Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je asi tisícina částky, na kterou přijdou EU, každý rok, leniví zemědělci produkující převážně předražené svinstvo, plné alergenů, pesticidů a umělých hnojiv, aby mohli jezdit ve Ferrari, jako jeden nejmenovaný český slepičář. Lepší každý Syřan, než estébácký mafián ze Slovenska nebo vrahouni z Ruska.
    • Simone, jseš stejně nemožnej i s tímto nickem. Válíš se od rána do rána u PC a žvaníš. Nuž, zaplať svou daň!
  • 28. 10. je ve 4 velkych mestech (Praha, Usti, Brno, Ostrava - viz stranky IVCRN) demonstrace proti (muslimske) imigraci do Evropy.
    Politikum je treba ukazat, ze lide jsou opravdu akcni a ze by se tedy meli chovat v jejich zajmu.
    Takze pojdme v co nejvetsich poctech!
    (P. S.: Muslimy v Evrope nechci, ale vystoupeni z NATO? A spadnout Putinovi do chrtanu?)
  • No to nás europoslanci kteří nic nedělají stojí taky. Strhnul bych jim to z platu. To by jste viděli ten šrumec jak by se přijímaly opatření.

    S neschopnýma papalášema se lidstvo potýká celé staletí. Ve Vatikánu to vyřešili tak že je zavřou do cimry na bezmasé dietě a do té doby dokud nevyšlou kouřový signál že zvolili papeže je neodemknou a ani slova s nima nikdo nepromluví.

    To bych taky zavedl.
  • Vracení bude stát asi miliardy, ale to, když tu zůstanou bude řádově dražší!!!!
  • Tak to by mně zajímalo, jakým způsobem je chtějí vracet a kam, když spousta migrantů nemá žádný průkaz totožnosti...

    Nevyšlo by levněji je sem vůbec nepouštět...
  • U příštích voleb je jasné dát signál všem těm partajním kašparům, že máme zájme pouze o to a to a nemáme zájem na kecy jako dříve. Například, máme zájem o vystoupení z EU, NATO, zákaz islámu, osobní - hmotnou odpovědnost politiků, vlastnictví státu u energií, vody, atd. Zdanění bank, podporu malých českých podnikatelů, zavedení veřejně prospěšných prací pro ty, kteří nepracují. Zrušení státní podpory u neziskových organizací. Zrušení financování politických stran. Zrušení všech typů partajních trafik. Nepovolení více příjmů, než z jedné státem placené funkce-zákaz souběhu platů od státu. Kompletní transformaci platů ve státní správě s důrazem na nepoměry platů. Práce pro stát nesmí být osobní byznys. Zrušení DPH. Zrušení ČNB. Transformaci daní všeho druhu. A mnohé další.... Prostě restart celé společnosti. K tomu je nutné mít většinový souhlas společnosti. Není zájem? Tak sorry, ale nebečte tady a nedebatujte o tom, co by mělo, když to sami nechcete. *16* *16* *16*
    • Tomu co tu popisuješ se neříká restart ale anarchie *1*
      Navíc nechápu jaký přínos by mělo vystoupení z EU nebo zrušení ČNB. Měnu by jsi zrušit něchtěl ?? *1* *1*
      • Já za tvou nechápavost opravdu, ale opravdu nemohu. A propos, měnu bych rušit nechtěl, ale výrazně bych ji posílil. ČNB je banda ničemů a kazišuků. EU je to samé.
  • vracení běženců dobrej vtip! když nefungoujou vnější hranice EU to je jak nabrat vodu do cedniku a chtít ji vrátit zpět :D
  • O tuto částku bych ponížil účast v NATO. Žádné "mírové mise", ať si to USA vyžerou samy.
  • a kde bychom pak vzali ještě na důchodce, kteří na to estrádu vydělali a na děti, nemocné a invalidy... to byste chtěli moc
  • No zatím si je stále spíše přiváží. A jak budou vracet téměř milión lidí, to jsem skutečně zvědav. Vypukne ohromné násilí až se ti, co by měli být vráceni, vzbouří a vytáhnou do ulic..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit