Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Putin by měl ty volby zastavit.Sláva Rusku.
    • to jste vy, chudák, který se pod svým ANONYMNÍM nickem bojí napsat svůj názor, tak musí krást? to, co vy píšete si já nemyslím ani náhodou. Rusko se do cizích voleb nevmněšuje, na rozdíl od EZU a USA, které se snaží VŽDY ty nevyhovující nějak zvrátit.
  • Každý ukrajinec ví co by se mu stalo kdyby nevolil krvelačnou mafii.Budou chodit k volbám, mávat ukrajinskou vlajkou aby zachránili život sobě a rodině.
    • Ano , "demokracie" made iń USSá - EU na Ukrajině.

      Už UA parlament a jeho hlasování o jednotlivých zákonech jasně ukázal jakým směrem se bude UA ubírat - fašisticko-mafiánsko-diktátorským pod dohledem USSá z Fashingtonu a nesvéprávného ratlíka EU za ještě lepší zítřky bankrotující Ukrajiny, astronomicky zadlužených USSá, EU na hliněných nohách a za nejlepší zítřky vorů v zakoně pod vedením Porošenka, Kolomojského , Achmetova a dalších v objetí fašistů banderovců Dmytra Jaroše. Igora Berkuta a Iriny F.
  • Lze jenom konstatovat, že Ukrajina se dostala do pořádných sraček a celá Evropa s ní.
    Co pozitivního slavný Majdan vlastně přinesl? Odstavení jednoho oligarchy Janukoviče. Není to trochu málo ?
    Na vyjmenování, co přinesl negativního by nestačilo místo. Ukrajina byla rozpolcená vždy, dokazovaly to všechny volby, bylo tedy jenom otázkou času, kdy se začne rozpadat. Mohlo se to udělat civilizovaně. Ano, zase by jenom došlo k rozparcelování oligarchické moci, jenomže Ukrajina nic jiného nezná. Neumím si představit jak se chce oligarchů zbavit, je jimi prolezlá skrz naskrz. A za to Rusové nemůžou.
    Takže výsledek máme ekonomicky, politicky a morálně zdevastovanou zemi, která se stala bobtnající sopkou. Můžou se tam pořádat sebedemokratičtější volby, nezmění vůbec nic, protože jednoduše nemůžou. Je moc velká aby se dala zklidnit uplacením a skomírající Evropa na to ani nemá.
    Bohužel bylo to dopředu jasné jak to dopadne. Věděl to každý kdo disponuje mozkem, stejně jak se dal předpokládat vývoj v Libyi, nebo Iráku, Afganistánu...
    Jenomže Amerika je ochotna pro prodloužení agonie dolaru udělat cokoliv. A nejednotná, impotentní a servilní Evropa tancuje jak Washington píská za mohutného aplausu všech eurohujerů a prdoláskařů podle not politické korektnosti. Tady pro zdravý rozum není místa. *7*
  • 30. ledna 1933 jmenoval Hindenburg Hitlera kancléřem..... 2014 Ukrajina???
  • Otevřít www.stalo-se.cz, kde uvidíte , jak se volí na Ukrajině. Opravdu pesimisttické. Záběry jsou skutečné, žádná propaganda.
  • My fašisté banderovci musíme bránit se zbraní v ruce a všemi možnými i nemožnými prostředky a hnusárnami naše vory v zakoně - oligarchy - mafiány, kteří u nás na té krásné Ukrajině dřeli 25 let tak jako vaše slavná kobyla Nagyová a spol , tedy non stop ani svátky nedrželi. a my jejich nakradené majetky dnes bráníme až do krve a proto tu všude humanitárně a demokraticky vraždíme a upalujeme ty, co s námi nechtějí ten náš krásný fašisticko-mafiánský stát sdílet. Nezastavíme se před ničím, ani před upalováním a vražděním žen a dětí, dokonce i těhotných, jak v Oděse, tak v Mariupolu a jinde, aby všichni na té východní Ukrajině pochopili, že jsme důstojnými syny našich otců a dědů, co vraždili za války ještě brutálněji, než němečtí nacisté. Někteří pamětníci polští mají z toho dnes přímo bezesné noci, ale těch už není tolik a mladí Poláci jsou dnes, našimi nejvěrnějšími fašistickými spojenci, bojují s námi v jednom šiku i s pobaltskými fašisty a i mudžahedýny z Blízkého východu, no prostě se všemi , co si chtějí zastřílet na živé terče a užít si adrenalinu do sytosti. A to vše pod vedením CIA, která se obětovala a poslala nám na tuto činnost 5 miliard dolarů, po kterých se tu jen zaprášilo, tak budou co nejdříve posílat další, neboť jsme už opět na suchánku a budeme muset také řádně podojit i EU, která nám tyto peníze bude posílat díky podobném systému , který v USA úspěšně vyzkoušeli na své ekonomice, tedy díky kvantitativnímu uvolňování s astronomickým dluhem, takže budeme nakonec v bankrotu všichni, nejen my Ukrajinci. ....
    • Ano, přesně tak, sladkým tajemstvím je, že EU uvalením sankcí EU a USSá na Rusko v červnu už neměla dostatek peněz díky transatlantické akci s prac. názvem kulový blesk UA a tak začala po vzoru USSá i ECB kvantitativně uvolňovat a tak vybudovala úspěšně jako protiváhu ruskému plynovodu a ropovodu evropský print eurovod směrem z EU na bankrotující Ukrajinu. Biden z toho ve Fasnigtonu řval radostí, až se z jeho huronského smíchu třásla socha Svobody, jak donutil EU k tomuto majstrštychu ač se tomu všichni rozumní podnikatelé celé EU bránili, ale odposlouchávaná frau pi-ka Merklová vydíraná Big Brotherem se roztřásla jako ratlík a začala objíždět pohlaváry všech států EU. Polskému ministrovi energetiky se z této její spanilé jízdy orosilo nejen čelo, protože má dodat za miliardy pro UA uhlí zdarma, tedy nezištně, Angela šla přesvědčovat svým šarmem odbojného slovenského Fica, co nechtěl dát na UA ani euro a nařídila help Ukrajina, help, help otevřít všechny kohoutky penězovodů pro záchranu naších chudáčků vorů v zakoně na UA, protože zima se nyní zeptá co jsme na té Ukrajině dělali v létě a my jsme tam vraždili a tak jsme všechny print doláče , co poslaly USSá CIA na UA už spotřebovali na čtvrt století dopředu a další už nepřitečou, tak je nyní na řadě méně zadlužená EU rozhodl strýček SAM, aby tak EU dosáhla stejných úspěchů v kvantitativním uvolňování jako USSá . To by hrálo, abychom nezbankrotovali konečně všichni, celá´transatlatická aliance a nezvítězila v konečné fázi komunistická Čína, která si už zakoupila v předstihu jako vzorek jednu osminu černozemě na Ukrajině právě před rokem, kdy vláda UA už neměla ani hřivnu a vydala se do Pekingu a tak dnes slavíme roční výročí čínské inteligence a makro i mikroekonomiky nad UA-EU- USSá makroblbostí , nenažraností a nezodpovědností
  • Kameron se bouří, nedá ani vindru - je jasné, že to jsou peníze navíc na Ukrajinu.Ale jsou tu volby a já jsem nikde nečetla, jestli bude volit celá nebo jenom západní? Myslím si, že ještě bude velká mela!
    • Tak ať si Cameron dá pozor, aby nedopadl humánně a lidsko-právně , tedy po americku správně jako Kaddáfí, Sadám, Allende, Kennedy a nerozšířil takto portfolio pracovních úspěchů šakalů-jestřábů z Fashingtonu. V první fázi to bude ovšem nejprve jen zarach made in USSá do USSá jako mají nepohodlní RUsové kolem Putina, dokonce i Čečenský šéf Ramzam Kadyrov, co chová skvělé koně, které vyhrávají závody po celém světě a v USSá si koníci nyní ani neposkočí a nově i nesoudruh Orbán, co drze podepsal výstavbu jaderné elektrárny místo s USSá se "zlým" Ruskem .
  • Čokoladový prezident porošenko požádal o darování milionů tun uhlí Polsko......odpověd na sebe nenechala dlouho čekat :
    pierdol się,głupi i to natychmiast !!! *3*
    ps. ti pláci nemaj srdce, To Putin jim dodával plyn i když dluží ranec.
    RUS-PRO Ukrajinu nepřítel
    Polák pro ukrajinu přítel........ hmmmm a takový rpzdílný přístup
    • ježíš tak ty jsi aspirant na nejprimitivnějšího blba na tiscali,ty komsomolskej doktore *1*
  • jedno čínské přísloví říká: kdo seje rýži, sklidí zase jenom rýži......
    ps divím se jen, že v 21 století je tak jednoduché manipulovat s davem a krmit jej kolektivně hloupostí.....
    v našich městech se přemnožili holoubci, co je tak začít opékat a posílat je na ukrajinu???? vždyt jsme jim to téměř slibovali....a ted se mus íukáčka třepat strachy, aby jim ten zlý Putin nezatáhnul kohoutek od plynu.....pokud vím, tak Rusku dluží 4 miliardy dolarů za již odebraný plyn.
    ps. libil se mi včerejší nadpis článku: ukrajina se dohodla s ruskem na ceně plynu,platit ale nebudou.......inu, ukrajina hrdý národ! už at jsou členy EU,oni to tu srovnají jak vítrpastoušku.
  • Proč nás jen neustále krmíte banderovsko fašistickou Ukrajinou? Nikoho to už nezajímá a lidé považují \Ukrajince za zloděje plynu a vyděrače a jako občané EU s fašistickou Ukrajinou nechceme mít nic společného.
    • Tak bychom to měli vyjádřit jasně a přesně ve velkém, aby se v tom naše dezorientovaná vláda v čele se Zaanálkem a zkorumpovaná EU vyznaly.

      Tedy proti majdanu na českých náměstích za Ukrajinu, za vory v zakoně, co je u nás Ukrajinci i fašisté banderovci pod jejich červeno-černými vlajkami pořádají na Václavském nám. na Staroměstském nám. atd. za vřelého aplausu a podpory havloidních prostitutů - komediantů v čele s Kchárlem von Sajrajtem z Bilderbergu . Oni jsou mimořádně akční a tlačí na pilu non stop a Češi svůj nesouhlas dávají najevo akorát u PC a v hospodách. a celá EU by se měla přidat ve velkém, protože UA v EU je akorát skluzavkou do bezedné ukrajinské stoky
    • Ano , ukrajinci hooovno mají a ještě by si diktovali podmínky? Já bych vám vy bando dal. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit