Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zabít makrelu je málo!!! *11* *12* *11* *12* *16*
    • Poslouchal jsem jednoho afrického "prostého" hocha. Na dotaz, myslíš si, že vás Afričany v Evropě chceme? A ta prostinká dušička odpověděla, ano, jinak byste přece zavřely hranice...Merkelová nechápe, že do Evropy, nejen do Německa, pozvala Neandrtálce. Nevychované, nevzdělané, barbary. Neandrtálci vyspělou Evropu v žádném směru nemohou obohatit. Pokud to jsou navíc muslimové, tak tuplem, protože jejich "kultura" a zvyky, jsou v našem právním reálném životě v Evropě trestnými činy. A přes to nejede vlak. Deportace, to bude pojem v brzké době hodně citovaný a obtížně realizovatelný. Nicméně, jediné možné řešení. A uzavření hranic jasná věc. Tak jsem pravil....a tak se také stane.
      • Ovšem ten prostinký africký hoch logicky přišel na to, na co nemůže přijít celé vedení EU. Jestliže máš hranice otevřené komukoli dokořán, tak může také kdokoli přijít. Prosté. Pro Brusel ovšem až příliš složité.
        • Moc se pleteš. Nechce na to přijíít. A ještě USA exodus naplánovaly již dávno. Také z toho udělaly pěkný NEZISKOVÝ byznys.
  • Beru si slovo i bez povolení od paní Jílkové. Pokud se jí to nelíbí, tak ať mě ví co políbí.
    Mám četné zkušenosti s alkoholem i s tučným jídlem takže jako odborník vím že když se něco nahromadí tak to škodí. Proto je třeba to vypustit ven a spláchnout.

    Nedělní pořad otázky? spíše Nuda Václava Moravce nesleduji a navrhl jsem radě ČT ať tento pořad přejmenuje na nuly hovoří o ničem aneb kdo od obrazovy uteče ten vyhraje,

    Současný stav v EU bych zhodnotil takto .............................................. ani jedno slovo neprošlo cenzurou na Tiscali. No prostě Klaus chodí běhat do Prčic a my jsme v prdeli
  • Nabídl bych přezkoumání zdraví Makrelovic Viktorky,zda náhodou neprodělala lobotomii či zápal mozkových blan *15*
  • Pokud Sobotka kývne na tahání migrantů do rozprodaného,rozkradeného a astronomicky zadluženého Česka tak to chce krutou revoluci a začít vybíjet celé rody těch lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci a Česko zbídačili.Začít lumpem Sobotkou.
  • Evropani jsou zděšeni z Makrelle,ona klidně rozfofruje všechny europrachy jako výpalné a bude dál donekonečna likvidovat Němce a okolní země i celou Evropu.
  • Ježibaba Merkel se dočista zbláznila.
  • Zbabělci to jsou a ne urchlíci. Jejich bratři za ně bojují a oni se jdou dovolenkovat do Evropy a zrovna jako náhodou do těch nejbohatších zemí, kde...... "létají ti, no holuby, přímo do úst...co já se takovou zemi nahledal, ale bohužel, všude se musí, makat" (Sůl nad zlato, chytrý princ Milda Kopecký)... Mildo, bohužel, všude ne. Stačí být správně nebílí a ve svých 25 si tak 10 ubrat a budou o tebe pečovat jako o dítě.....jenže, i ten na první pohled milý "Chucky umí bodnout"...svou sociální opatrovnici a to hned několikrát....tak, jak jej to učili bratři v kuklách z IS, či jiné "umírněné bratrstvo opozičníků"...Takže, za mě, islamisty do Evropy nebrat, jinak nastane občanská, rasová a náboženská válka. Vsaďte se. *16* *16* *16*
    • A o ni amíkům v zásadě jde!
  • Kurva, to fakt nejsou novináři schopni napsat, že vzhledem k tomu, že jde o uprchlíky, tak necestují nelegálně. Fakt děkuji těm primitivním novinářům za to, že se v této zemi za chvíli nebude dát žít.
    • Ženevská konvence o uprchlících (Úmluva o právním postavení uprchlíků)
      Čl. 31 Uprchlíci, kteří se nezákonně zdržují v zemi, do které se uchýlili 1. Smluvní státy se zavazují, že nebudou stíhat pro nezákonný vstup nebo přítomnost takové uprchlíky, kteří přicházejíce přímo z území, kde jejich život nebo svoboda byly ohroženy ve smyslu článku 1, vstoupí nebo jsou přítomni na jejich území bez povolení, za předpokladu, že se sami přihlásí bez prodlení úřadům a prokáží dobrý důvod pro svůj nezákonný vstup nebo přítomnost. 2. Smluvní státy nebudou na pohyb takových uprchlíků uplatňovat jiná omezení, než jaká jsou nezbytná, a taková omezení budou uplatněna pouze do té doby, než jejich postavení v zemi bude upraveno, nebo než obdrží povolení vstupu do jiné země. Smluvní státy povolí takovým uprchlíkům rozumnou lhůtu a poskytnou všechny potřebné prostředky k získání povolení vstupu do jiné země.
      • Nelze vytáhnout část a tím argumentovat. Je třeba brát Geneva convention a přidružené dokumenty v plném kontextu http://www.unhcr.org/3b66c2aa10.html . A Turecko ve věci uprchlíků nedělá nic. Takže defakto první bezpečná země je až Řecko, první země, respektive země na Balkánském poloostrově.
        A samozřejmě my musíme pomoct Řecku, protože samotné Řecko prostě nemůže zvládnout proud válečných uprchlíků ze Sýrie. To, co je teď, patří minimálně mezi výjimečné případy.
        • Samozřejmě že lze vytáhnout část a argumentovat jí. Každý odstavec, každá část je platná a schválená mnohými státy. Kdyby byla v rozporu s něčím, tak už byla upravena změněna.

          Shodneme se na tom, že pokud je Řecko bezpečná zem, tak tam mají uprchlíci zůstat a požádat o azyl. Pokud migrují dál, už se uprchlíci mění na nelegální migranty a jako každé jiné protizákonné činnosti by jim v tom mělo být zabráněno. A jakým způsobem? To už mají všechny země dávno vyřešené. Zabránit někomu v nelegální činnosti je naprosto přirozené, logické. Bez toho nemohou státy fungovat.

          Proti pomoci Řecku, případně i jinde nemám nic a ani neslyším lidi ze svého okolí, že by proti tomu něco měli. Lidem se nelíbí právě to, že je ignorováno to nelegální chování a snad každý, trochu inteligentní člověk musí cítit, že jakmile se protiprávní jednání (kohokoliv) bude tolerovat a což je ještě horší, některými politiky (a nejen to) podporovat, je to rozhodně pro společnost špatně. Nerespektováním platných zákonů se "pyšnily" totalitní režimy jako nacisté a komunisté. A teď to samé praktikují europolitici? Oni a média překrucují informace nebo je dokonce zatajují. Takovou demokracii chceme? Ti, kteří to porušování zákonů podporují přešli na začátku do útoku proti ostatním tím, že jim začali nadávat do nenávistných xenofobů, nacistů a rasistů a spoléhali na to, že tím lidi oblbnou natolik, že ze strach před tím osočováním se tito lidé přidají k těm, kteří nelegální činnost podporují. Ale to se nestalo a většina společnosti naštěstí nepropadla těm goebbelsovským propagandistickým praktikám sluníčkářů a kavárníků a nelegální činnost migrantů odsuzují. Doufám, že to tak zůstane i nadále a jednou se sluníčkovci budou stydět za to, co v Evropě předvedli. A taky doufám, že to nezůstane jen u toho stydění, ale že tito lidé stanou před řádným soudem a to včetně Merkelové. Není přece možné beztrestně ničit to, co tady vybudovali naši předci jen proto, že mám naivní a nesmyslnou představu o multikuturním obohacení, které, jak už se dávno ukázalo, prostě nefunguje a fungovat nemůže
          • OK, jen bych zpřesnil terminologii - sluníčkovci američtí.No a nakone. Tak blbá není, alebrž má to nařízeno od západního kámoše.
          • "Samozřejmě že lze vytáhnout část a argumentovat jí. Každý odstavec, každá část je platná a schválená mnohými státy. Kdyby byla v rozporu s něčím, tak už byla upravena změněna."
            Ne, nelze. Dohoda je schválena jako celek a tak je nutno ji brát. Jeden samotný článek většinou nestačí.
            A rasisty opravdu jste. A jestli vám vadí nelegální činnost, tak ji přestaňte dělat, neb tímto se nelegální činnosti dopouštíte. Pokud u toho zůstane, jednou na to stejně doplatíte. Když už nebudete zatčen teď, pak vás zničí to, co podporujete.
      • Škoda že to nejde dát tučně a proto zvýrazňuji takto:

        "nebudou stíhat pro nezákonný vstup nebo přítomnost takové uprchlíky, kteří přicházejíce přímo z území, kde jejich život nebo svoboda byly ohroženy"

        Už Rosťo pochop, že podporuješ nelegální činnost. Je to jako bys podporoval nacismus, pedofilii, znásilňování apod. A to o tobě něco vypovídá. Nic pěkného to ale není.
    • Ty se pleteš, migrují nelegálně. Už to pochop.

      Shengenská dohoda
      • Vnější hranice, na rozdíl od vnitřních hranic, lze zásadně překračovat pouze na hraničních přechodech a ve stanovené provozní době s tím, že proti nedovolenému překračování vnějších hranic zavádějí smluvní strany příslušné sankce (článek 3).
      • Vstup cizinců - občanů třetích zemí, na území Schengenu, který není delší než tři měsíce, je podmíněn splněním vymezených předpokladů, kterými jsou kromě příslušných cestovních dokladů (event. platného víza) zejména finanční prostředky na pobyt nebo podmínka, že tento cizinec nesmí být uveden na seznamu osob, kterým má být odepřen vstup nebo že tato osoba nesmí představovat nebezpečí pro veřejný pořádek, bezpečnost státu nebo mezinárodní vztahy žádné ze smluvních stran Schengenu (článek 5).
      • Cizinci ze třetí země, který nesplňuje všechny tyto podmínky, musí být vstup na území Schengenu odepřen, ledaže stát, který o záležitosti rozhoduje pokládá z humanitárních důvodů nebo z důvodů národního zájmu nebo na základě mezinárodních závazků za žádoucí, se od této zásady odchýlit (článek 5 odst. 2). V tomto případě ovšem bude vstup omezen pouze na území dotyčného státu, který o tom musí uvědomit ostatní státy Schengenu.
  • Před armádou legální vlády prchá jen její nepřítel, tj. v syrském případě terorista. Samozřejmě, že pro USA, wahábistickou Saúdskou Arábii a islámské Turecko jsou tito teroristé opozicí vůči jimi nenáviděnému Asadovy. A k návštěvě Merkelové snad jen to, že se již zřejmě zcela nepokrytě pasovala za osobu, která jedná a rozhoduje za celou EU. A přijela tak s Turčínem dojednat další zásilku miliónu či dvou islamistů do Evropy a přihodit několik miliard euro. Tahle baba je synonymum zániku Evropy.
    • vole
    • Pro Assada je nepřítel kdokoliv, kdo je proti němu, jak už to u klasického diktátora je.
      • Klasický "diktátor" vybudoval Sýrii .Většina Syřanů měla docela slušnou životní úroveň a v zemi byl relativní klid. Vládla zde náboženská tolerance. A toto se zvrhlým vlastníkům USA nelíbilo. Tak zašaly podporovat, cvičit islámské džihádisty a organizovat exodus do Evropy. Stejné jako v Iráku nebo Lybii. No a to humanitární bombardování a vraždění řádně zvolených. přece bylo nezbytné k zavedení USA dodokracie. Kadáfí to jasně a reálně formuloval a proto byl zavražděn.
      • Pro jakéhokoli prezidenta jakékoli země je nepřítelem ten, kdo se snaží rozvrátit stát a dostat se k moci ozbrojeným pučem. To je ti snad jasné rosťo, né? Nebo si myslíš, že pokud by nějaká ozbrojená skupina zaútočila proti státní moci USA s cílem svrhnout prezidenta a převzít moc, že by byla považována za umírněnou opozici?
        • Civilisté a jejich děti jsou lidé, kteří se snaží rozvrátit stát. Krom toho prezident nemůže mít největší moc jakékoliv demokratické země.
  • Už jsem se díval kolik stojí BVP, nějaký schopný tank, vojenská bojová technika. a pod. Kupovat si nějakou pistolku to nepomůže, až půjdou miliony, tak nás ušlapou jako sarančata. Merklová se úplně zbláznila a z bláznem nic nesvedete, vždyť ona už neví co mluví, je jako obrácené počasí, jednou mele tak a po druhé jinak. Evropa tímto neschopným způsobem vedení půjde k šípku. Nějaká mezinárodní smlouva o pomoci uprchlíkům v tomto případě nepřipadá v úvahu, protože většina boje schopných mladých lidí jsou v prvé řadě schopni bránit svoji vlast. Používat smlouvu o pomoci uprchlíkům, která je pomalu sto let stará je úplně mimo realitu. Dneska jsem byl v Rakousku a na hranicích mne kontrolovala policie a chtěla po mně pas, tak na co máme volný pohyb osob a zboží. Zadrátovat hranici, vystoupit s EU a je pokoj.
    • Ještě něco, po mně jako občanu České republiky policie chtěla pas a jel jsem v autě SPZ České republiky. Když jdou uprchlíci, tak je nachají jít bez dokladů a všechno OK a ještě je vítají jako osvoboditele. Tohle mi hlava nebere.
      • pamatuji cedule v rakousku s nápisem češi nekraďte,proto by mne zajímalo co měli za cedulky v Kolíně nad R. a jinde?........vjezd povolen? *15*
        • "Děkujeme syrským gynekologům, že zdarma zkontrolují naše ženy a to přímo na ulicích"

          "Welcome doctors!" *1*
          • *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit