Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, než ti neschopní Američani cokoliv "přebudují", bude zase Sýrie svobodná.
  • Ani své mrtvé amíci nechcou:-(

    http://teplickykuryr.info/news.php?extend.10594.3
  • rusko ničí v sýrii americké teroristy
  • Generál Lloyd Austin 16. září v americkém senátu přiznal, že výsledkem programu s rozpočtem 500 milionů dolarů, jehož cílem bylo připravit 5,4 tisíce vojáků pro boj proti Islámskému státu a v dalších třech letech dokonce 15 tisíc bojovníků, jsou pouze čtyři nebo pět lidí, kteří jsou zapojeni do bojů.
    Jde o dosud nikde jinde nevídaný úspěch USA : 1 člověk – bojovník proti Asadovi ( pardon, proti IS; prý)za 100 až 125 milionů USD. Nedivme už se výši výdajů USA na zbrojení!
    • A nedivme se ani zadlužení státu USA, ale divme se tuposti amerických voličů, že volí ty, kteří takto utrácí!!!
      • Jo jo..takový jeden "bojovník za svobodu a demokracii", to je hodně drahá sociálka za "mír ve světě".. kde pak ty peníze samozřejmě schází jinde i jiným.., kteří jsou vlastně o ně doslova okradeni právě těmi darebáky i "politiky" co jdou na ruku zase těm nenažrancům, co si jako "velcí páni světa", moc rádi dělají své, velké kšefty.. na cizím, z cizího a hlavně na cizí úkor, utrpení, zoufalství i krev..a vždy se bohužel najdou lidi, co se od nich nechají cizácky ohloupnout či i koupit a sežerou jim to vazalsky i s navijákem..
  • bože a tak se snažily, nebohé USA ten převrat dotáhnout do konce... a jejich vycvičenci změnili tým...co teď, co teď *2* *2*
  • Takže, sečteno, podčrtnuto..USA vlastně otevřeně přiznává, že provádí bojový výcvik a další školení v táborech v Jordánsku, Kataru, Saúdské Arábii, Spojených arabských emirátech, tedy v naprosto cizích zemích a patrně i jinde po celém světě.., kde cvičí mezinárodní teroristy, kterým vznešeně říkají "opozičníci" do kterých cpou spousty peněz daňových poplatníků a díky, kterým provádějí, mimo i jiné zásahy..vlastně rozvraty i v jiných zemích a říkají tomu "demokracie a svoboda"?!..Zbrojí úplně nejvíc ze všech zemí na světě a např.v souhrnu vzhledem k Evropě.. víc než Rusko s Evropou dohromady za jeden rok a ještě mají drzost i sprostotu poučovat ostatní ?!
  • Sami tam mírovou misi nepodniknou, protože mají bobky. Ale rozesírat to tam, to jim jde dobře.
  • Demokracie na americký způsob ještě že zde máme Putina jedna salva na oslavu narozenin a amíci roní slzy na všechny strany a přitom blbě kecají už se těším na nezávislé zprávy ČT to bude zase keců a nepravd
  • Tak teroristi Made in USA se nepovedli.. *7*

    Svatá Bohorodičko Sedmibolestná, to snad neni ani možný, kam ten svět spěje, ptám se.. *5*
  • Jsem rád,že čím dál víc lidí chápe co je USA.Když jsem psal ,že rušení hranic mezi státy je blbost,tak některými hujery jsem byl nazýván komunista a rudý atd.Nikdy jsem nebyl ani jedno a snažil jsem se jenom říci,že jsem pro přechody kontrolované vojáky a nebyl by nikdy tento problém.Řítíme se do pekel ,z kterých nevidím světlo na konci tunelu.Myslím,že to je konec Evropy.Když německý starosta vydá dekret jak se mají chovat hordy primitivů tak je stejně osočován jako já před lety.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit