Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážení, zloba, nesoudnost,sprosté výpady - ano, to je naše povaha. Na tento portál ještě nedorazila zpráva o nemoci Putina. A pokud je to pravda,/inf. USA /, tak je Ukrajina úplně v pr.eli ! A ti, co nepřemýšlí, nic nezažili, můžou ihned začít urážet a radovat se. Uvědomte si, že u nás, za hluboké totality bylo více komunistů než v SSSR ! I Brežněv se nad takovým množstvím straníků u nás podivoval.KLadu si otázku: jak vás vychovávají rodiče a k čemu ? K nenáviti a násilí ? Podle projevů některých z vás asi ano a ještě vás živí pracovní úřad.
  • Zoufalí fašisti z KSČ už dávno nevědí kudy kam; proto se zde ozývá jen trapný štěkot těchto rudých vypatlanců.
  • Kdyby volby byly demokraticke, tak jako na Krymu, pak strana Porosenka by mela 99.99 proc. Cest praci soudruhu svata prostoto. Ironii urcite nerozumis, proto ta oprava. Ty nemas zadne argumenty, ale velmi mnoho nenavisti.
  • KIMCID
    jo letos bude v UA krutá zima *1* *1*
  • Netrpíš Hermane, tečko schizofrenii?

    Gubernátora vyměnili za diktátora USSá, který potřebuje pomocí UA potopit EU a zadlužit méně zadluženou EU . Proto ECB v EU od června kvantitativně uvolňuje a tiskne jako USSá print euro po vzoru astronomicky zadlužených USSá - co tisknou print dolar . Gubernátor do UA nalil miliardy´. V průběhu posledních 20 let Rusko ukrajinskou ekonomiku sponzorovalo stovkami miliard dolarů. Rusko chtělo, aby se Ukrajina vydala civilizovanou cestou a aby to byl „stát, který pro začátek alespoň sám sebe uživí“. Nyní je Ukrajina ve vážné politické krizi, která se odráží v její ekonomice i rozpočtové sféře. Fakticky se země ocitá na hraně bankrotu. Vláda předpovídá pro rok 2014 pokles HDP o 5 %. Evropská banka pro obnovu a rozvoj - 7%. Národní banka Ukrajiny předpovídá inflaci v roce 2014 na 17 %. Vláda doufá, že ekonomiku zachrání z externích půjček.

    Rusko poskytlo fakticky nevratnou pomoc Ukrajině v částce převyšující 200 miliard dolarů. Když k tomu připočteme 70 miliard státního dluhu a stejný – korporátní, pak se Ukrajina, řekněme si to přímo, pěkně poměla. Musíme si uvědomit, že po rozpadu SSSR všechny jeho dluhy výměnou za aktiva svazu vzalo na sebe Rusko. Kupodivu i tady se Ukrajina ukázala – Rusku nepřiznala na tato aktiva právo, a svůj podíl na svazovém dluhu – také. Zkrátka - „Baba Jaga byla proti“. Jinými slovy, z „vězení národů“ Ukrajina vyšla na svobodu s čistou kreditní historií a za následujících 23 roků nabrala 3x vyšší dluh než celý Sovětský svaz. Před ní je prostě státní bankrot. Absolutní. A dokonce ne kvůli nahromaděným dluhům, ale proto, že ekonomická politika je natolik neefektivní, že tu není žádná naděje na změnu.
    • Válka, kterou Ukrajina vede na Donbasu, doráží její ekonomiku jak přímými údery, tak také kolapsem posledních ještě fungujících odvětví. V jistém smyslu zákaz vývozu ukrajinského zboží do Ruska v první řadě především u potravinářských produktů, dovolí Ukrajině alespoň přežít tuhle zimu. Než strkat potraviny někam, potom je raději spotřebuji sám, aby neshnily. A pak – i zemědělství, pokud neprodá svou produkci, zemře hned po průmyslu. Dokonce i výhodu geografické polohy tranzitní země Kyjev ničí plynovou válkou s Ruskem – v zájmu kohosi jiného než sebe.

      V podstatě rentabilním zůstává už jenom produkce lidských orgánů, kterými v hojné míře zásobí zóna ATO. Ostatní sféry včetně vývozu prostituce už silně upadají.

      Za takových okolností je Ivanovova logika naprosto jasná a čistá jako vodka „Chortica“: vázat na sebe toto břemeno není žádný důvod. Dostanete, drazí partneři, a podepište se. Ale peníze – předem!
  • Ha ha ha . To je prča číst zdejší příspěvky exotů co se těšili jak ukrajinský lid povstane a smete Porošenka a Jaceňuka a přivine se matičce rusi a povolá zpět Putinova věrného gubernátora Janukovyče. Tak, jen se snažte .
    • Hňupe, Hermane, tečko, topnácku,

      Janukovyče tu nikdo nepodporoval, on ho nepodporuje ani Putin, jen si dovolil říci, že byl svržen nedemokraticky, a pokud se chopili moci fašisté v Kyjevě, tak východ s nimi nechce mít nic společného, což je logické i normální a je to pravda. UA je stát , který potopí celou EU do stoky, což je záměrem USSá. Proto už ECB od června kvantitativně uvolňuje, protože na toto šílenství nemá peníze, tedy tiskne print euro, jako USSá print dolar. Jen hňupové jako ty, co nerozumí ekonomice, tu blinkají oslavné ódy na fašisty banderovce a UA mafiány. USSá si svoje astronomické dluhy budou hojit na EU a euru. a způsobí to kolaps v Evropě, nikoliv v Rusku.

      Janukovyč byl gigazloděj a neschopa, navíc předpo-raný už v předsíni a třesoucí se o své nakradené miliony v zahraničních bankách. Ovšem vyměnit jednoho giga zloděje za vora v zakoně Porošenka, který nota bene seděl roky i v té Janukovyčově vládě a kradl ve dne v noci ani pravoslavné svátky nedržel a s ním celá banda těchto vorů v zakoně, političtí gigazloději plynová zlodějka Tymošenková a spol, už Kučma kradl až se lesy na UA zelenaly, tomu se říká deb-lita a nic na tom nezmění ani tyto volby pod diktátem fašistů a vorů v zakoně za tvrdé asistence USSá a EU.
  • To bylo ze západu křiku že na Krymu se házejí lístky do průhledných uren ! Nyní nejenom že jsou při volbách urny průhledné ale ještě jsou tam kamery a lístky se musí přímo tam ještě podepsat . Prostě dvojí metr jak vyšitý ! A o tom to celé je . Objektivita žádná jako v celém dění na Ukrajině ! Západní demokracie - jedno veliké svinstvo !!!
    • Když dva dělají totéž není to nikdy totéž ,

      zvláště když to dělá RUsko a USSá. USSá i vraždí vždy humánně, lidsko-právně , tedy správně, když by jedno promile toho co dělají běžně USSá provedlo Rusko, tak je to genocida, zvěrstvo, porušování mezinárodních práv , lidských práv , demokracie , svobody. a je třeba zabít Putina, jak řval demokraticky a lidsko-právně , tedy správně kongresman Mc Cain jak Al Capone a bojuje s ISIS a ISIL tím, že jezdí na Blízký východ se s nimi domlouvat, jak zlikvidují Assáda a podporuje je v nesoudružském a odporném vraždění civilistů i svrháváním legitimních vlád, co se nepodřídily diktátu z Fashingtonu - Bilderbergu NWO. . Demokracie made in USSá. HNUS. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • A co na to Big Brother z Fashingtonu, na tu fašisticko-mafiánskou demokracii v bankrotující UA? OK?

      Občane koukej, co všechno je možné, , když Fashington zavelí a toto posvětí společně s vazalskou a zkorumpovanou EU.

      Všeho do času a Pán Bůh na věky, ono na ně dojde, na všechny.
  • Ukrajinské volby se vyznačovaly násilím na úrovni třetího světa .
    krajina: Andrej Zolotarev, vedoucí analytického centra "Třetí sektor":

    "Ukrajinské volby se vyznačovaly násilím na úrovni třetího světa.

    1.Bezprecedentní použití síly vůči některým kandidátům. Ještě si pamatujeme, jak někteří novináři aplaudovali honu na Šufriče....
    2.Bezprecedentní mediální převaha sil, které jsou u moci. ...
    3.Bezprecedentní nárůst radikalismu. Dnes jsou u nás všichni radikálové - od "Národní fronty" po "Občanskou pozici"....4.Ukrajinský volič je bezprecedentně dezorientován, protože se neustále mění hrdinové scény. V zimě byli hrdiny Jaceňuk, Kličko, Ťahnybok, dnes jsou na jejich místě Porošenko s Ljaškem, pomalu se vynořuje Sadovyj se "Samopomocí".Myslím, že se tito lidé dlouho neudrží a na řadu přijdou občanští aktivisté, kteří budou ještě radikálnější....
    • Pro zemi toto všechno co se na UA děje znamená neustálou politickou nestabilitu.

      Zdroj: http://www.politnavigator.net/ukrainskie-vybory-oznamenovali...
  • Není až tak důležité kdo vyhrál. Důležité je kdo prohrál a to jsou nesporně Putinovi nohsledi. Obnova SSSR se nekoná.
    • Začlenit prodluženou Ukrajinu do Ruska je věc,kterou by nechtěl Putin ani náhodou.Napřed Putin počká,až si Ukrajinci všechny lumpy,kteří tam vládnou krutě vymlátí,což nebude dlouho trvat.Pak se bude moci Ukrajina,po částech,postupně vžebrávat pod ochraná křídla Ruska.Takže nejspíše pak žádná Ukrajina nebude.Případně by moho Putin nechat Podkarpatskou Rus jako nástupnickou zemí Ukrajiny.Takže na Podkarpatskou Rus by se mohli obracet ti,co Ukrajině půjčili miliardy.
      • To tezko. Na Podkarpatske Rusi slo volit "demokraty" z majdanu 12,94%volicu, presvedcive nejmene z cele Ukrajiny/snad mimo Novuju Rossiju/. Ti si totiz pamatuji jak demokracie vypada: byli soucasti Masarykovy CSR. *1* *1* *1* *2*
    • Ale jdi ty brepto - tečko , Hermane, topnácku,

      už naši předci říkávali jasně - první vyhrání z kapsy vyhání navíc vítězství o prsa, s průhlednými urnami a podpisem , s fašisty a vory v zakoně, tedy mafiány po evropsku v zádech, což je opravdu tragikomické. Musíš vidět trochu dál než na špičku svého nosu, aby jsi si utřel nudli. Juščenko s |Tymošenkovou také vyhráli oranžovou revoluci a jaké to pak vzalo obrátky. Oni to ani fašisté banderovci, co mají voři v zakoně , zejména Kolomojský ve svém odporném pluku Azov, Dněpr, Donbas nezajistí na dlouho, vsaď se.

      Mezinárodní anketa odhalila Spojené státy americké jakožto největší hrozbu světovému míru. Daleko předčí druhého na pozici – Pákistán. - rozebírá to Američan N. CHomský. Pěkné , zajímavé a pravdivé počteníčko a nejen toto.
      • Brát vážně Chomského ??? To si těžko. Proč ještě nepožádal o ruské občanství a zůstává v tom odporném USA ?
  • No a co říkáte na to,na volebním lístku musel být podpis,urny pruhledné a o mezinárodním dohledu zatím nic nevíme.
    • "Demokracie" nejvyssi urovne. Stejne, jako hlasovani soldatu UA a NG na Donbase. *1* *3* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit