Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V zemi ,kam už Rusko plyn nedodává a nejspíš už nikdy dodávat nebude pak volby jsou sázkou do loterie,kde současní mocní také mohou prohrát úplně všechno.
  • jacenjuk před pár dny naznačil, že se blíží kolaps ua ekonomiky - a dnes odstoupil....
    tuším - od 16.7. neberou plyn, obchody s ruskem stop, ..
    chtěj prodat svůj plynovod, ale kdo si jej koupí, když do eu půjde plyn jinudy??

    Více zde: http://leva-net.webnode.cz/kniha-navstev/
    • Stále jde o plyn z Ruska! Budeli EU stále papouškovat po US, a vyhrožovat Rusku sankcemi, logicky dojde k tomu, že Rusko do EU přestane plyn dodávat! Potom si v těch trubkách může EU udělat potrubní poštu, neboť i internet začíná nějak marodit (viry, podvody, sledovačky - špionáž, vykrádání peněz z účtů, krádeže dat, napadání organizací a jejich ochromení atd.)!
  • A jak prosím probíhají svobodné volby v zemi, která je v občanské válce ?
    • Svobodné volby na UKrajině probíhají kartáčováním a rejžákováním mozků Arielem a Wanishem do čista do čista porošenkovou TV a USA mainstreamovými masmédii - tedy Bilderbergem a kde se to nepodařlí tak nastoupí fašisté banderovci v soukromých gardách vorů v zakoně s kalašnikovy a zápalnými lahvemi. a letadla s kazetovými bombami.

      Lidská práva, demokracie a s voboda made in USRAEL a Bilderberg.
  • Obavám se, že se nyní k moci naopak dostane tvrdší nacistické jádro a bude to horší než teď.
    • bude to ale jen dočasné. Lidé kteří zažili lepší časy vědí, že socialismus není žádná fikce, a že jeho nedostatky jsou pouhou prkotinou proti tomu, jak se žije v kapitalismu! Nedá se očekávat, že se věci k lepšímu změní ze dne na den. Bohužel se to neobejde bez obětí. Fašismus, nacismus, kapitalismus, imperialismus jsou dravé a nebezpečné hydry, které svůj život nedají jen tak zadarmo!
  • letadlo fašistická junta na místo zavedla záměrně a vědomě ,cíleně, jsou to VRAZI a jsou plně zopovědní ,stejně jako jejich loutkáři USA a EU
    situace je naprosto jasná KDYBY fašistická diktatura USA a EU neprovedla krvavý nacistický puč eurofašosmajdan ,tak by nepostřílela 104 policistů i majdanistů, neprovedla by oděský masakr ,nevyvolala by tak občanskou válku, neposlala by letadlo záměrně a vědomě mimo jeho trasu a nesestřelili by ho, na Ukrajině by fungovala dál demokracie sice korupční ,ale demokracie ,
    VINÍK všeho ZLA je zcela jasný ,USA a EU
    • EU skončí již brzo, hned po odchodu Anglie z tohoto paktu. EU a to je pozitivní pro státy jako suverenity, odložila schvalování SES 2plus
  • Umí si někdo představit volby pod palbou kulometů (z obou stran), při leteckém bombardování, požárech, hladomoru, zimě, zavřených školách, nefungujících nemocnicích, nevyplácení důchodů a mezd, potloukání-se všelijakých zločineckých band a nedostatku veškerého zboží? Já teda ne!!!
    • Část země volit nepůjde, části země to ani nebude umožněno, zbytek bude volit pod hlavněmi samopalů černé gardy. Podle "nezáviských" pozorovatelů z EU však zcela jistě budou ukrajinské volby v pořádku a dle všech demokratických zásad.
    • pro mladé co nic nezažili, aby sledovali politický vývoj, jak se dostává do popředí socialismus, případně komunismus! Uvidíte, že to není žádná blamáž nějakého jednotlivce, který chce prosadit svojí představu fungování státu, ale reálný boj občanů o bytí či nebytí! Není prostě jiná možnost než tato (socialismus), nechceme-li žít v bídě, válce a nesvobodě! Už to tady bylo jednou, ale kapitalisté tak dlouho vrtali, lhali a rozeštvávali, až se jim to povedlo rozvrtat. Okamžitě si potom "rozparcelovali" celý stát, rozkradli co se dalo, zničili sociální a zdravotní systém, vyvedli bohatství do cizích států a hlavně do svých kapes! To všechno pod "vábničkou" svobody a demokracie. Na Ukrajině jsou na samém dně, kam museli s kapitalismem zákonitě spadnout! Sledujme tedy co chtějí lidé (většina) a co kapitalisté...
    • http://www.youtube.com/watch?v=UILnrXS8o2E
    • Však oni si s hlasováním nějak poradí, mají s tím aktuální zkušenosti v parlamentu kde hlasuje jeden poslanec za několik jinných, kteří mají "jinné názory". http://www.youtube.com/watch?v=-O-XvsNfqOQ
  • Ty bestie fašistický pověsit nic jiného si nezaslouží!
    Nacistické safari na Ukrajine pre európskych vrahov


    V prvej polovici júla domobrana Doneckej národnej republiky informovala o zneškodnení dvoch nepriateľských zátarás pri Donecku. Podľa slov ministra obrany DNR Igora Strelkova, jednu z nich držali maskovaní ľudia NATO so zahraničnými pasmi.

    Títo ľudia nie sú iba žoldnieri západných súkromných vojenských spoločnosti. Tí si robia svoju prácu a zabíjajú za peniaze. Sú však aj takí, ktorí idú na Ukrajinu zabíjať pre zvrátené potešenie zo zabíjania a sú za to aj ochotní platiť. Bývalý pracovník Blackwater, americký občan Stan Paton sa na Twitteri podelil o ceny: výstrel z húfnice – 100 dolárov, z tanku – 200 dolárov, výstrel na dedinu – 300 USD dolárov...
    http://www.chelemendik.sk/Nacisticke_safari_na_Ukrajine_pre_europskych_vrahov_1050474503.html
  • Čím více čtu zpráv z Ukrajiny, tím více fandím takzvaným separatistům. Oni bojují za svobodu i za vlastní život. Bojují za to, aby se z Ukrajiny nestal fašistický totalitní stát. Fakticky tak bojují i za celou Evropu.
    • Teda,že zrovna stebou budu souhlasit *8* To koukám jak ten Jacefňuk *1* *1*
    • Je to tak. Bojují za nás víc, než naši žoldáci ve službách agresívní aliance NATO někde v Afghánistánu. A to na tom nejsmutnější.
  • Tak tenhleten šašek, dosazený do funkce ozbrojeným pučem, svoji roli již splnil a tak byl odstraněn. Ukrajinu pomáhal uvrhnout do občanské války, zabíjení a chaosu. Zřejmě se bude muset odstěhovat někam moc daleko, aby ho Ukrajinci nelynčovali.
    • Budeš se ještě divit! Touto demisí se ujali fašisti moci! Tohle bude tanec ????Ulhaný Obama a Kerry se dočkali.
  • A komouše vyhnali z parlamentu,to je dobře, u nás to měli udělat už dávno!
    • U nás je, naštěstí, v parlamentu fašistů málo, takže nemají sílu komunisty vyhnat. Pevně věřím, že v příštích volbách získají komunisté nadpoloviční většinu a naopak vyženou české "Jaceňuky"!
    • Jaruško, on je trochu rozdíl zakázat politickou stranu soudem nebo násilím vyhnat již zvolené poslance z parlamentu a znemožnit jim přístup k hlasování. To druhé má k demokracii asi hodně daleko, nemyslíš? Ukrajina by ráda byla dalším státem EU, ale zatím praktikuje demokracii asi tak jako nějaký stát Afriky.
    • vyhnali nejen komunisty, ale i jiné poslance a je to protiústavní, takto začínal Hitler, takže jejich guru a ještě budeme mít příležitost si to s nimi užívat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit