Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle zrušit dobře fungující firmu, to je docela umění. A když si k tomu ještě představíme nepředstavitelné platy a odměny, které dotyční jistě dostávali, tak je to bomba.
    A kde jsou dnes? Těžko říct, ale u pokladny v supermarketu ne a ty prachy taky vracet nebudou. Prostě mnoho peněz za žádnou zodpovědnost, podobně jako je tomu u politiků.
  • Uměle vyvolaná causa prospěšná prodeji pouze amerických šmejdů. Naivní zblblý američan je schopen ušetřit několik miligramů oxidů uhlíku, aby na druhé straně zdevastoval 1/4 zeměkoule.
    I přes tuto aféru jsou německá auta to nejlepší na našem trhu i ve světě. Každý bohatší američan jezdí v německém autě a to se tamním lobbistům nehodí. Potřebují především prodat ty své americké šmejdy. Proto vznikla tato aféra.
    Na druhé straně je pravda, že podvádět se nesmí vyplatit. Bohužel to u nás, v ČR, neplatí.
    • O podvádění VW s emisemi se vědělo nejméně 2 roky, ale amíci to vytáhli až ve chvíli, kdy v USA enormně vzrostla obliba evropských aut s výkonnými a úspornými turbodieselovými motory a to nejen u nejbohatších Američanů. Když zároveň klesla poptávka po těch jejich obřích žroutech s benzínovými motory tak spustili skandál.
      • taky to tak vidím, prostě likvidace velmi silné konkurence...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit