Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby tak ten zombie, nesmrtelný prznič vkusu celých generací českého národa, chtěl už konečně natáhnout brka!!! Vychcánek, prospěchář, udavač a patolízal bolševiků... a tahleta kreatura, proti jejímuž charakteru je vývrtka kus rovného drátu, měla ještě tu drzost zpívat s Karlem Krylem duet z balkonu Melantrichu!! *12* *11* *11* *11*
  • t ypiiiico to jemorda gott gooooott kaareeel goooot ty piiico to je morda...n ato ti mrrrdaaaaam piiico hooovnooo brazil!!! do piiiiciii nato mrrrdaaam ty nyevyhrajou uz ani piiiicu rozmrrrdanou ty piiico jak kuoukaj jak hýbou do piiici na to ti mrrrdaaam piiico gooool ahaaaa!!!!! ooool ahaaaaa§§§ ty piiiico!!! ared ty forbalisti vyhreznou mic na gooolk a jejich navstevnici si to budou prohlížet jen když budou mit udusenou hlavu na hristi v rozjareni a na tiopak hned mrrrdaaam tak drz hubuuu piiiico a nehraj drz hubuuu piiico a nehraj fgoool ty piiiico na to ti mrrrdsssaaam ty piiiico drz hubuuuu a nic se ti mozuna nestane forbalova piiicooo!!!! a ihned budes vedet proc je mstrovistvi světa na televizi a všude protože tay piiicaaaa mrrdaaaa v televizi na msrtivstvi světa ve forbalu proto hned když vysila musí drzet hubuuuu!!!! piiiica jedna jako druha mimo ty piiiici KKKK!!!!!
  • Kája je borec; ani komouší si s ním nevěděli rady!
    • deeemeeenteeee!!!!!
    • No vidíš!Nakonec se přece našla ženská,která si s ním poradila.A nyní,v chomoutu,tahne jako my ostatní.Rusové o ovedeném kdysi natočili film.Jmenuje se :"Osud člověka."
      • Zimní plaz na osm písmen? Meresjev.
  • No jako kdysi uznávaný bolševík,jako fík,bude nejspíše slavit na UV KSČM.
  • Nejdůležitější události dne podle deníku Blesk a Hrom do toho.

    V 8 hodin 30 minut byla Helenka Vondráčková spatřena jak jde na WC: Jistá zpěvačka
    přiznala že je vášnivou sběratelkou kabelek. Má jich asi 300 kusů. Bohužel všechny je
    tahat najednou nemůže a tak většina z nich jen hnije v šatníku.
    V době utahování opasků a tvrdých škrtů zařídila Nečasova milenka Nagyová na
    úřadu vlády luxusní apartmá pro svého pejska.

    Tak čtenáři. Nejdůležitější informace do života máte - kam se na ně hrabe nějaká občanská válka ( Libye Afghanistan Sýrie Irák Egypt..) nebo špinavá hra USA na Ukrajině.
    • Špinavou hru na Ukrajině hraje fašista Putin, soudruhu. Tady jsi v Evropě a ne v ruských stepích, kde by ti ty kecy snad sežrali..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit