Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to opravdu jenom potrhlý stařík nebo je v tom záměr? Rozhádat ČR s celým světem, vytvořit zdání vnějšího nepřitele - imigrantů- a pak tady zavést špehovací diktaturu a policejní stát putinovského typu. Zeman je evidentně zlý člověk, který posiluje šmírování obyčejných občanů, zvyšuje ochranu bohatých papalášů a věrchnušky, vybavuje městské pendrekáře samopaly a technikou, která jim vůbec nepatří do rukou. Z toho plyne jen jediný závěr - policejní diktatura bývalých estébáků, bolševických ministrů a rudé šlechty je nadohled.
  • Nechte Zemana je to starý senilní, říká se tomu demence, lepší to již nebude. Lidé se rozhodly pro Zemana, tak to mají, já volil ty druhé.
    Pokud si lidé při volbě vyberou toho, který je jim sympatický, a pravděpodobně jim mluví z duše, tak potom jsou stejní jako on. Jsou dementní jako Zeman.
    Osobně bych volil Prezidenta zdravého, který bez hole a podpory vyleze do schodů. Uběhne stovku aspoň za dvacet vteřin. Nemocný člověk vydává špatná rozhodnutí. Tím pádem podepisuje špatné zákony. Nemocný člověk musí počítat s tím, že se mu narodí nemocné dítě. Pod tímto pojmem ať si každý udélá svůj obrázek. Špatné dítě může být i ČSSD.
  • jen ať se nevrací,stejně i doma žere za cizí *1*
  • Pan prezident Zeman hovořil přesně o tom, o čem tady havloidní zrůdy melou držkou už pár měsíců, stejně jako jejich velitel Letiště, ten taky semlel pátý přes devátý - o ničem, hurá, že už v pekle sudy válí!!!
    • Ty rusácká odporná kreaturní podlá bestie - co by pak musel být ten hnijící vřed co vás pár pitomečků kteří mu uvěřili jeho žvásty dosadili na hrad.
      Jestli chceš vidět zrůdu - jdi si podívat až zase ta prolhaná, křivácká, podlá, ožralá držka bude opět někde žvástat ty své rusofilní kydy.
      A hlavně dejte pozor ať o tu klátící se obludu nepřijdete - už mu z hemeroidní řiti komouš-fašisty putina koukají jen podrážky těch jeho křápů.
      • Béééé, bůůůů, jen breč kráwo, chichichi, mám radost!!!
        • Nepsala jsem text na krrý reaguješ ruský cvoku BTW.
          Takže zase bliješ mimo mísu *2* *2* *2* *2* *2* *2*
      • jedna kreatura se tu, jak vidno, už řádně vyblila *11*

        *15* *15* *15*
      • Je evidentní že přímá volba a několik stovek tisíc lidí vás nezajímá jak demokratické.máte být na co hrdý. *3*
  • Zeman hovoří jen ke svým voličům, vše ostatní je mu ukradené.
    Ano, na jeho výroku něco je...ale takových líbivých výroků se
    dá pronést spousta.. poškodí vztahy, ničemu nepomohou
    a Zeman zas před burany vypadá jako king...
    • On jako buran nevypadá - to žvástavé NIC.eman opravdu buranem nejhrubějšího zrna skutečně je.
  • Jen naprostý ignorant volil Schwarzenberga, rakušáka se švýcarským pasem, který sem přitáhl až po roce 90, a odvolává se na zásluhy rodu. Je však třeba poznamenat, že pan Kchárl je adoptovaný a navíc bez vzdělání. Ale co, my havloidi jsme prostě takoví, nevadí nám to. Máme rádi nuly, ty si pak volíme a bezmezně věříme všemu, čím nás krmí.

    Zle, matičko, zle! Švarcenberci zde:
    jeden, ten je generál, a druhý je kardinál, zle, matičko, zle!
    Zle, matičko, zle! Švarcenberci zde:
    jeden drží karabáč, druhý říká Otčenáš; zle, matičko, zle!
    Zle, matičko, zle! Švarcenberci zde:
    jeden, ten je arcibiskup, a druhý je taky .......,zle matičko, zle!

    Toliko asi k zásluhám tohoto rodu...
    • Jen uchylný přisluhovač odporného, prolhaného, žvástavého, sebestředného mohl volit něco tak lidsky odpudivého jako je klátícíse ožralá obluda řiťolezec největšího gaunera planety z Kremlu - NIC.emana.
    • Pomatený zloději nicku, K. H. Borovský patřil k té bandě slavjanofilů, kteří přispěli ke zničení monarchie a zatáhli nás do hnědého a vzápětí do rudého socialismu. Rakouský císař udělal chybu, měl ty slavjanofily naložit na povozy a poslat je ruskému carovi, když tak obdivovali stepní říši. Co vytvořil rod Schwarzenbergů pozná každý, kdo procestuje jižní Čechy.

      Hlavně, že si ignoranti zvolili "vzdělaného" rusofilního burana ze IV.cenové na Vysočině.
    • borovský tento prašivý rod poznal dobře
      • Prašivý rod - to určitě píšeš o tom svém rusofilní pšouku viď - fotr ožralý ruský mužik, máma běhna z komoušského ÚV.
        Chceš-li o někom tvrdit že je prašivý podívej se především na sebe a to odporné klátící se NIC z hradu.
  • Konečně světu někdo řekl reálnou pravdu. Všichni ostatní si to jen myslí, nebo to šeptají.
    On totiž už od samého prvopočátku byl tento evropský slepenec určen k zániku. Jen několik nezúčastněných států mělo svůj názor. Holt Řekové jen chtěli získat. Zatím se jim to daří, ovšem jak dlouho. *16*
  • Někdo Řekům pravdu a oni se urazí?To je teda hrdinské od antických myslitelů a hrdinů.Podváděli před vstupem do EU a není možné že to nikdo neviděl už tehdy.
  • Řekové mohou být rádi,že dýchají.Bez pomoci by to byla nějaká kolonie.
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Socki zklapnete a pojte mi pomoct balit darky mam jich strasne moc!!! Anebo radsi ne jeste by ste pukly zavisti jak skvele si ziji a neco my ukradli!!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit