Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo to je ta Bílá, co léta propagovala Vasila Klause , aby pak podporovala Zemana a to je ten Renč, co natočil ten přiblblý volební klip v roce 2006 podporující komunisty z ODS. Tak na tomto příkladě je vidět, že je to tu jak na Sicílii, né- li horší. Jsou provázaní a to všechno kolem, jsou jen herecké výstupy a pokud by chtěl opravdu někdo dělat něco pro lidi nebo tuto zemi, tak ho znemožní v mafiánském tisku.
  • Chválabohu toho primitiva tečku zablokovali, doufejme že na dlouho!! *14*
  • Jé, ještě zapomněl na buchvaldka, moučku a bohdalku za překrásnej, oduševnělej seriál "Muž na zadnici" *1* *1* *1*
  • Jak na to reagují fašisti z KSČ?
    • Že ti ucvaknou toho minipindíka gayi tečko, víme že děláš mámu v gay klubu a naříkáš že tě to bolí.
  • Zeman: Teroristy musíme zabíjet

    Musíme teroristy zabíjet. S takovým vzkazem ve středu vystoupil prezident Miloš Zeman před zahraničními diplomaty, s nimiž se setkal na Pražském hradě, aby je seznámil s prioritami české zahraniční politiky. Musíme zabíjet teroristy a teroristou je každý, kdo úmyslně zabíjí civilisty," řekl Zeman asi 130 pozvaným hostům. ”Je jedno, jestli jsou součástí al-Káidy, Tálibánu, nebo třeba Islámského státu.
    Na židonacisticky teroristy v židostánu v okupované Palestině Zeman zapoměl ? Zfanatizovaná židozvěř tam zcela beztrestně Palestince vraždí , masakruje ženy i děti ! Pokud je terorismem vraždění civilistů , pak by měl být páchnoucí vřed nacistický židostán v Palestině vymazán z povrchu zemskyho , židozvěř vystřílena a židoesesácký dobytek Netanjahu , který je za masakry Palestinců zodpovědný , by měl viset na šibenici !
    • A co bys navrhoval mladý přihlouplý antisemito? Za každou raketku z Gazy na oplátku nanukáč? *1*
  • Ten co tady píše pod nicky jiřík, antiblb, Hmm atd kterému říkají tečka je prazvláštní tvor beze cti a hany, určitě nemá inteligenci jako průměrný člověk, nechat se tady urážet a zesměšňovat od všech diskutujících už nejmíň rok svědčí o tom že je to člověk čtvrté kategorie bez jakýchkoliv kladných rysů, který by se hodil jen na čistění klozetů na veřejném WC, prostě duševní ubožák každým coulem, je s podivem že takováto nula se naučila používat PC a klávesnici, je možné i to že je tento polointeligent nesvéprávný.Ještě by bylo jedno vysvětlení a to že je Rom, ti totiž neznají stud ani se neurazí.
    • No já proti romům tak moc nic nemám, lepší slušnej rom, než nějaký bílý hovádko. A mojí výhradní nickou je jiřik, to si zapamatuj, ti ostatní nicky antiblb, hmm a další jsou jen normální inteligentní lidé, na rozdíl od tebe, který si léčí mindráky z vlastní osoby rasismem. *12*
  • ŠPÍNA TÉTO ZEMĚ - diskuze jen pro "vyvoleny" !
    Špínu této země představuje mimo jiny lumpy a dementy i alkoholik Zeman !

    Čechostánští kolaboranti vysílají žoldáky na podporu zločineckých agresí nejterorističtějšího režimu světa SSA a hitlerovskyho uskupení NATO !
    V zájmu českých občanů není , aby čechostánští vymatlanci v napadených a okupovaných zemích , vraždili místní odpůrce okupace ! Tvrzením , že vojáci tam bojují za Českou republiku , Zeman dokazuje , že si nevidí ani na špičku jeho prochlastanyho rypáku !
    • I já jsem volil Zemana. A taky nesouhlasím s posíláním čr armády do Afganistanu. Ale bohužel Zeman byl lepší kandidát, než jeho oponent kníže Karel. A asi až tak blbej není, když se snaží vytvářet dobré vztahy s Čínou a Ruskem. Nebo i to děla, podle tebe, blbě? Bohužel, Zeman má své názory, které i mně z 70% nelíbí. Ale i tak je nejlepší kandidát v současné době.
  • Tak jsem si přečetla o upadající kvalitě statního vyznamenavání.Chtěla bych jenom podotknout a kdo s tím začal,?havel ,který vyznamenával kamaradíčky.A úroveň naších elit-jelit o tom ani nemluvě.Když slyším v rádiu nechutné vyřechtavání se redaktorů,kdy se používá hospodská mluva do éteru,kdy kulturní fronta(herci)jsou jedná žumpa,kdy novodobé filmy jsou bezduché,tak NEMÁTE PRÁVO mluvit o upadající úrovni.AŤ byli komunisti jací byli mněli úroveň.
    • Tobě se líbila "Ženská za pultem", viď? Tak mrkni na Barandov, tam takový kusy dávaji - "Muž na radnici", "30 případů majora zemana" atd. Móc kvalitní materiál, škoda, že jsem na něj ani za komoušů nevydržel dívat ani 5 minut. *1*
    • ... nauč se psát, šmejde :)))
    • No na uroven komunistů je dobré se ptát těch co byli na uranu, ale ne jako bachaři,je třeba číst.Upadající úroveň, koukni na ty propagační filmy i když s částí článku souhlas.
      • na demokraci je dobré se ptát v afghanistánu celého muslimského světa a částečně postkomunistického východního bloku a jejich kulturního žití a lidské úrovně.
  • Nechutná zvrhlost v režii alkoholika Zemana skončila !
    Feťáci , alkoholici , budižničemi , žoldáci , vlezprdelníci a prospěcháři byli vyznamenáni za "zásluhy o vlast" ! Hnus !
    • ... balík, který neví, že se před čárkami atd. nenechává mezera, je jasný případ :)))
  • Pozor tečka nebo Alina antiblb atd. je z Plzně a je to starý magor, má už 78 let, nenávist ke všemu získal už po válce kdy jeho rodiče kšeftovali s klobouky, pak jim byla živnost sebrána a předána firmě Tonak, pak se Péťa pomátl, byl ale dlouho kovaný komunista, pak ho vyhodili a dneska je špiní kde se dá.Je to ale neškodný blázen, jediná jeho radost je sedět u starého kompu a smolit nesmysly.
    • ... pozor, tvůj intelekt nestačí na rozeznání mých krásných formulací od omezenosti tečky :)))
      • sakra ty jsi tak aktivní ,chodíš vůbec do práce?
        • ... by ses sakra divil, jsem hyperaktivní
          ... když čtu blba, neznám bratra :)))
          ... je fajn, že si nemyslíš, že chodím do školky
          • Ano, to nepochybně, ty hlupáčku vymaštěný - a kupodivu už jen podle hlasování přítomných. Musíš se naučit počítat alespoň v jednotkách. Kromě arogance, absence kinderstube (volně česky: vychování), ješitnosti a neskutečné blbosti jsi taky rádoby hyperaktivní (čili česky: splašený). To je bohužel tou dnešní divnou dobou, dříve bys reálně schytal pár facek (pardon, výchovných záhlavců) ve škole i doma - a byl by rychle klid s frackem ! Málo tě zjevně doma liskali a to je výsledek, bohužel. Pokud nechceš číst blba, nepiš tady !!! Jak prosté ... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit