Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a zlej troll vytáhl své nicky do práce *15* *15*
  • Gratuluju ti zlej Ruskej trolle.
    Právě jsi se dostal na úroveň bulvárního Blesku. Neznámej zdroj prozradil.
    *2* *2* To nemá žádnou hodnotu.

    Tady ti ukážu jak vypadá pořádné přiznání.
    Velitel povstaleckého praporu Vostok Alexandr Chodakovskij v rozhovoru s agenturou Reuters také připustil, že systém Buk mohl být z Ruska, kam mohl být zase odeslán zpět ve snaze zastřít stopy.

    "Myslím, že ho pak (Buk) poslali zpět. Dozvěděl jsem se o tom právě v době, kdy jsem se dozvěděl o té tragédii. Odeslali ho zpět asi na rozkaz zastřít stopy po jeho přítomnosti," odhadl Chodakovskij.
    • *15* *15* *15*

      I ty komiku
      • zlej trolle místní rudej komik jsi ty ,měl by si se přihlásit do pořadu "Na stojáka" a předvést tu tvou multinickovou show *15*
        • Mám jen jeden nick. Podle sebe zkrátka soudíš druhé, ale blbě. *1*
    • zas kydáš z hĺadu. *1* *1*
  • Helééé, vy makakovy prdelky, ukropi přiznali, že sestřelili malajské letadlo, vy hňupové!
    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/ukrajinske-sily-pripousti-ze-v-dobe-padu-boeingu-provadely-cviceni/ *1* *15* *1* *15* *1*
    • Tak to se Simon nejspíš oběsí. A přitom tak fanaticky hájil ukrajinské barvy.
      • přééésně imperialisti budou pištět a vztekle kopat nožičkama nad ruskou pravdou *1* *1*
  • Hrdino, jsme s tebou !

    http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/botka1/r~8c529900345d11e593f4002590604f2e/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1
  • Dobré poledne *14*
    • přéééésně *3*
  • Za nás tam bojuje za přítomnosti notáře vylosovaný komunista. Brání tam naše ideály po boku slavná Rudé armády!
  • No, je vidět, že to tu má holka čapisral pořád pevně v ruce a opět krade a střídá nicky *15* Asi nemá nic lepšího na práce a tak tu hnije od rána do noci. Tak hodně zdaru v tvém třídním boji, šašku čapisralí *15*
    • nicolles
      On ten soudruh čapisral je za to placený Kremlem.
      • Všichni víme kým je čapisral placený a kdo tady mínusuje... *3*
        • nicolles
          Ano, vy soudruzi Ivani to všichni víte, a slušné lidi to nezajímá.
          • nicolles - čapisral?
  • Rusko jako za rudé totality chce zakázat svým lidem cizinu

    Návrat do neblahých komunistických časů připomínají návrhy, které by měly omezit cesty Rusů za vzděláním a sportem do zahraničí. Jenže tohle je cesta do pekel a Putinova říše těmito nesmysly dokazuje svoji slabost a ubohost.

    Jedno z nejzákladnějších lidských práv je rovněž právo na svobodu pohybu, kdy každý má právo svoji zemi svobodně opustit a kdykoliv se do ní vrátit. To je obsaženo v mnoha mezinárodních úmluvách, jejichž signatářem je i Ruská federace. Ta by tak porušila své vlastní závazky, i když v jejím případě by to nebylo nic nenormálního.
    • no prosím, a když tohoto práva chtějí využít movití Afričané a chtějí se usadit v Evropě, taky ti to není recht,.... *15* *15* *15* *15*
    • Potomci bolševiků dále tvrdí, že takto zabrání odlivu mozků, vědců a inženýrů, ze země. Jenomže pokud to budu řešit obrazně řečeno tak, že na hranicích postavím dráty a zátarasy, dokazuji tím akorát svoji nemohoucnost.

      Komunisté tak jenom potvrdili (i když to jistě nechtěli) slova bývalé ruské miss Natalii Pereverzevové: „Mé Rusko nedokáže pomoci starým lidem a sirotkům a jako z potápějící se lodi z něj utíkají inženýři, lékaři i učitelé, protože nemají z čeho žít.“ Nejlepším řešením by bylo vytvořit ruské elitě takové podmínky, aby zůstala doma a neodcházela. V opačném případě jim nebránit v tom, aby šli za lepším. To je normální řešení v každé civilizované společnosti. Ale zákazy a výhružky jsou jaksi jednodušší.

      Takové nápady však nejsou jen vizitkou komunistů, ale s něčím podobným přišel i bývalý slavný hokejista a exministr sportu Vjačeslav Fetisov, který má blízko k vládnoucí straně Jednotné Rusko. Ten by pro změnu pouštěl hokejisty do zahraničí nejdříve až v 28 letech.
  • Jaroslav Babič, jeden z velitelů ukrajinského fašistického praporu Azov, byl nalezen oběšený v kanceláři na velitelství praporu. Zatím nejsou známé žádné podrobnosti k celému incidentu. Informaci uvedl na svém Facebooku Dmitro Linko, náměstek nejvyšší rady Ukrajiny. Je však možné, že se jedná o počátek čistek uvnitř praporu, i když vyloučené není ani osobní selhání v situaci hroutící se východní fronty a počátku rozpadu Ukrajiny. Tlak na jednotlivé velitele je enormní a událost může mít i souvislost i s tím, že mnoho velitelů je zapleteno do nelegálních obchodů, od kšeftování s lidskými orgány až po prodej vojenské techniky na černém trhu. Případné vydírání a tlak, který je na ně potom vyvíjen, někteří neunesou a páchají potom sebevraždy.
    • no já je nelituju
  • Evropané vyzvali ukrajinské orgány, aby ukončily politické represe a pronásledování disidentů. Petici podporují osobnosti veřejného života a odborníci z 16 zemí, včetně poslanců Evropského parlamentu. Petice upozorňuje na porušování lidských práv, obtěžování, zatýkání, mučení. Ukrajina nabídla odpolitizování soudních řízení a zapojení odborníků z několika renomovaných nezávislých mezinárodních organizací pro lidská práva.
    "Principy demokracie, to je závazek, který byl opakovaně vyhlášen vedením Ukrajiny, ale tyto principy jsou obětovány za dosažení politického vátězství", píše se v petici.
    K petici je připojen seznam základních práv a svobod občanů Ukrajiny, které mohou být značně poškozovány během vyšetřování v příslušných trestních a soudních řízeních.
    V poslední době proběhla na Ukrajině série vražd a sebevražd. V březnu bývalý guvernér Záporožského kraje a bývalý člen Strany regionů Alexander Peklušenko zemřel na střelné rány. Sebevraždu spáchali bývalý poslanci ze Strany regionů Michail Čečetov a Stanislav Miller. 15. dubna u svého domu byl zabit exposlanec Strany regionů Oleg Kalašnikov. Druhý den byl ve svém domě v Kyjevě zastřelen ukrajinský opoziční novinář Oles Buzina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit