Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to záležitost římskokatolické církve, ke které se hlásí nemalé procento obyvatel této země. Diskutující bez vyznání a jiných náboženských denominací by do této diskuse neměli vstupovat. Hospodine, prosíme Tě, přijmi duši svého služebníka, pana Miloslava Vlka. O to Tě prosíme a za to se modlíme. Amen.
    • Ale , tak penízky a majetek od bezvěrců jsou dobrý ,ale mluvit do toho to ne??? To už tady jednou bylo p. Janák pak se i Vatikán divil jak je možné vyhladit v Evropě přes 100 tis. lidí. *16*
    • každá bytost ať si věří v co chce, katolík ať si věří v Hospodina, muslim v Alláha, svědek jehovův v Jehovu, darwinista v hmotu, odeesák v ODS, či socdemák v ČSSD.

      Ovšem ať žádný věřící nevnucuje ten svůj druh víry ostatním kteří o něj nemají zájem. A taky ať je každá strana sekta církev spolek sponzorován svými věřícími ovečkami a nedojí prachy ze státního rozpočtu od nevěřících.
  • O mrtvých jen dobře nebo mlčet ,proto mlčím.
  • Na to abych věřil v cokoli nepotřebuji aparát biskupů či jak se tito samozvanci nazývají. Kázat vodu a pít víno a to doslovně. Vlk byl společník této uzurpující skupiny , která si dělá nároky řídit populaci .Ve středověku se jim to dařilo natolik že se stali největšími vlastníky pozemského majetku i když hlásají skromnost. Za Marie Terezie a Císaře jim přistřihli křidelka a vrátili je zpět nohama na zem. V tomto století se jim podařil za přispění Havlů a jemu podobných zase uzurpovat to co nakradli.Prosím nedělejte z Vlka nějakého spasitele. Je to jen člověk který se dal na nějakou životní cestu. To že umýval pouhý jeden rok okna neznamená že je to bůhví jaký mučedník.To by potom v Praze bylo nejvíce mučedníků-umývačů. *8* . Nenažrabost církevních hodnostářů je bezmezná , dějiny jsou toho svědkem. Věřím , ale né v nepracující zlatem obklopené církevní hodnostáře. *10*
    • O tom, co Vy potřebujete či nepotřebujete nerozhodujete Vy, ani já. Jsou věci stanovené Božím řádem a ustanovením. My můžeme dát jen najevo, na kolik rozumíme, či ne. Bůh se náis níkdy nebude ptát na náš názor, nikdo znás mu nebyl rádcem, jak říká Bible.. Z pana kardinála nikdo nedělá spasitele, protože žádným spasitelem není, ale to, že jako biskuop je nástupcem apoštolů, to mu nemůžete vzít ani Vy, ani řada Vám podobných. V těchto projevech se zase ukazuje naše česká mentalita a IQ.Pan kardinál umýval okna z vůle zločinecké strany, které se zdálo, že jej takhle potupí a nebylo to jen rok. V tom se od jiných umývačů podstatně lišíl, ikdyž používal tutéž vodu. Kde a jaké dějiny jste studoval?
  • On prý byl původně myč oken. Nevíte někdo, jak se vlastně dostal k tomu kardinálování?
    • On byl půvbodně doktor filozofie, vidím, jaké máte znalosti, a asi nejen Vy...
      • Pro Jana: 1955 až 1960 studoval na FF UK obor archivnictví. V té době osobně přispěl k výzkumu a datování Jenského kodexu. Poté nějakou dobu pracoval jako archivář, v roce 1964 odešel studovat na CMBF do Litoměřic.
    • Snílku je mi líto lidí jako jsi ty co neznají dějiny významných lidí, potom zde píšete různé nesmysli na články a myslíte si, že znáte na všechno odpověď, ale opak je pravdou.
      Beru to jako fór který snad nemyslíš vážně.
    • 23. 6. 1968 byl vysvěcen na kněze a jmenován sekretářem českobudějovického biskupa Josefa Hloucha. V roce 1971 však musel toto místo z rozhodnutí státních úřadů opustit a odejít spravovat malé farnosti. V roce 1978 mu byl odebrán státní souhlas. V letech 1978 až 1988 pracoval jako umývač oken a posléze jako archivář v Praze, zároveň tajně vykonával kněžské povolání.
      • Občane, snílek se ptal jak se stal kardinálem a ne jeho životopis.
        Jako perzekuovaný byl po roce 1989 vrácen do původní funkce a samozřejmě i dobrý kamarád Václava Havla. Postupně postupoval výše jako satisfakce za co musel prožít za komunistů. Kardinály jmenuje papež.
        Jinak prováděl biřmování i v jiných městečkách a městech za totality.
        • Ťuk Ťuku, Snílkův dotaz směřoval k jeho profesi "myče oken", tak dostal odpověď, imho velmi stručnou.. To, že kardinály římskokatolické církve jmenuje papež, snad ví každý alespoň trochu informovaný člověk. O jeho bratříčkování s humanitárním bombarďákem pochopitelně netřeba dlouze diskutovat, ve skutečnosti měl vlk velice rád penízky a jeho snem bylo stát se pilotem(!). Dožil se hezkého věku a snad mu bude odpuštěno...

          Jinak to je ale morální sešup, co: tomášek - vlk - duka .. čirá analogie svatému stolci.. *3*
  • Levák Duka o něm na ČT mluví a je tak neupřímnej že se ani jednou nepodíval do kamery.
  • modleme se za nej, budiz mu zeme lehka.Nyni je velmi dulezite mit svou viru a evropskou kulturu ,ktera je prevalcovana islamem
  • přejí duši kardinála Vlka aby se setkala s PRVOTNÍM ZDROJEM a ujasnila si svou cestu kterou zde na světě prošla
  • Skoro všechny webové diskuse týkající se této zprávy jsou uzavřeny.. Proč asi!!? .. *6*
    • Žádné SLUŠNÉ diskuze uzavřeny nejsou... Kultura národa se pozná i podle toho, jak se chová ke svým zemřelým!
    • Protože ho všichni "milujou a nesnesitelně trpí."
    • Nejspíš nechtějí riskovat posměšné poznámky. Asi by byly nevkusné. Nedávno jsem viděl film o papeži Františkovi. Ještě z Argentiny když se tam hromadně zabíjelo a on se proti tomu jako biskup ozval. Tak se teď nedivím, že ON má výhrady k honbě za mamonem a k Evropské církevní licoměrnosti vůbec. To je ten rozdíl oproti našim prelátům (včetně zesnulého pana kardinála). Takže Sbohem Eminence!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit