Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příště si pozve Bohdalovou, podle hesla: "Babo, raď !!!".

    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Už konečně toho grázla spolu s Klausem někdo odstřelte!
  • Tak po téhle schůzce si prý Vladimír Vladimírovič začal nervózně okusovat nehty a soudruh Obama nechal okamžitě odeslat tajnou depeši na pražskou ambasádu s prosbou o co nejvíce informací z Lán .. *6* .. *5*
    P.S.
    Reakce tety Anděly není zatím známa. Dle obvykle dobře informovaných zdrojů údajně stále zvrací na toaletě (a těhotná není).
  • http://www.youtube.com/watch?v=9DZM-wpr47Y
  • Pan prezident si někdy protiřečí. Tak v souvislosti s Majdanem a Krymem byl za razantní odpověď Putinovi a vyslal by NATO na Ukrajinu. To by ale obchodu moc k duhu nešlo! Ještě, že je s tím svým stanoviskem v EU sám. To němečtí podnikatelé jsou obezřetnější vč. Merkelové. Jinak obchodu a potažmo ekonomii prospívá spolupráce. I když druhá SV posloužila kapitalismu řešit světovou krizi. Světová jatka roztočila kola kapitalismu. Jenže je jednadvacáté století a svět by mohl skončit v radioaktivním pepelu.
    • Protože Merklová dostala přes prstíky od nejvyššího šéfa Siemensu a od Schrodera, který pracuje v Rusku pro německé firmy a ti ví dobře, jak USA se snaží vmanipulovat EU do jejich hrátek i za cenu války. I republikán Roberts od Reagana se podilvil nad naivitou Merklové, že nechápe co Obama a USA zamýšlí a jak celou EU vmanipulovávají do svých nebezpečných hrátek a Merklová to neprokoukla. .
  • Zemanol zas perlí. Hraje si na prezidentopremiéra. když byl on premiérem, nepředvedl nic, čím by zemi prospěl, spíše naopak. Teď by rozdával rozum, který nemá. Jeho snaha o zviditelnění je ubohá. *16*
  • Co nebylo zdůrazněno?Že zahraniční politika ČR se vytváří v Černínském paláci a vládě ČR.A že ji prezident bude respektovat.
    • A protože v Černínském paláci i ve Strakovce je hvězdná pěchota Srálbotky, tak je dnes vidět, že situace je jako za Nečase a Kchárla von Sajrajta z Bilderbergu- stejní rektální alpinisté EU i USA.

      A na Hradě si Viroza hraje neustále na vojáčky, humanitárně by nejraději bombardoval jako tehdy Srbsko , nyní Rusko, ale zatím jim vyhrožuje jen bu , bu, bu. , protože RUsko je jaderná mocnost a ne jako Srbsko.

      CHci neutralitu , vystoupením z NATA, jako Rakousko. Moc se neangažují, ví dobře proč. Švýcarsko také, na rozdíl od našich myší, co řvou a chtějí sežrat a zadupat do země rottweilera.

      Demokracie dozrává do žaludečních vředů, - Kryl
  • Opravdový kozel zahradníkem. Ze Zemanovy ekonomické diplomacie v době jeho premiérování se dodnes nemůžeme vzpamatovat.
    • On jen poračoval v tom, co jeho pedchůdci začali a rozjeli a po něm to další statečně rozvíjeli. Ničím neoslnil, oposmlouva nás přišla draho, protože zakonzervovala, co tu už bylo a dále to rozvíjela, i když mu vydatně pomohli tupci jako byl Ruml a Lux, kteří byli stejným neštěstím pro tento stát. . Ale jeho moudra, co z něho padají jsou opravdu "gold." po příšerné devalvaci. a totálním krachu na burzách.
      • oprava - pokračoval
    • JFK, nemám Zemana rád, ale lžeš o Zemanovi, jak tiskneš.Zeman po řádění ODS a Lidovců,
      doslova zachraňoval českou ekonomiku!Pak přišel další úder ODS a z toho se nemúžeme vymotat.Topolánek s Íčkem a soudní mafií doslova rozkradli vše!Kdo jim pomáhal ? ČT a téměř
      všechna média !Nikdo z medií se nezastal, těch co vyhodili, nebo zavřeli do vazby. Divím se
      socanům. že ODS pomáhají, kde se dá? Například kolečko ředitelů ODS krajské policie je výsměch všem voličům !Zeman se snaží dosadit do Ústavního soudu svoje a Topolánka
      příznivce §§§?
      • Zeman po ODS prodal co se dalo a to stoprocentně. Banky byly rozkradené od ODS, začaly padat jako domino, ale on do nich ze státního rozpočtu napumpoval miliardy a prodal je všechny stoprocentně a za hubičku. Zahraniční kapitál pak zlevnil ve svých bankách půjčky tak, že na ně dosáhlo větší množství zájemců a tím se situace zlepšila. . Akce čisté ruce byla fiaskem, oposmlouva zakonzervovala stávající stav a tunelovalo se dál.

        Topolánek s Ičkem pak kradli ještě více, ale tu slavnou Topolánkovu vládu nám ,bohužel, poslal Zeman z Vysočiny a dohodl jí tam proti Paroubkovi a ČSSD zcela vědomě. A to s Dalíkem, Topolánkem i Šloufem a přeběhlíky Melčákem a Pohankou i s těmi ministry, které jako prezident pak odstavil, proti , kterým bojoval a to tehdy byli - Kárl von Sajrajt z Bilderbergu a Tlustý, po něm s rychlým nástupem - Kalousek.

        Prostě Zeman si odporuje, protože není žádným levicovým politikem, ale typickým machiavellistou - účel světí prostředky . Jeho narcismus to ještě umocňuje.
      • Zeman se, mimo jiné, spolupodílel na řádění ODS v době opoziční smlouvy a pak to zdokonalil za své vlády, přesněji řečeno, ve své tuposti tomu nedokázal zabránit. A teď by chtěl něco řešit. Kdyby to nebylo k pláči, tak je to k smíchu.
    • A z Havlova a Klausova panování se můžeme vzpamatovat?!? Probuďte se!!!
      • nohslede, vzpamatovat se nemůžeme z tvých příspěvků
      • Vidíš to snad někde v mém příspěvku? Jdi si lehnout.
  • jedna rada za vše držte hubbu
    • ostapkotab
      lepsi kdyby posel
    • Taky mně to okamžitě napadlo. *1*
      Pro ekonomiku a obchod je vždy nejlepší, pokud se do ní političtí trotlové nemíchají. Natož exempláře jakými disponuje náš Kocourkov. *7*
      Zaorálek, ten blbeček, kdyby měl trochu sebereflexe tak se plazí kanálama a nebo pořádá sbírky fanklubu pravdolásky na zaplacení alespoň paliva těch letadel, které tak horečně do Kyjeva vyslal.
      • Přesně tak, zatímco Fico řekl , ani euro Ukrajině, ostatní jen kecali, ale rozhodně nekonali, zatímco Zvorálek se angažoval až se z něj demokraticky a humanitárně kouřilo. Ať si laskavě celou tuto akci zaplatí ze svého, jistě si nakradl za ta leta dost. - oposmluvně. Chtěl se za každou cenu zviditelnit. Přitom ukrajinské zdravotnictví fungovalo, nebyl to problém, a když USA na Ukrajinu poslaly 5 miliard, aby tam majdan uspořádali i s výcvikem teroristů, tak by to jistě s radostí a přehledem zaplatily, kdyby bylo třeba, ne? Byla to jejich práce, ten masakr.
        • oprava - uspořádaly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit