Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • M. Zeman v demisi, President Unda Unda, nevydrží ani tolik co syfiltik Kléma! Na to je příliš
    prožraný!
  • Nemohu pochopit, jak "Rada" může trestat ČT za něco, za co nemohla. Byl to přímý přenost a nedovedu si představit, jak předem zabránit, aby ten, kdo chce pronést vulgaritu, tak aby ji neřekl. Od prezidenta se jistě neočekávalo, že bude vulgární a udělat střih ve vysílání, by vždy bylo až po vyřknutí vulgárního. Já se domnívám, že "Rada" rozhodla asi na návrh "hradu" tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. *1*
    • Kam ten svět dospěl? Nejdřív se pohoršovalo nad odkrytým kotníčkem a sprostou mluvou,pak přijde sexualní revoluce a volnost slova.No a je tu 21. století a v tv se zakrejvaj kozy a nesmí mluvit sprostě.Proč má zase někdo péči o mé BLAHO a potřebu mě nekazit?Já o to nestojím.
    • To by musela potrestat všechny politiky, ti jsou totiž sprostí uý samotným bytím!
  • radši prezidenta sprosťáka než vyžírky z PS co si hodlají přidat za naše peníze
    • KIMCID, klaus-zemanovský blbe! Platí Tě Lukoil, finančně přispívající na činnost
      M. Zemana v demisi? Přežije ochmelka rok 2018?
  • Když Zeman letěl do Číny, tak v médiích ani zmínka. Sotva však vystoupil na tiskovce a řekl, že Tibet je integrální součástí Číny, vypukl v médiích "rachot". Tak jako je sledovaná návštěvnost programů TV prostřednictvím peoplemetrů, tak mají redakce software na sledování periodik co se týká stylu psaní a propagandistických metod korporátních médií. A ejhle, zjistilo se, že kampaň proti Zemanovi řídí MAFRA. Vysílačky MF Dnes, iDnes a Lidovky spustily mamutí kampaň proti Zemanovi a vyrobily pseudokauzu, která ovšem vyzněla naprázdno. Občany zkrátka nezaujala. Občany totiž nezajímá pražská kavárna, (pejorativní označení pražské intelektuální soldatesky, která se sdružuje kolem bývalých přátel Havla a již téměř nabalzamovaného předsedy TOP - veleknížete. Je dobré si taky povšimnout, že nedávno média přinesla taky zprávu, že se Zeman těší vzrůstající důvěře občanů. A s tím bylo rovněž něco udělat, ale kde vzít bahno a špínu? No a Zeman té bandě redakčních "melody boys", kteří za kus žvance dokáží napsat pamflet i o Panence Marii, docela dobře "nabil" tím nejlepším střelivem. Zeman se v rozhlase rozhodl znesvětit "Svatou trojici" pravdoláskářské hydry a vhodit do její mediální latríny odjištěný granát. Jekot, hýkání,hysterii,štvanici a křik jaký jsme dosud nezažili, rozpoutal tímto prezident mezi mediálními stránkami. Je rovněž zajímavé, nakolik absurdní celá kauza je. První co bylo, tak řekl, že vláda pod vlivem Kalouska "zkurvila" služební zákon. Já pohoršen nejsem, protože prezident nazval věc pravým jménem i když to není příjemné. Zkrátka prezident tuto "sviňárnu" nezabalil do líbivých slovíček. Další slovo bylo "kunda", když se zmínil o ruské avantgardní tlupě, jež se nazývá Pussy Riot, což v překladu znamená "Povstání kund". Ano prezident se chybně vyjádřil jako Passy. Ale to souvisí s anglickou gramatikou a kdo zná angličtinu určitě si umí význam vysvětlit. Ve skutečnosti to Zeman trochu přitvrdil, protože by to asi mělo být přeloženo "Povstání kočand". Je nutno ale podotknout, že tyto představitelky "kundy" ze sebe dělají a to svým chováním. (Najděte si na internetu). Je děsivé, že kníže tyto děvy označil "za báječné dívky s kuráží" a vyjádřil jim podporu. Ale k věci. Zemanova sprostá slova měla postavit do kontrastu fakt, že politici jako Schwarzenberk, hovoří vulgárně pravidelně, ale média to nějak nezajímá. Slova "prdel","šoustat","kokot" nebo "hovno" jsou téměř v denním slovníku knížete. Toto pražské kavárně nevadí, ale "kunda",to vadí. Na závěr, měl by se prezident vyvarovat sprostých slov? Asi ano, měl by. Ale jsou situace, kdy je potřeba věci nazvat pravými jmény. Protože "Zákon o státní službě" je opět připravován jako "odkloňovačka" našich peněz a to v nemalých částkách. Lidé - nenechte politické "kurvy" aby se chovaly jako "kundy" a dělaly z nás všech "kokty a "čuráky"
    • media v naší zemi jsou zřejmě ty nejhorší na světě,tisk,rozhlas,televize je pod úrovní dnešní doby ovládány mafiany chopivších se moci po roce 1989,kteří přivedli lidu a této zemi jen zlo.Tisku říkaji bulvární plátek,televize je samá reklama,lži,štvaní proti prezidentu a umělcům.Viz Bartošová a nyní Zeman.V dnešní době máme plno televizních kanálů,ale většina z nich je nesledovatelných znehodnocenými programy neustále přerušovanými nechutnými reklamami a dokonce i programy pro děti.Hlavně že máme radu pro rozhlasové a televizní vysílání,kterou zajímá projev hlavy státu v rozhlase,neřli nechutné a neustále delší a častější reklamy a i v pořadech pro děti.Nač taková rada je?
  • Milosh Bubble Bum, prasedent českých Švejků *1* *1* *1* *1*
    • Kurva, a už zas chlastá! (Nohavica o sněhu: kurva, zas padá!)
    • a já su Jožin z bažin, velmi mě těší. Přijeď někdy, pokecáme. Pražáky žeru nejradši.
  • KIMCID
    media běžte raději dělat pořádnou práci.jste už jak blesk s bartošovou.otravní a ulhaní
    • jak mohli takoví novináři vystudovat vysoké školy?Místo aby informovali o dění v této zemi a ve světě,tak píší samé lži,napadají politiky,umělce až to vede k sebevraždám.Proč nejsou takovíto novínaři stíhání a jsou stále drzejší,proč nejsou pokutovány televizní společnosti za nechutné a již převládající reklamy ve vysíláních.Je to hrůza co se zde od sametové revoluce děje.
  • Bacha tečko, neurážej pana prezidenta nebo dostaneš jednu takovou že lehneš.
    • Áááá švééééd je tady. Ty parchante ušatý, už jsi se vzpamatovl z těch facek co jsi minule koupil za tu svoji provokaci - když jsi chválil tu hradní uslintanou vepřovou tlamu? Chceš snad znovu, víš jak jsi brečel a prosil, že už to víckrát neuděláš, že i ty víš obře, že je zeman jen prolhané křivácké NIC a ne prezident.
      • Antoníne,nejsi topič na elektrárně?Blbý jsi na to dost.
      • Takovou ti tečko vypálím že se pos...š sežereš protézu a skončíš na IPce. nezahrávej si se mnou smrade!! *15* *2* *1*
  • To bych nebyl čapisral, abych se tu nevysral. Jupíííííí
  • Jen at si kluk da, na ty s.acky kolem sebe potrebuje silu a nadhled. Kdo mu to zavidi a na silu se masochisticky zinyruje, protoze je to "trendy, , in a cool a ready", je jenom vyseptalej kostitras, co se pri prvnim fouknuti severaku slozi. Jo, jo, ranni ptace dal doskace, vic toho sezere a driv umre. *1* *1*
  • Koukám že už bude načase, aby jsme my z těch "vesnic" vyrazili do toho véééélkýho "města" a srovnali tam ty "demokraty" do lajny *1* A budeme přitom křičet: " Máme hole v ruce".
    • Pražáci by po těch svých nevymáchaným tlamách potřebovali dostat skoro všichni.Je smutné,že právě v našem hlavním městě žiji největší omezenci této vlasti.Neumí volové ani spisovně Česky.
    • No a nezapomeňte si oklepat z křampů hnůj. Ve velkém městě se za znečišťování ulice platí pokuta. *3*
      • Tak jak to, ze uz nejsi na smetaku, kdyz se porad vyvalujes v praglu po chodnicich? *1*
        • Co je to troll, lépe řečeno trotl to vim, to jsi ty, ale co je to pragl??? Takový slovo v češtině neznám. Asi budeš nějakej róm, nebo co. *1*
          • Musis se priucit v Deutschlandu, burane. *1*
    • no pomalu to na to vypadá. Bez pořádného průšvihu se v této zemičce ničehož nic nedosahlo . Což hystorie dokazuje a nemusí se chodit až tak daleko.
      A ten samovládce kterému se nesmí ničehož nic kritizovat, tak by se měl podívat z okna, jak je to dolu daleko a jestli náhodou tam není příliš moc vidlí, lopat a kos......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit