Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hujeři nechvalte dne před večerem.Až bude zavřen a odebrán mu nakradený majetek tak to má vypovídací hodnotu.Jinak je to pouze na houvning.
  • Skončila? Zdaleka ne. To bychom museli mít soudy na morální úrovni a ne jen striktně "zákonné". Prozatím nikdo z právníků na různé kličky a kozí branky v zákonech ani neupozornil.
  • Kalousek je korunovaný. Ve škole nás učili co znamená zásada prvního dojmu. Ta zní- z dálky vypadal jak blbec a když přišel blíž tak to byla pravda.
    Nakonec by si Kalousek zasloužil zbytek života strávit s dalším vyčuránkem Bakalou,ale na hradě Mírov.
  • A co tohle, chlapci a děvčata z ČSSD??! http://aeronet.cz/news/to-snad-neni-pravda-ministerstvo-skolstvi-spustilo-na-zakladni-skole-ve-zline-pilotni-projekt-propagace-islamu-nastenky-v-8-tride-ze-kterych-jde-des-to-musite-videt/
  • Stalingrad
    Žaloba je jedna věc - trest druhá,ale co to je trest v tomto zlodějczéchiastáně-bude mět všechno zajištěno a chudáci poškození mu budou hradit lázně s veškerým zabezpečením ,které nemají ani důchodci -od WC papíru,teplo,oblečení,stravu,lékařskou péči....hezky zadara,mají dovolené a přerušení viz.jeden nemocný řidič.... !!! Důchodci,invalidé si vše zmíněné musí platit !!! A také by se mělo začít u Vašíka s rumíkem,všema křišťálovýma,knihkupcama-do dnes mě nikdo nevysvětlil kde na to vzali ti křišťáloví když 31.12. stál např.kg cukru 3,50 Kč a 1.1. již 9,50Kč....A když trest -tak makat 12hod. v úkole za minimální mzdu,nesplníš nejíš.....způsobil jsi škodu úmyslně-odkláněním,viz.spořivý čuník ccááá 1.000,000,-Kč po zaplacení všech nákladů z minim,mzdy vzrostl dluh při denních nákladech na trestance asi 1.000,-Kč (za měsíc jsou tedy 30.000,-Kč) 1.000,000 : 12 lety kriminálu měsíční splátka po odečtení nákladů cca 6.945,-Kč !!! To by si pak ti Vašíci,čuníci,křišťáloví atd. jooo rozmysleli jestli budou dřít na galejích ccá 30-40 let !!!!
  • Takových různých dobráků běhá po republice... Ano, všichni se nejmenují jBakala.
    Bude dobré sledovat, jak dlouho bude proces trvat a jak pana miliardáře odsoudí ... Aby jim neufoukl pod rukama třeba jako Krejčíř!
  • Vrána vránu nikdy neuklove.Jsou to kamarádi a ti po sobě nikdy nepůjdou natvrdo. Je třeba připomenout předvolební plakáty ,kde Bakala s pořádným cigárem v ruce se málem objímá s vládním politikem.
  • Ono už jaksi není co vydrancovat...

    Žaloba na Bakalu - hmmm a u té zůstane. Jen naivka si myslí, že Bakala něco zaplatí...
  • Doba beztrestného drancování hlavně neměla ani nikdy začít *9*
  • "Žaloba na Zdeňka Bakalu je znamením, že doba beztrestného drancování skončila."
    On byl ten Bakala už odsouzen? *14*
    Žaloba, a zvláště u nás, neznamená vůbec nic. Advokát Aleš Rozehnal by o tom
    jako bývalý jednatel společnosti CET 21 měl něco vědět. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit