Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale, ale, vždyť mamá Merkelová říkala, že migranti jsou do budoucna pro Německo velkým přínosem...

    Ovšem neřekla v čem...
    • migranti jsou určitě přínosem...vždyt je to samý diplomovaný matematik...fyzik....chemik...doktor...jediný čím nás obohatí je teror, vraždy, jooo a vysávání sociálních dávek..na to jsou odborníci...naložit na vor a zpět s nima...havět
  • přestali jsem kupovat výrobky Hamé,Dove a Coca Cola už dávno
    • a taky nekupovat kebab od Turků, nejezdit k nim na dovolenou....dávat jim najevo že je tu nechcem....
  • Nezaměstnám.
  • No fuj ! Takovýto cenofobní a rasistická článek ! Přece podle většiny Němců a hlavně madam Merkel tito štvanci válkou postaví Německo na špici pracovního a výrobního trhu, zejména, když za nimi přicestují jejich odborně vzdělané rodiny. Není to tak snad ? Že by to byli negramotní ekonomičtí migranti ? Že by mi už vynechávala paměť ?
  • Karavana táhne pouští a z měchů ukapává voda. Vedoucí karavany i přes nesouhlas jejích řadových účastníků nařídí díry v měchách zvětšit, protože si usmyslel, že je to tak správně a karavana to ustojí i tak.
  • Já myslela,že v takovém potravinářském obchodě či výrobě musí mít zdrav.průkaz,krytí vlasové části hlavy a hlavně také hygienické rukavice??? A to všichni nejen naši či němečtí nebo francouzští zaměstnanci? Předepsané rukavice si např.těžko nechá muž na rukou když si jde ulevit,takže ho to ,,donutí,, si je sundat a po potřebě čisté navléct,ne? Neříkám,že všechny ženy jsou jak Sněhurky,ale stačí se koukat na jakýkoli film a jen zlomek chlapů si po užití toalety myje ruce! Buď hned jdou pryč-takže ,,matlaj,, kliku a pak vše ostatní a nebo si zapálí či podá ruku nadřízenému a nebo podá sklenku úchopem zvrchu za okraj,apod. Jen chci věřit,že alespoň číšník nandavající např.led či citron má rukavice,kleštičky nebo snad si aspoň pokaždé umyje ruce--brrr. Nikdy jsem o tom v podniku moc nepřemýšlela,no,oni chlapi ženám stejně moc ruku nepodávají..... Ale jakákoli klika či takto ,,použitý,, volant... No,ani to auto moc muž nepůjčuje--když o tom tak přemýšlím,zaplaťbůh,že auto mám svoje a taky ho nepůjčuji.... Peška mají lidé,kteří použijí po takovém prasátku tužku na poště,klávesnici v práci,tlačítka na ohlašovacím přístroji v bance,inspektorátu,pojišťovně nebo jen madlo v metru a než si sami sobě či potomkovi strčí do pusy pak na ulici cokoli paradoxně i kdyby černoušek v pekařství náhodou uvědoměle rukavice měl--hups,je problém... Tak nevím,rukavice mít či nemít--rozhodně je nutné si ruce mýt--tato eliminace nežádoucího daru by měla být dána každému člověku bez ohledu na věk, rasu, pohlaví či náboženství!!!! A to je jaksi jádro pudla--ty ruce ve filmech si nemyjí hollywoodské hvězdy,protože to nemají ve scénáři či protože dík mnohokráte opakujícím se záběrům by jim slezla kůže z rukou a nebo je to tak jak tu smolím a sice,že si zkrátka běžně muži po potřebě ruce nemyjí??? No a aby to nevypadalo tak jednoduše,v některých zemích--nutno uvést,že mimoevropských--se jednou rukou čistí po potřebě a druhou rukou se krmí přímo do úst!!! Mimo jiné by mne zajímalo,jak je to tam s leváky-a to nemluvím o poměrně silném zastoupení levorukých v jistém amazonském kmeni-a co teprve,pokud přijdou tací k nám do Čech a budou se tak krmit např.ve školní jídelně... Achjo,kam jsem se to svou úvahou až dostala? Zkrátka prodavač jakékoli pleti v obchodě s nebalenými potravinami by měl jistě používat ony rukavice!!!?!!!? Napadá mne,že zítra se mrknu,zda v našem marketu je holky nosí,abych ale nebyla zklamána,kdyby to totiž nebylo nařízeno hygienou a ČOI tak by to takový nebílý pracant mohl brát jako rasismus a to bych mohla i platit pokutu já za nactiutrhání či co! Tak asi zůstanu u toho,že si budu chleba a pečivo péct dál doma--mimochodem vzpomeňte si na Návštěvní dny páně Šimka,jak onemocněl z rohlíku podaného ,,umlousanou,, rukou prodavačky.... A nebo je to všechno jinak a rukavice jsou zbytečné,poněvač jsme jaksi zbytečně zchoulostivělí a měli bychom své křehké nádoby takto ,,otužovat,,!!!! Mějte se! O.
    • Pěkně napsáno,jen dodám naše zjištění: u nás už ve 4kebabech i v okýnkové "pizzerii" vyměnili jejich obsluhu za naše bílé občany.....čím to asi bude? *15*
  • "Funkčně negramotní", jiná kultura, naprosto nepřizpůsobiví, agresivní, ženy nejsou "lidi", cena života = 0. Z toho je vidět, jak naivní, nezkušení, snad i nevzdělaní byli Němci, když mínili, jakouže díru s nimi udělají do světa. A teď je budou mít na krku jako my naše Romy, jasně na vlastní úkor. Nic nedají, jenom budou brát. A pokud se poučí od našich Romů, tak si Němci sakra hrábnou hluboko do svých kapes. Ale patří jim to. Bude to trest pro jejich naivitu a žádný přehled o této migrující rase. Němci se již probouzí a uvědomí si, jak ublížili sobě i celé EU. Opět dobře bude, až Evropa bude opět tou, když ještě hordy stěhovavých negramotů a vyžírků nevyšlápli na trvalou dovolenou.
  • když se pán kniže uprchlíků tak zastal ať si je ubytuje na orlíku nebo v letech u písku *3*
    • V Letech by je asi prasátka nechtěla, prasátka považují muslimy za nečistý!!! A maj recht!!!
  • Beztak osel Sobotěnko zvyšuje minimální mzdu dle plánu Makrely a jako volební tah. .....všechno se vším souvisí
  • ma dcera vystudovala VŠB v Ostravě a shaněla pracovní místo v ARCELOR MITTAL kde jsem mnoho let pracoval i já.Bylo ji šak sděleno,že pro ní volné pracovní místo není a nyní tisková mluvči tohoto hutního kolosu hlásá,že mají málo pracovních sil,dokonce i kvalifikovaných a budou přibírat i z řad přistěhovalců.Možná je to tím,že je to Češka s bílou pleti a ARCELOR MITTAL vlastní majitel tmavší pleti s Indie,kterému ODS a spol tento hutní kolos stejně jako to ostatní v této zemi prodala
    • tento odpad zdejšího průmyslu?Tato banda trotlů kde pravá ruka neví co dělá ta levá?To mi je novinkou že tahle parta hlupáků by zaměstnala přivandrovalce.Ale pramálo věřím.To už by je Ostrava hnala fakt svinským krokem.Už jak jsou to místní v Arceloru zavedení podvrťáci.Nejdříve něco slobovali o čistotě obvzduší.Pak vycouvali.Pak pohrozili odchodem.Indická svoloč se tady vecpala v domnění, že tady bude zavádět tamní manýry.Ale on na ně nikdo není zvědavý.
      • Tak když Arcelor Mittal dlabe na ochranu ovzduší je tedy nezbytné, aby ministerstvo začalo sekýrují soukromníky. Další divný aspekt je, zavírají se doly, ale jakékoliv uhlí je skokově dražší. Pak se nedivte, že občané se snaží topit levněji. Vlády od roku 1989 s e r o u na voliče ve všem. Nebo jim to jisté vlády EUUSA, tedy Šapiroa a Brusel nařizuje?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit