Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sobotka je jako stále se svlékající had.
  • Novým předsedou sloučené SPOZ a ČSSD bude Hašek, Otíka pošlou do Albánie. Lůze zůstanou mávátka, jako za Gottwalda.

    Rakovinový nádor předlistopadové KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, VV, ANO, SPOZ atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě. Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • ČSSD se stala nevolitelnou stranou. To není žádná levicová strana. Ani Zeman není levičák, ač to o něm mnozí tvrdí. Takže po příštích volbách to bude jenom pokračování tohoto odporného zlodějského divadla.
  • Sobotka je klasický politik typu Marek Benda, který ještě nikdy nepracoval, jenom kecal a to pokaždé něco jiného, podle toho co je pro něj zrovna výhodné . Je schopný měnit názor stejně jako fusekle a K. Peake. Tito tři kreatury by měli vystavovat někde v muzeu politiky !!!
  • to se tu sešla partička modrofialovejch deb ilů.... takovým hˇnupům nemá cenu něco vysvětlovat... ač-li to není zaměstnanec majitele, který si notuje sám sobě.... proto těch diskutérů tak málo... a půjdete pod kytky..
    • Ty odborníku můžeš něco vysvětlovat leda tak žabímu sněmu. Kvá, kvá, kvá ... a je to jasné !!!
    • Dementhos komunistos kreaturos!
      • Dementhos fleckos companěros kriplos, et penisos kloakos strkos!
  • Zeman nás táhne zpět do CCCP...
  • Vypadá to koalici ČSSD a SPOZ / Lukoil po příštích volbách. Po ODSácké době temna to vypadá na další pohromu. Tahle zem a lidi si neoddechnou. Jak dlouho ještě?
    • jo, ale v hlavni roli Zeman...to vypada na horor
      • Ale neboj Evi... Oni ti ji nevezmou a zůstane ti k tvému prospěchu, tak čeho se bojíš ???
  • Spojit nedůvěru vlády s nedůvěrou Zemana
  • Tahle banda Zemanovců bez mandátu naštěttí sněmovnou neprojde. Chová se však jako by tam byla měla být na věky. Kolik bude stát daňové poplatníky odstranění škod, které páchá?
  • Pan Sobotka pomalu chápe. Zřejmě mu to vysvětlují i členové ČSSD. Ale ještě nepochopil, že je nutné zastavit pí Němcovou a spol. Protože "ať je jaká je" spoluodpovídá za zlodějiny při privatizaci a rychlý pokles naší ekonomiky, zpočátku nenápadný a později radikální vzrůst korupce a může to svádět na kohokoliv a cokoliv.
    Pan president je musí mlátit přes prsty vždyť nám to slíbil. To snad pochopí i vedení ČSSD.
    Teď nejde o pravičáky a levičáky, ale řešíme poctivé občany a zloděje. Z toho je nevolno modroptákům, TOPákům a ostatním zlodějům. Můsíme začít požívat skutečné termíny - korupcí nazvat korupci a ne taktické p r o j e v y poslanců ve sněmovně či kde jinde. Můžete mi spílat do komunistů či debilů, jednak to ukazuje na inteligenci některých z vás. Nejsem členem KSČM a můj názor je, filosofie komunismu skončila cca 1905. Je potřeba objektivní sociologie a ne pseudosociologie. Od té doby zápasili s termíny třída či množství jedinců.. To však jiný problém.
    Přes to konstatuji, že současná KSČM se projevuje veskrze v zájmu toto národa. Proto ty schizofrenické reakce doktorů vystudovaných rychlostí "světla" a ostatní mafijních struktur.
    Kruciš, to je zadání pro diplomovu práci- Mafijní struktury v ČR, jejich zdroje a rozvoj od roku 1989 .
    • Koukám, koukám, koukači, že jsi filozofem hodně nevzdělaným... jenom si připadáš jako genius...aloe jenom jako !!!
    • To koukač, pár poznámek:
      1) Co dělal ten pan president při privatizaci? Byl dvojčetem Klause z Prognostického ústavu a hráli si spolu "na opozici". A nakonec si rozdělili moc v tom sprostém komplotu "opoziční smlouva".
      2) Ten pan president je možná chce mlátit přes prsty, ale v zájmu ukojení své touhy po moci, vlastní zakomplexovaných alkoholikům. Sám se spojil s profláknutými kmotry Kmoníčkem, Mynářem, Šloufem... a dosazuje si všude své kamarády.
      3) KSČ(m) je pohrobkem rudofašistické zločinecké bandy KSČ, která tady zavedla rudý holokaust, způsobila nesmírné utrpení občanů, likvidaci tradičních elit a hodnot. A čím se liší od KSČ? Jedině tím, že si k názvu přidala "M". Je to stejně důvěryhodná strana jako by byla nacistická NSDAP, která by si k názvu přidala "M". To by se ovšem v Německu stát nemohlo.
      4) Ty mafiánské struktury, to jsou ti "bývalí" StBáci, tajemníci a ostatní komunistická verbež.
      • Pokračování:
        5) Jistý anonym, alias Petr se již trvale pomátl a patlá páté přes deváté a to ještě není jisté, zda ve své pomatenosti nebude chtít vstoupit na politickou scénu.Bohužel má jisté, tak jako se mu to nepovedlo za komunistů, kde jeho nejvyšší funkcí byl úsekový důvěrník ROH,by v současnosti mohl být pověřen funkcí čističe bot jistého zkrachovalého ministr Kalouska.Oba mají navíc jedno společné:"Rychle totiž nejdříve hloupě žvaní a pak teprve se snaží vypotit nějakou myšlenku"!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit