Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když vodcházeli mačeteros z tý hospody, prohodili - tak čau, vy bílý hlavy - esli todle nejni trestnej čin s rasovym podtextem, tak sem rádio. Bejt to vobráceně, tak proběhne soud do tejdne, veřejně a tresty by byly přes dvacet - pro všechny - i pro kolemjdoucí ....Tak sakra - policie by si měla uvědomit, že ji platí daně těch, proti kterejm mydlí vobuškama a proti kterejm šlapou ty nařvaný provokatéři. Zveřejnit jejich jména a podoby, zvolit jiný lidi a tydle zmetky vyházet a přestěhovat na sídliště Máj a do Šluknova a Novýho Boru a do Novýho Bydžova....
  • u nas jsou jine zakony pro papalase a cikany...
    • Pravda, obojí si užívají imunity. Já jen doufám, že se v dohledné době objeví někdo, kdo sjednotí národ a s touto příživnickou pakáží zatočí tak, jak si zaslouží.
  • Uvědomte si, že je nutné se držet našich ZVYKLOSTÍ, vždyť to byl jenom cikánský PROJEV !
    • Nu, jak by řekl Kocáb, oni jsou takoví bezprostřední a své emoce dokáží dát tak výrazně najevo. A jak krásně tančí a zpívají a na housličky hrají. Ještě se od nich máme mnoho co učit.
  • Je potřeba si uvědomit, že tresty nedostaly za pokus o vraždu, ale za to že jejich Útok vyvolal na severu Čech několik protiromských demonstrací. Podobných útoků je hodně ale romové většinou dostávají podmínky.
  • To by mne zajimalo, kolik by dostali "bili", kdyby takhle napadli ty nase "rasisticke" spoluobcany... Tohle je "cikansky" stat a ti smejdi se nam jen smeji do ksichtu... *16* *16* *16*
  • Doufám, že těmto nespravedlivě odsouzeným rómům, budou po odpykání trestu, zpětně vyplaceny všechny dávky.
  • Tohle nebyl jen tzv. mačetový útok, tohle byl normální teroristický čin s napadením na část obyvatelstva, kde kdyby měli tito samopaly použijí je úplně stejně jako mačety.. a měl by pro výstrahu ostatním a podobným být posuzován o to přísněji, protože dokazuje, že cikáni si už díky laxnosti a uprděnosti státních orgánů i v zákonech vůči nim doopravdy myslí, že mohou doslova všechno, ale místo "alah akbar" stačí zařvat dýzskriminacéé.. a jen to jen "přestupek" jako tomu bylo a stále ještě je dosud. Je to díky tomu, že přímo od shora se tato situace roky ošetřovala a opečovávala, jako plevelová květina a podporuje se dosud i za cenu, že se pak peníze berou klidně i důchodcům, nemocným a mladým rodinám co mají pro tento stát větší perspektivu, než tyto celosvětově parazitní a problémové tlupy o které se nikdo nikde rozhodně nepere a do svých zemí nezve, protože všichni ví setsakra dobře proč a raději nám dají nějaké ty "eudotace", jen aby se drželi v nárazníkovém pásmu v ostbloku a ne u nich...
  • Ovšem nejpěknější bylo jak staré hnědočešky na chodbě soudu kvílely a skučely kolik ti jejich parchanti dostali naděleno.Tak tak a bude hůř.Jo panečku jak vezmte mačety sami na sebe to je naprosto v pořádku.Ale útočit na společnost na které sami parazitujete to přijde draho.A BUDETE BANDO PROVOKOVAT-ZAS CHYTNETE!Je nová doba .Těžkooděnci nebudou vždy a všude.Z majority nikdo nechce provokovat.Ale pokud to musí být tak konfrontace bude.Snad si nemyslíte že jako budete polehávat chlastat brát podporu a ještě vyhryzovat.V roce 2013 tomu tak rozhodně nebude.O co?
  • Ti co tam vyhrožovali odvetou, už tejd měli sedět, tady chybí důslednost, pěkně to dotahnout do konce.
    • Také si myslím. Veřejně vyhrožovat cikánskými nepokoji by asi nemělo projít jen tak. Domnívám se, že jinde ve světě, kde by většina národa nebyla z pár set tisíc příživníků tak posr..á, by si na chodbách soudu rychle dokázali sjednat pořádek a ta verbež by si tam nedovolila ani ceknout. Jak dlouho ještě budeme ustrašení ve vlastním státě?
  • Cikansky smejdi na Slovensko do Rumunska a nejlepe az do jejich domoviny Indie a nepoustet nazpet nikdy. *12* *16* *11*
    • Do Indie zpátky nesměj pod hrozbou vlastního zgranulování pro krávy, maharádža tamní provincie Bhópál je totiž odtama už před staletíma vyhnal, protože chtěli jen tančit, krást,loupit a pást svý dcery!!!
      Zdroj: Ottův slovník naučný, autor PhDr. Bohumil Trčka, vlastenec *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit