Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ba naopak,penize jdou pašerákům ,aby urychlili kolonizaci Evropy slimstvem hlenivým .
  • Zkráceně - je to vyhazování peněz.
  • Evropská komise v čele s Junckerem je už roky neschopná a jediné co umí, je vyhazovat miliardy eur na nesmyslné projekty. Už to, že EK cpe peníze do Afriky je zarážející. Tak a´t udělají Světovou komisi, kam bude přispívat celý svět a ta ať to řeší. Ale evropská, ať se stará sakra o Evropu nebo ji zrušme úplně a uvidíte, že se v pohodě obejdeme i bez Junckera a spol.
  • Je neskutečné sledovat, jak evropští vůdci vyhazují peníze evropských poplatníků. Nejprve se těžké miliony eur tlačily do Řecka, později do Turecka a teď zase do některých afrických zemí k zabezpečení hraníc proti uprchlíkům. Stačil by zlomek těch peněz na ochranu vlastních hraníc Schengenu, které by zabránily nelegální masové migraci, jaká proběhla a pořád probíhá. Domnívám se, že potřebovali bychom zde v Evropě jednoho Trumpa, kterému by šlo o evropské lidi, jejich bezpečnost a blahobyt a ne chorobně strkat naše peníze do různých států, a kdejakých "milosrdných" spolků, které jenom vycucávají naše peníze a "skutek utek". Zdá se, že nám náš vlak na cestě k normalizaci Evropy ujíždí a dosud není nikdo, kdo by chtěl vlak aspoň zpomalit, natož zastavit.
  • Idiotismus migrační merkelovsko-eurohujerské politiky je zcela zřejmý.
  • je třeba věci nazývat pravými jmény. Rozhádali celou unii. Britanie vystoupila právě pro tuto chátru. Nelze jim to nikdy zapomenout.Po generace je třeba těm vtěrkám připomínat že tady budou napořád v opovržení. Tady jim dobrovolně skývu chleba nikdo nepodá. Protože vychcaně nemířili za klidem a mírem. Ale za maxi sociálníma dávkama. Zpackali systém v celé NDR i Švédsku. Milí paraziti - v EU se nezapomíná ani neodpouští!
  • Zničení Rakousko-Uherska bylo největší chybou populistů Masarykem,Benešem a připomíná mi to silně rok 1989,kdy se občané nepoučili a opět jsme tam,kde jsme.Zničené školství,ve třídě chybí jenom kříž pro nevolníky.V nemocnicích jsou růžolící kaplani .Tak o takový stát nestojím !Vy ano!
    • "Kdybychom neměli Rakousko, museli bychom si ho vytvořit" říkal v polovině 19.století historik F. Palacký. My jsme ho měli a zničili jsme si ho.
      Ano, největší škody, které napáchal hnědý socialismus alias komunismus je zničená morálka. A bude to trvat dlouho než se to napraví, podaří-li se to vůbec dřív než Česko jako následník Zemí Koruny České přestane existovat.
      • Možná proto se ujalo úsloví "kecáš jako Palacký". Zasekl ses v minulosti čapisrale. Navěky.
  • Neskutečný článek,který jsem dostal od předního německého ekonoma o vyjádření se k situaci v tomto havlostáně .Tak jak tady občas píšu,že tady jsou ovce tak on mojí selskou teorii v podstatě potvrzuje.Budou volby já nedám hlas žádnému populistovi,pokud mi nesloží patřičný peníz,protože to je pro mě svoboda a demokracie a sice,abych se za 27 let měl od podvodu na LIDECH stejně jako v Německu a ne,abych platil přemrštěné ceny za povaleče v prognostickém ústavu ve spolupráci s chátrou.Podle německého p.profesora jsem si udělal vlastní názor a zjistil jsem ,že má 100% pravdu.Voda prodáná cizákům,pivovary,cukrovary atd.Privatizace podvod století,nespravedlnost na každém rohu,šílená manipulace lidí a rozpékaný chleba druhý den tvrdý o 1/3 dražší než v Německu v reálných mzdách. Žádné EUro,žádné NATO,žádná EU,ale spoléhat se na vlastní síly,zabrat neoprávněný majetek.Předkládat důkazy bude zloděj ne poškozený jako se to povedlo po r.1948.
    • Najde se ale hodně ovcí, které za koblihu po postrašení vymyšleným strašákem dají hlas komplotu BB - Bureš-Becherovič.
      Žádné NATO a žádná EU? A tak je snad lepší čekat na "bratrskou pomoc" Putlerových stepních hord? Jaké "vlastní síly" má to maličké Česko s počtem obyvatel jako Velký Londýn?
  • dyž mrtvolu negerijce lopatkou vyskočí okamura a zažne se klepat a pištět!!!!!!
  • je třeba se zbavit neomarxistických socanských a křestanských vlád v EU i jejich parazitujících neziskovek, jenž tento stát vysávají na úkor arabočmoudů a tak přivádí Evropu do rozkladu a totální islamizace !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit