Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi takhle, pokud bude výkupné řádně zdaněno a firmy ho vybírající neuprchnou do daňových rájů, tak bych platil.
  • Ano zaplatit a zachránit rukojmí je prvotní, pak je ale nezbytné udělat druhý krok - zlikvidovat únosce i celou jejich organizaci. Dnešní doba se příliš mazlí s jedinci, kteří si zvolili parazitismus na ostatních a zločin, jako skvělý způsob života, s minimálním rizikem. Nejvýš tak několika dnů, až měsíců v lochu s pravidelnou stravou, drogami a televizí *13*
    • Dnešní doba únosce přímo podporuje, nikdo nemá zájem tady likvidovat únosce:) Lidi by měli víc otevřít oči realitě, nic takového, co si přejete, nenastane a je výkřik do tmy:) Svět potřebuje hlavně prodávat zbraně..., nějaké záchrany lidí jsou bohužel charita. Svět, kde se nic neděje, svět bez chaosu a v míru, je v kapitalismu nesmysl, proto tyhle skupinky sám vyzbrojuje.
  • Jak bych to řekl.. Připadají mi, jako ne moc křehké dívky, ne teď, ale už od začátku, a spíš dívky ve zbrani, jakoby odsud spíš utíkaly, řekněme takoví poloviční chlapi, minimálně svou náturou. Prostě to mají v povaze, asi jako bych měl pořád hlídat psa, co rád utíká. Připadá mi, jakoby tam snad jely na svatební cestu. No takže asi tak, ať si o tom každý myslí co chce:)
  • Vezmu to z jiného konce.
    Proč bůh vyhladil Sodomu a Gomoru, moc dobře věděl proč.
    Israel, Sarie, Libanon atd. Bůh potrestal lid za jeho hříšnost potopou. Hora Ararat kde mněl Noe přistát není daleko od uvedené oblasti.
    Rozhodně s těmito lidmi ani bůh nic nesvedl a bylo vidět, že nebylo možno se s nimi domluvit.
    Pravděpodobně se stím nic neudělá, tito lidé to mají v sobě. Chyba byla, že Amíci odstranily Husajna, který je držel u huby. To samé Libye, Amíci pomohly povstalcům s Kaddáfím a jak to dopadlo. Teď si akorát svět může tlouci hlavu a nic mu to není platné. Každý si má rozmyslet kam pojede a za sebe nést plnou zodpovědnost. Něco jiného je to za vojáky co jsou v těchto oblastech.
    • A jéje, když nacistům teče do bot, i bůh se hodí že! I Hitler mluvil s bohem, okultismus a prozřetelnost. To Venca Veškrna měl zase jsoucno a hmatno!
      • Je naděláno mimo nočník.
  • zaplatili? tak to je parada teroristi/zlocinci za utrzne penize nakoupi dalsi zbrane a munici... defakto ti co zaplati maji na svedomi dalsi desitky unesenych a zabitych ta krev je take na jejich rukou!!!
    • Peníze za únosy jsou jen třešnička na dortu, a nehrají významnou roli. Spíš by nás mělo zajímat, která z českých (ruských, amerických) firem zásobuje tyhle bojůvky haldou zbrojního materiálu.
  • Když někdo do takové oblasti cestuje,tak musí s eventualitou unesení počítat.Pokud tam ty husičky jely a myslely,že každý před nimi sedne na zadek,tak je velice rychle přesvědčili o opaku.Nevidím sebemenší důvod platit někomu za propuštění dobrodruhů.Jen by mne zajímalo,kolik tenkrát republika zaplatila za propuštění Pilipa a jho druha od lidovců?To byl asi balík Kastrovi!. *16* *1*
  • Předpokládám, že v těchto případech by měly mít tajné služby naprosto volnou ruku. Pokud se jim ne- a ne- a nedaří rukojmí osvobodit, pak by měli jejich šéfové být odstoupeni a měli by měli začít vracet odměny vyplacené za dobu služby. Myslím, že pak se osvobozování rukojmí může zefektivnit. Jinou cestu nevidím.
  • Když ono se to kecá když tam sami nesedíte či Vaše děti
    • Ano, ono se to kecá, když jste objektivní. A přesně z toho důvodu o trestných činech a dalším rozhoduje nezávislý soud a ne rodinní příslušníci oběti, či pachatele.
      Vy myslíte, že je to tak špatně?
    • tak pardon, ale jenom dXeXmXeXnXt (tedy člověk se závažnou mozkovou chorobou zapříčiněnou degenerativními změnami v mozkové tkáni, ne nadávka) jede do oblastí jako Pákistán, střední východ nebo severní Afrika, kde tyhle situace hrozí

      pakliže je to povolání, vybrali jste si je dobrovolně a jste sami za sebe zodpovědní, nikdo Vás nenutí jet někam dělat reportáže nebo být v PKO

      budete-li za zajatce vyplácet výkupné na mezinárodní scéně, brzy to spadne i do té sféry republikové a budou se množit únosy dětí, manželek, podnikatelů ...
      takže žádné výkupné
    • ano ,,asi tak
  • Hanča a Tonča, Pro ty peníze nebyly.......číro zaspal a babišo-sobotkova vláda nehnula pro ně ani prstem.....
  • Neplatit,nýbrž ihned nastoupit a bez milosti vykostit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit