Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V budoucnosti by se proti zdražení elektřiny dalo bojovat tak,že by byla vytvožena soustrojí na výrobu elektřiny.Tedy :"Elektrický generátor,převodovka a žentour."Do těchto žentourů by pak byli zapřaženi všichni,kteří tuto zem zbídačovali.Pokud by pracovali pouze za ubytování a stravu,tak cena elektřiny by šla rapidně dolů.
  • Zprzněný zákon o fotovoltaických elektrárnách schválili většinou v parlamentu rukou společnou poslanci ODS, ČSSD a Lidovci i Zelení.Nikdo neví komu tyto elektrárny vlastně patří a kdo bude na nás takto nehorázně rýžovat. Hodně investorů je zahraničních . Přemrštěné dotace na cokoliv je svinstvo , podnikat mají všichni za stejných podmínek.Jen se tak šušká že jedním z majitelů sluneční elektrárny je lidovecký politik Jan Kasal. Zločin století je zabírání tisíců hektarů zemědělské půdy na tento byznys.V cizině si půdy váží, a panely staví tam kde se půda nedá využít pro zemědělské účely a hlavně na střechách budov. Smrdí to korupci a uplátkářstvím poslanců ,napříč parlamentními stranami. Politici jsou nám k ničemu jen škodí a přiživují se na špatných zákonech které účelově przní, i prezidenta máme k ničemu , místo aby takové škodlivé zákony vetoval tak se zabývá bezvýznamnýma prkotinama a rozeštvává národ .*12*
  • Patří jde o stejnou lumpárnu.
  • Velká škoda,že dosud u nás nejsou zprovozněny katovské mučírny.Proto zatím není možno tu bandu "odborníků,kteří lumpárnu se sluneční energií vymysleli,poslat na přátelský pokec s katem.Dá li Pánbůh ,tak bude budoucnost,v uvedeném lepší.S bionaftou jde ostejnozu lumpárnu.
  • Úřednická vláda se vyznamenala jako vláda odborníků asi pobrala tučný bakšiš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit