Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a přišla kocovina.....
  • soudruzi z USA chybu?
  • https://www.stream.cz/teorie-spiknuti/10009245-prazske-jaro-1968-zidovske-spiknuti-nebo-hra-zapadnich-tajnych-sluzeb#nejnovejsi
  • to se nepovedlo co
  • *14*
    • *14* *14*
  • vivat Novorosijské svobodě a prosperitě

    sláva hrdinovi Putinovi
  • Ruský medvěd je zkrátka zesláblý a silně opelichaný.

    Nedávno v rozhovoru pro Magazín Víkend MF DNES uvedl fotbalista Jan Koller, který hrál mimo jiné za ruskou Samaru, řekl, že v tomto městě na březích Volhy stojí sto metrů od luxusního hotelu Hilton chatrče bez elektřiny, ve kterých lidé jedí psi. Čili výjev bližší spíše třetímu světu než vyspělé Evropě.

    A nejhorší je, že za sto let se v Rusku prakticky nic nezměnilo. Bývalý prvorepublikový politik Rudolf Beran navštívil tuto zemi začátkem 20. století. Města v okolí Volhy včetně Samary popsal takto: „Z přístavu vede ulice do centra města, po které jezdí tramvaj a stojí na ni krásné výstavné kupecké domy. Stačí však sejít do bočních ulic a člověk je v jiném světě, plném bídy a nuzných chatrčí.“
    • To slovo durak se k tobě hodí jako přezdívka, To Putin je erupcí tuposti nějakého čecháčka.
  • Tak co ty teplej šašku Semjone Gayínku, kde je ten tvůj ekonomickej zázrak Ukrajiny pod vedením SS a EU???
    Vprdeli!!!
    • Semjon Gayínek jsi přeci ty sám ruský sklerotiku BTW. Podvodníku s hlasováním.
      Ty jsi tuhle postavu porodil když jsi Simoně zkonil méno *1* *1* *1*
  • Sovětský svaz byl ve skutečnosti zemí, kde Rusové vládli a zotročovali ostatní obyvatelstvo, které navíc uvrhli do chudoby. Jak se trefně říkalo, Se Sovětským svazem přišla bída na zem.

    Jako jeden z prvních dekretů vydali ruští bolševici Deklaraci práv národů Ruska, což byl kolosální podvod, protože SSSR, který sloužil ve skutečnosti jako nástroj rusifikace, byl také žalářem národů a koloniální mocností, ve které Rusové utiskovali neruské národy a ty jakmile mohly, daly ruským bolševickým násilníkům rázné sbohem, nejdůrazněji pak Pobalťané.

    Již ve dvacátých letech minulého století Rusové násilím obsadili Kavkaz a zlikvidovali tamní nezávislé státy včetně Gruzie, dále pak dobyli i tehdy samostatné středoasijské země. Ruské komunistické agrese dále pokračovaly. A tak Sovětský svaz v roce 1940 okupoval Pobaltí a ruští bolševici se v Litvě, Lotyšsku a Estonsku chovali stejně brutálně jako němečtí nacisté v Protektorátu Čechy a Morava.

    O hrůzách sovětské okupace v Pobaltí vypovídají nejen pamětníci, ale lze se o nich dočíst i v seriózních publikacích, například v knize spisovatele Jana Beneše Zločin genocidy s podtitulem Litva v drtivém objetí velkého bratra SSSR nebo ve výborné práci Dějiny pobaltských zemí renomovaného českého historika Luboše Švece.

    Pravdou je, že během roční sovětské okupace v letech 1940 a 1941 zavraždili ruští bolševici na 75 tisíc Litevců, další desetitisíce obyvatel této pobaltské země včetně žen a malých dětí sovětské orgány deportovaly za nelidských podmínek, stejně jako nacisté Židy, na Sibiř a do gulagů. Odporných zločinů proti lidskosti se v Pobaltí se dopustily jednotky Rudé armády a NKVD zvláště krátce po vypuknutí II. světové války do doby, než byly nuceny ustoupit.
    Ty totiž začaly krátce po vypuknutí války s Německem v roce 1941 masově vraždit obyvatele Pobaltí.
    • Provokace a lži mají v Rusku dlouhou tradici. Bývalý agent ruské tajné služby FSB Alexandr Litviněnko, který utekl do Velké Británie, uvedl, že pumové útoky na obytné domy v Rusku v roce 1999 nemají na svědomí čečenští teroristé, ale právě lidé z FSB, aby vyvolali záminku pro druhou válku s Čečnou. Pravdou je, že později byli tajní z této služby dopadeni v Rjazani, jak dávají bomby pod bytový dům.

      Tyto praktiky potvrzuje i bývalý poradce ruského prezidenta Vladimíra Putina Andrej Illarionov. Podle něj chystali Rusové na Krymu provokace ještě před událostmi na Majdanu, při níž měli být speciálními komandy napadáni a zabíjeni Rusové, aby Kreml zdůvodnil invazi na Ukrajinu. To by zapadalo do plánu, který nepřímo potvrzují i kremelští činitelé, že Rusko se snaží obnovit slávu bývalých SSSR a carské říše a znovu obsadit ztracená území. Jak uvedl redaktor ČRo Petr Vavrouška v časopise Reflex, od roku 2009 platí v Ruské federaci zákon, podle kterého může prezident vyslat vojska všude tam, kde jsou ohroženy zájmy Ruska a jeho občané. To je ovšem velmi nebezpečná formulace, která má sloužit ke zdůvodnění agresivity Kremlu proti jiným zemím. Byli to rovněž Rusové, kteří jako první podkopali jednotu suverénního státu, když v jejich režii se od Moldavska odtrhlo Podněstří. To se stalo dříve než separace Kosova.
  • Otevřete si adresu:
    http://anrusdom.ru/ssha-soglasilis-na-razdel-ukrainy/

    Může to být samozřejmě ruská provokace, ale už v tom názvu čtete, že: "USA souhlasili s rozdělením Ukrajiny". Důvodem prý má být neudržitelná situace, kterou Spojené státy nehodlají nechat jen tak, tedy bez odezvy. Pokud se pustíte do četby (ruštiny) vyzní ten článek sice bláznivě, ale ne nesmyslně. Tu mapku /v polštině/ už si v článku rozluštíte snadno:
    - Čtyři či pět západních oblasti (bývalé polské územní zisky), zpátky Polsku, tedy do NATO; PODKARPATSKÁ RUS připadne Maďarsku (Československo už neexistuje); Historické území (asi 11 oblastí ) na dostřel Kyjeva zůstane jádrem Ukrajiny.
    - A ať si Putin se všemi těmi oligarchy, mafiány a atamany v Novorusku (od Charkova až po Oděsu), zničeným Doněckem a mostem přes moře poradí sám. Na co bude zmrzačené Ukrajině Černé moře?
    - Vypadá to na pěknou kachnu, ale není snad budování silného Polska v zájmu USA? Uvidíme, pusťte si to. Něco se TAM stejně semele, Majdan byla šuměnka!

    *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit