Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak na toto téma vám také něco povím. Až pochopitelně napíšu něco málo o Putinovském Rusku, což mi nezabere více času, než cca 30-40 tapetek... *15* *15* *15*
  • polsky Jacek byl vždycky vs*vak. chova se jako spravny jude. ze jich je na 20% utecenych v USA , v Anglii to jim nevadi. chran boze aby se k nim někdo jiny nastehoval.......... *1*
    • A) Tys tu zprávu četl někde jinde než na Tiscali že mudruješ ???
      B) Kdyby nám čorli Rusové krom Zakarpatské ukrajiny taky slovensko a moravu tak jako to udělali polákům kolik lidí by uteklo ?? Taky jen 20% ???

      Sám si vs*vak a na jiné to svádíš.
  • Tak to jsem v klidu. Ani poláci nejsou tak hloupí aby si mysleli že tihle uprchlíci jim vemou práci. Zejména pak když je v Polsku dlouhodobě nezaměstnanost na 4% což procentuelně odpovídá počtu lidí kterým se nikdy dělat nechtělo a dělat nebudou.
    Tak že to vidím tak že poláci mají strach aby se jim spíše nerozrostly ty 4%. *1*
  • neseberou.Je to srandovní myšlenka.Umí to jen sedět a telefonovat.Pak to chce doktora klidné spaní a teplé jídlo alespoň 2 krát denně.Takto to deklarovali v Rakousku.My též máme požadavky.Vyfičte.Vyfičte tady nejste vítáni.Zatím je to slušný návrh.Budou i jiné.Méně .Kdyby se v Praze na hlavu postavili afričané se tu neuchytí.Byla by to zrada na Husovi,Masarykovi, padlých ve všech válkách.A zrádci a kolaboranti mají své místo na těch drobných stavbách ze dřeva!
  • Ivane s neexistující dvojkou Simon Tečka jsi už pouze nudný.

    Jistě Putinova pátá kolona zde škemrá o mír.

    Proč? protože sankce fungují.
    ruská ekonomika jde ke dnu. Eu hledá náhradu za Ruský plyn a Rusko by přišlo
    o velký trh a další velké peníze.

    putin však má smůlu. EU jasně řekla že sankce zůstanou dokud Putin nepřestane
    posílat na Ukrajinu vojáky a rozvracet ji
  • zase trapně podjebuješ? Asi tě rozhodilo to, jak EU vyprc.lo s Ukrajinou, viď? Tolik si tapetoval, tolik posmíval rusákům, tolik vychvaloval EU a její sankce a ejhle? EU hodila Ukrajinu přes palubu jako odpadky! Jak se s tím srovnáš? *15* *15* *15*
  • Komunisté jsou hlavními viníky současného rozkladu tzv. třetích zemí. V padesátých letech minulého století oni a jejich pátá kolona v západních zemích začali vykřikovat cosi o utiskovaném lidu v koloniích. A tak Sovětský svaz společně se svými satelity začal v rámci oslabení Západu prosazovat tzv. právo národu na sebeurčení. Ze strany Rusů, kteří si prostřednictvím SSSR sami porobili jiné národy, to byl přitom jen obří kolosální podraz. Výsledkem byly chaos a miliony mrtvých. To je prvotní příčina rozvratu v severní Africe a nástupu radikálního islámu.
  • nejmenuje se ten starec Americanka Jan ?! Jednoho znam a ten je estebakama doslova prorostlej . Uplne neschopna , drive fetka , ted uz vlastne nic , ale kazdej je u nej estebak .
    • Ivane další pokus zdiskreditovat kritičku Putina.

      StBácké metody tu používáš ty. Asi budeš znalec.
      • taky mam jit k soudu ze jsem psal jak zanedbavas vychovu nekolika deti ktery jsi porodil pepiku . Ver never , uz se te tve zaloby nemuzu dockat ze ani nespim .
        • Ivane nejsem vdaná takže tvé lži jsou pouze směšné.

          Dopouštíš se tu navíc trestného činu pomluvy
          • Ivane jsem holka. Pokud s tím máš problém navštiv sexuologa.

            Jinak abych ti rozšířila obzory - nick Bc Kak jsem nikdy neměla.

            Měla jsem jediný nick - soudružkaPusinka.
            Kdyby ho vaše strana nekradla měla bych ho dodnes.
            Takto jsem nucena nicky střídat
            • Ivane podle popisu spíše popisuješ Miloše Zemana *1* *1* *1* *1* *1* *1*

              Já jsem mladá - jak se říká do důchodu jeeeeeště hodně daleko *1* *1*
            • asi to chtelo napsat ze uz si nepamatuje jak se to nadepisuje. Tihle stari dementni dedkove ... Omluvte snizenou kvalitu jejich myslenkovych pochodu.
          • uz je to tady dedku . Dopoustim se trestneho cinu pomluvy . Tak hura a do toho . Nemuzu se dockat az se spojis / zezadu asi / s pravnikem a podas ne me zalobu. Posledne to nejak nevyslo , tak ted se pochlop pepiku . Jinak tedy, vzhledem k tomu ze jsi uz jen smesny teoreticky pederast vdany byt nemuzes , to je jasne . Ale stejne geronte , jdi do toho , fakt bude sjanda k popukani.
            PS nepouzivas take jmena sona cubicka a bc klas ! To jen abych ti osvezil pamet pres ten sedej zakal a schizofrenii v pokrocilem stadiu ty holkokluku . U tebe uz je to stejne jedno . Inkontinencni pleny jsou pro americany unisex. I ty co najdes v popelnici a pouzijes . Na nove nemas tak jako tak.
            • neminusuj , konej . Rad se s tebou u toho soudu sejdu . Jsi tedy pederast , porodil jsi asi 17 deti , nestaras se o ne , krades v samoobsluze , smirujes pres klicovou dirku na damskych zachodcich , byl jsi aktivnim estebakem a jsi v tom seznamu , nekolikrat jsi jen tak unikl kdyz jsi verejne masturboval na ulici naproti detskemu hristi , jsi velym znalcem souloze s drubezi ... Staci na zalobu nebo mam jeste neco pridat pepiku !
  • by vyřešila zima.Prostě by to tady pomrzlo.Topení stojí peníze.Moc peněz.Též lékařská péče stojí peníze.Moc.Takže ti co se tady vnucují na loďkách chtějí a potřebují moc peněz.Ale není vůle to tady živit a přechovávat.Takže si kluci prohlédněte vaše tábory a co nevidět pomažete domů - Jak může africký bezmozek sednout na lodˇku s malým smradem v náručí.To si jako myslí že se to tady uživí samo?Nebo že někdo mu to bude přikrmovat?Hoši vybrali jste špatný směr.Aby bylo pro vás museli bychom si urvat od huby my.Ale tady není vůle.Sami máme málo.Takže už aby tu byly první vločky!
  • mám chuť něco napsat abych se mohl ooooo aaaa oooo aaaa
    • Zase StBácká podlá metoda jak odrovnat kritičku zločince Putina
      Chováš se jako to *12* zloději nicků
      • mezi zivejma dedku ?
        • Nesuď druhé podle sebe starý komunisto *12* *12* *12* *12*
          • To co tu předvádíš je StBácká ubohost na totální zničení
            kritičky zločince Putina.

            Jsem holka. Tobě to vadí takže už je snad všem jasné proč neustále básníš
            o Gay klubech v Plzni *1* *1* *1* *1*
            • Jsem holka Ivane. Ovšem tobě to vadí.

              Aspoň už je všem jasné proč tu denně básníš o Gay klubech v Plzni *1* *1* *1* *1*
            • ten estebak , taky tvoje oblibeny tema . Sice nechapes co to bylo a je ale jinak aspon urcita jistota v tvy jinak vymazany palici tohle psat . Tak kde je ta zaloba s tim pravnikem chcipacku !!
            • koupil dedku ojety damsky pradlo , to z tebe zenskou neudela , fakt ne . Kup si jeste inkontinencni pleny , ty k tobe pasujou mnohem vic nez podprsenka vycpana hajzlpapirem. Stejne ji neumis ani zapnout .
          • dat k soudu ze jsem o tobe napsal ze jsi pederast , smirak z rosti a uz ani nevim co. Taky jsi se spojil uz s pravnikem , jak jsi psal ty starej masturbante . Tak porad cekam na nejakou tu obsilku a nic ? Kde to vazne , uslintanej geronte . Nebo ze by sem kde jsem nedosla ?
            • je starý práskač, ale jinak naprosto neškodný dědulín. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit