Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opět typická diskuse duchaplného"porozumění a tolerance" *1* *1* *1* Podle sebe soudím tebe. Mají tito lidé alespoň nějakou snahu se dohodnout a pochopit někoho jiného krom své vlastní sebestřednosti a vlastního primitivního egoismu? "Já jsem ten vzor morálky a pravdy" že?Kdo je bez viny ať první hodí kamenem. Jinak jste tu všichni sami ok? Lituji vaše životní trauma a pesimismu náhledu na svůj svět. Ústavní soud se alespoň na něčem dohodl, vy zřejmě nikoliv. Možná proto že vy jediní vše znáte a víte dokonale. Dogma vašich zaručených pravd a výsostné morálky. Ptal se někdo těch kterých se bezprostředně týká, dětí a těch nenáviděných homosexuálů? Já osobně mám naštěstí jiné zkušenosti s těmito lidmi. Nevím kde se u vás dějí ty odlišné zkušenosti? Společnost je tak špatná jak jsou lidé špatní. Společnost není jen on nebo oni. Společnost je já, ty...my, my všichni... *4*
  • Když už padnout do hnoje, tak pořádně, celý až po hlavu.
  • Ženy odkládají porod ,velká část populace je sterilní,narůstá počet nezaopatřených dětí po fetácích které jsou poškozené. A vy necháte výchovávat děti v neúplné rodině???? to se vám vymstí.Nedovedu si představit , že jsem kluk cca 8-14 let a kamarádi zjistí že táta je Karel a máma je Luboš ,!!! To musí být opravdu dobrý pocit , prspektiva jak cumel.Už tak se skoro polovička lidí rozvádí. A ještě k tomu tento stav, tak to můžezte zabalit. Jedině válka to pročistí. Proč myslíte , že ve Spartě prováděli selekci???? *8*
  • Ústavní soud rozhodl.
    Ústavní soudce máme homosexuální.
    Pokud dvě ženy vychovají nějakého kluka tak se bude chovat zženštěle jako ty dvě jeho vychovatelky.
    Příklad: Ve vedlejším domě u nás muž sám vychovával od narození dceru. Dneska je holce 20 let. Potkával jsem ji každý den. Holka nebyla škaredá, ale chodila ostříhaná stále jako kluk, nikdy jsem neviděl, že by měla sukni, vždy kalhoty. Chovala se jako kluk, měla jenom jednu kamarádku a to u nás z domu. Chování naprosto klučičí to musí člověk prožít, vyjadřovala se jako kluk, chůze to samé, grimasa jako kluci, nikdy se nemalovala.
    Ústavní soud se zbláznil, hoťte na ně síť.
    • Miluj bližního svého jako sebe sama-v čem bude asi problém? *14* Kdo soudí bude souzen, tou měrou jak sám měří. Je opravdu těžké pochopit, porozumět, přijmout. Co má společného nadřazenost, nadutost, nevědomost, nenávist a snad i pýcha s láskou? *3* Je pak takový člověk se někam posunout aby byl bezpodmínečně schopen a ochoten připustit si porozumět větě-Milujte své nepřátele? Chápej kdo chápeš...
  • Fůůůůůůůůůůůůůůůj hnus. buzerat, les.x..ba - fůůůůůůůůůůůůůůůj. hnuj, hnus.
    Zvláštní - cenzorovi na tiscali vadí zcela běžné označení les-x-ba, označení např. havloid, apod. ponechává bez všimnutí.
  • U nás v Rusku má každý homosexuál možnost vybrat si svůj gulag.
  • Tak konečně ukázka zpolitizování nejvyšší instance pravdy.
  • Já takové posílám na Sibiř!
    • Tak tetokrát - zcela výjmečně nezbývá než souhlasit.
  • Konečně si můžeme s bijcem pitomečků adoptovat toho černouška! *14* *14* *14*
    • Zlodějský Bezmezně Tupý Wole, ty si registruj co chceš.
      Krást nick je důkazem bolševické podlosti. *12* *16* *16* *16*
  • :D no já když se podívám na naší společnost a vidím ty chudáky děti vyrůstající v rodinách kde jsou otcové nicky toulající se od hospody k hospodě a matky feťačky, tak tuto možnost naopak vítám.

    Navíc vybrat si mezi děcákem a rodinou, která je homosexuální, tak volím stoprocentně homo rodinu. :) Ne každé děcko má to štěstí rodinu mít... Naopak lidem, kteří jsou proti bych přál děcák okusit a nikoho nemít :D Pak by akorát prstíkem hrabali.
    • Zajímavé, že v podobných diskuzích jsou uváděni hetero jako ti špatní, homo jako ti dobří. To se fakt musím smát. A co chudáci děti, kteří budou vyrůstat v "rodině" homosexuální, jejíž "tatínkové" nebo "maminky" budou promiskuitní, feťáci nebo se budou potulovat od hospody k hospodě?

      A je lépe pro dítě žít ve spořádané hetero rodině nebo v takovéto homorodině? *1*
    • Souhlasím. Dítě by mělo žít s otcem a matkou, tedy osobami, které se jako otec a matka chovají. Ale než žít s takovým "otcem" a "matkou" jak Peteer uvádí, tak je skutečně pro to dítě lepší, aby žilo se dvěma tatínky nebo dvěma maminkami. A že ty osoby mají mezi sebou homosexuální vztah? To nemusí tomu dítěti vykládat nebo mu to dokonce "předvádět". Sexualita má být intimní záležitostí dvou lidí. A pokud jde o dítě, tomu by se mělo dostat poučení o sexualitě při začínající pubertě.
      • Jsi naivní jako puk. Zřejmě jsi nevyrůstal v normální rodině.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit