Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a ta nakažené budou vozit do usa nebo do evropy,nebo že by jich pár vypustili na ukrajině,tím by to tam dostalo nové grády...
  • Je-li tomu opravdu tak jak hlásá titulek, a není v tom opět nějaký skrytý zájem, jak je to ve většině takových případů, tak v tomto případě chválím...Uvidíme, co se z toho vyvrbí.
    • Co asi mohou AMERIČTÍ VOJÁCI dělat v boji s ebolou... budou hlídat koncentrační...ééé. pardon, karanténní tábory a zastřelí každého uprchlíka... tělo spálí i s viry napalmem. Obdobně budou postupovat při sterilisaci ohnisek nákazy. Místní černí ozbrojenci mají všude příbuzné a soukmenovce, tak jsou pro účinnou karanténu nespolehlíví. *10*
  • A výbornej bude leteckej most nakažených do Evropy. Tu EU prostě na kolena dostanem a když se nechce nechat zatáhnout do války s Ruskem, tak ebola to jistí.
  • Nejdřív humanitární rozšíření nemoci, pak humanitární pracovníci a poté humanitární vojáci. A nakonec humanitární bomby. Tak jak to umí jen US Army - pěkně podemokraticku a svobodně.
    • Souhlas, s no jo

      tečka - kubík protože je zavrtaný v americké zadnici ani nevidí ani neslyší s vymytým mozkem do čista do čista samozřejmě ani nepřemýšlí - USA provádí jen samý hnus .To už říkal a psal o lidovcích Čapek - trochu pomoci, trochu škodit, to se může vždycky hodit, ale USA to provádí ve velkém. Hodně škodit, trochu pomoci a z toho je tento borčus dnes po celém světě a všechno made in USA. Většina lidí už z toho USA hnusu akorát zvrací, jen tečka kubík se v tom rochní a radostí je bez sebe nad tou USA" humanitou" a "civilizací" .
    • A ty máš v hlavě místo mozku rudé lejno!
  • Božé pavouk ty jsi nukleární blb.Takoví vseználci od kontejneru jsou vseobecne nejvíce oblíbeni.Akorát že mohou mastit do klaves jen doma.Veřejně by mlaskla facka a bylo by domudrováno.
    • Tečko - kubíku

      Američané nám všem jasně ukázali co dokážou - viz jejich lovec ekonomik - Perkins, který popisuje co za zrůdnosti USSá dělá, aby dosáhla svých cílů, rozesírat státy jakýmkoliv způsobem ,, zabíjet jejich vládní činitele, aby je získali pod svou kontrolu a mohli do nich dosadit svoji loutkovou vládu, získat tak strategické suroviny a strategická území, takže jestli je zde někdo nukleárním blbem tak jsi to rozhodně tečko - kubíku akorát ty.

      USSá svojí odpornou politikou na Blízkém východě, na Ukrajině, v Jugoslávii - Kosovu , ve Vietnamu, v Nikaragui, v Panamě, v Chile a v dalších státech jasně ukázaly, kdo jsou a čeho jsou schopni, takže se jim nedá věřit ani nos mezi očima. Je to jejich vina. Dnes chtějí zabít Assáda, jen proto, že tam mají Rusové základnu a to jedinou mimo svoje území na rozdíl od hnusných Amíků, kteří jich mají po celém světě stovky . Páchají zvěrstva po celém světě a pasují se na ochránce, zachránce, mírotvorce - ŠMEJDI Z FASHINGTONU A WALL STREETU - FAŠISTÉ, DIKTÁTOŘI, TERORISTÉ. Dokázali si sami zabít i x-svých prezidentů, když se jim znelíbili a neskákli, jak mocipáni z Wall Streetu a FEDU pískali.

      I Al-Kajda byla jejich prací, z toho další jejich odnože a nyní proti ní občas zabojují a občas ji zase použijí a na Blízkém východě lidé díky tomu umírají. USA je říší zla a nebezpečím pro lidstvo celého světa. Důkazů je více než dost, a že ty za mrzký peníz tu pro ně horuješ. Je to tvoje blbost, s vymytým mozkem z jejich mainstreamových masmédií. Perkins byl jejich člověkem , který byl lovcem ekonomik a ti, co promluvili o tom na začátku zabili, ti demokraté, tak jako si zabili i Kennedyho a další prezidenty. USSá je HNUS: Jugoslávie mnoha lidem otevřela oči, jak to provádí - krvavá Madla, spolupráce s UCK - teroristy , co se živí prodejem drog a lidských orgánů, co je měla USSá na seznamu teroristů a když potřebovala získat Kosovo pro svoji vojenskou zákadnu, tak už to teroristé nebyli a byli to USSá přátelé, kteří jim pomohli zlikvidovat Srby, vyhnat je, a získat tak toto území pro sebe a svoje vojenské a strategické plány.

      Nech se vyšetřit, USSá rektální alpinisto- tečko kubíku.
  • Je to všechno podvod farmaceutických mafií.

    Uměle se rozšíří nemoc která zabije tisíce lidí a pak se čáry máry fuk přes noc objeví
    zázračný drahý lék. Je známo že farmaceutická lobby si platí lékaře a platí jim
    luxusní dovolené které se maskují jako pracovní zájezdy.

    Ze zdravotnictví se stal tržní obchod. Ten potřebuje nemocné lidi kupující léky. Všechen
    pokrok v medicíně je skrýván protože kdyby byl člověk zdravý lobby zbankrotuje.
    Jinak jsou to léky? ne chemie která v jednom bodě těla pomůže a ve druhém uškodí.
    • a ještě za to může USA, NATO a Pražáci.
      • Pražáci až tolik ne, ale USSá určitě, ty se totiž se-ou do všeho a nic hnusného jim není cizí a nic hnusného není pro ně problémem, vše se hodí k jejich strategickým cílům, pro budování NWO - .
      • a taky krteček...jak znamo byl v Africe...
  • KIMCID
    jako že střilet nakažené? *1*
  • A jak pomůže fašista Putin?
    • Mírumilovný Putin se jako Amíci všude po světě do všeho nese-e, svět nerozes-rá , po celém světě požáry jako Amerika nezakládá a tak je ani nemusí hasit, když se vymknou kontrole. USA zakládají požáry a pak je chodí hasit a ještě si k tomu berou jako rukojmí další státy z NATA pokrytci a komedianti z USA:
  • To bude zase nějaká kulišárna ?!
    • Stoprocentně , Amíci ani nic jiného nedělají . Jen kujou pikle , obvyklé i neobvyklé, jak je to v té pohádce - Šílená princezna -. Šílení Amíci.
      • oprava - Šíleně smutni princezna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit