplatí a media pomohou zcela zadarmo. O postavu jako Žantovský či Petránek, Piťha se nic ani nešeptne. Tak se divte všichni, že lidi volí ono menší zlo. A tak Zeman má bohudík jistotu národa i na další období.
    • Média jim pomohou zadarmo, ale platíme to my za našich koncesionářských poplatků, ačkoli minimálně polovina populace, tím nemyslím Pražáky, má k věci zcela opačný postoj, než tito "osvícení" zvěstovatelé "pravdy". Není lepší pocit, než poslouchat a dívat se na tento s odpuštěním hnůj, a vědět, že jsem podle zákona této republiky povinen si toto zaplatit. A běda jestli ne!!! To by jsi se panáčku dočkal exekuce, no a taky by jsi mohl skončit jako bezdomovec. Takže si to moc dobře rozmysli!! Prostě není nad to, žít ve svobodné, demokratické zemi. To se to člověku hned lépe dýchá. Notabene někde pod mostem.
    • A o kterém národu prosím je řeč??
      Ta obludná rusofilní prolhaná křivácká podlá mstivá populisticky žvástavá bestie - jaká si kátící se obluda zeman - a podpora národa??? - probuďte se prosím a nenechte se vysmát.
      Ten možná má tak podporu pár filcek, rusáckého pelešince v Korunovační, svého hradního ovčince a pak pár pomatenců vašeho ražení a když vytáhne svůj ovar s putinovy řiti a s díky olízne jeho ho.no tak i toho komouš-fašistického gaunera.
  • na jaře tady tento tipek deklaroval že se sejde s lidma. Tam od spodu. Tak to vzal fikaně od jihomoravských sklípků.Takový lidový kandidát. Ale hochu tady už jeden takový byl. Jmenoval se Železný. Aby se dostal do parlamentu EU celý rok rajtoval po republice a kupoval v hospodách lidem pivo. Nakonec vyhlášeného kriminálníka, pašeráka obrazů a zloděje našich peněz zvolili.To bylo. Špinavec poslancem za ČR. Takže tvoje iniciativa je přinejmenším nezvyklá.Aby to nebylo na Hradčanovi co sál, to ruleta.Taková lidová.Moc čitelný nejsi!
    • Nikdo, opravdu nikdo nemůže být horší prezident než mstivý, závistivý a věčně ožralý Zeman v ruském anusu. Jiný komentář už netřeba.
      • možná vietnamská komunita to tak vidí. Třeba z Plzně bych to tvoje vyblití bral s opovržením.
  • Komedianti...životem se příjemně problbnuli a na stará kolena mají roupy.

    Vším jsem už byl, proč si nevyzkoušet, jaké to je být prezidentem?
  • Napřed textař, potom hrobař, stejně jako imrwere vožralej Chrchla!!!



    WOW !!!
    • za komunistů gembler, vekslák, nemakačenko, podobně jako véna chrchla letiště
  • to by byla výhra, další umělec do politiky a k tomu šejdíř...s pokřiveným charakterem, oni si ti kavarníci a pravdoláskaři myslí, že jsme národ blbců....jeden " umělec" na Hradě už nám stačil.jako muzikant výborný...ale ševče drž se svého kopyta....To tam ti havloidi nemaj něco konkurence schopného...nemají...se nedivím.....znáte tuhle...Kalousek, Dienstbier, kníže a Halík ztroskotají na pustém ostrově, po vyhodnocení situace, zjištují, že neví co mají dělat....nemají totiž spojení s Bruselem *1*
    • Možná jste to jenom špatně četl a nebo vůbec nečetl. Ten člověk má vzdělání o jakém se vám ani nesnilo.
      Má za sebou 17 let studia na vysokých školách. Vzdělání získal poctivě. Dokončoval ho v 59 letech.. Ale také sám vyučoval na vysokých školách v Praze na Univerzitě Karlově i v Brně na Masarykově univerzitě, a od podzimu bude vyučovat na Vysoké škole kreativní komunikace.
      • byt vzdělaný neznamená mít zároven patent na rozum, jsem o něco malinko mladší, na vysokou jsem nedostal doporučení kvůli odlišným názorům na politický systém v tehdejším ČSSR a rodinný rozpočet už tak jsem zatěžoval studiem na průmyslové škole, jeho vzdělání nezpochybnuji, ikdyž asi nechápu pojem kreativní komunikace....asi potřebná věc...něco jako ministerstvo pro lidská práva, ve svém oboru je zřejmě špička, ale na pozici prezidenta.....jestli je chytrý tak jak je vzdělaný, neměl by kandidovat....pár umělců už jsme v politice měli....život není hudební scéna a pseudohumanita nás zavede do pekel, bez charizmatických a vůdčích osobností nebude mít naše republika nikdy silnou vládu
      • nezapomeň sajmon na dva roky v blázincích
  • To je Simona milenec.
  • Horáčku, Horáčku! Já už jasno mám. Ty prezidentem nikdy nebudeš. To bychom se vrátili v dějinách zpět k havlismu a havloidům. Rozumný člověk nikdy neudělá tu samou chybu dvakrát.
    • Rozumný člověk především by nikdy nevolil něco tak odporného jako sídlí dočasně na hradě teď. Takovou lidskou sr...čku co představuje ten podlý, prolhaný, žvástavý ožralý rusofilní řiťolezec může volit jen stejný lidský ztroskotanec.
      • josef.servit.9
        Stejně tě nezvolíme!Nemáš doložku o Neamerické činnosti!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit