Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Socky, radujte se !!! Můžete zadarmo chodit tunelem, který jste nemusely ani stavět.

    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Rozsudek byl přijat s úlevou, žádný ouředník už by jinak do blanky nevrazil ani korunu v obavě, že za to bude popotahován. Už jen zbývá, aby policie případ blanka odložila s tím, že to tam vytunelovala neznámá pachatelka (aby to bylo genderově korektní). Pak si oddechnou úplně všichni (kromě daňových poplatníků, kterých se ale nikdo na nic neptá).
  • Hudečkovi by se se mělo za to co provedl svévolným zastavením stavby tunelu Blanka jako náhrada škody strhávat z platu nejméně po dobu 10 let, tak aby mu zústávalo pouze životní minimum. Aby aspoň nějakou škodu uhradil. Dále příkaz opustit pracovní místo na kterém je a ve kterém může svými rozhodnutími udělat škodu obrovského rozsahu. Aby již memohl být zemský škůdce.
  • To je jen taková hra. Vše zatáhne daňový poplatník i z Horní Dolní!
    Zainteresované instituce nepřijdou ani o haléř Manažeři a soudci, znalci a pod. si opět naplní statisíci strožoky. Není nad pražské vy.hcánky!
  • kuk....

    http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/9312/9312948_d6941ba919f40138f9145e7c083279ae/images/Commediadellarte.jpg?ver=0
  • Jsem tak nasran-j co tady se děje .Nechal bych celej ten slavnej podnik a jeho vedení pozavírat i se soudci co nahrávají do karet těm zlodějum .co nic neumějí ,jen krást a podvádět .
  • Celej ten českej brloh je prolezlez korupci zlodějinou a podvodem . nová generace at vezme nohy na ramena a pryč odtud . příšerná země ,svrab bída a neštovice .viz tunel blanka hotové neštěstí taková zlodějina nezná ve světě obdoby . za takový prachy by nemčour postavil tři a ještě by nechal jako bonus pozlatit orloj . vzdyt to je k pláči jak se tady buduje a staví .to nemá žádnou budouctnost . a hlavně je uplná bezradnost ,soudy ,stavaři, mafie je jedna velká rodina .komunista zradil krista , ale dnešní demockracie to je bordel a zlodějina která nezná hranic nezná morálky nezná řádu a pořádku .
    • Havel vstal z mrtvejch
      • Text Vašeho příspěvku *8* *8* *8*
        • Praha město zázraků *3*
  • stejně to té nejposranější evropské prrdeli nepomůže.Praha je díra prolezlá židákama a arabáčema a snaží se ze sebe udělat velkoměsto....ha ha,leda tak velkodíru.Ani deset podobných tunelů z těch kašparů velkoměsto neudělá.Město je odrazem svých obyvatel a za tu sběř co žije v praze se každý slušný čech i moravák stydí..dnes jako před 4é či 60 ti lety..kdo přijde,tomu lížou prdeel,at nácek nebo komanč,všechno jedno,nejvíc se vždy tleská v praze.... *11*
  • A co vlastně ten Hudeček tím soudem dokázal? Nic! Platit musí a nepracovalo se skoro půl roku?! Kdo za to může?! Kde jsou kontroly?! Nikoho nikdy již volit nebudeme! Hudeček je poplatný Kalouskovi! Čím hůře - tím lépe! Za katr s vámi!
  • Komunisti se napakovali!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit