Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemůžete zde udávat směr, kterým se má ubírat výchova dětí jen a pouze jedním tvrzením v jednom článku. Souhlasím s komentářem, že matky v domácnosti také mají práce dost. Tahle práce se sama neudělá, zrovna, jako že se děti samy od sebe nevychovají. Ženy, které chodí do práce mají na výchovu kratší časový úsek. Otázkou je, jestli zvládají stejně efektivně "kariéru", jako výchovu. Nebo zda to raději nevzdají. Některé pouze přijdou domů, aby obstaraly domácnost, aby manžel neremcal na nepořádek, a děti vynechají. Ne každá má tolik peněz, že za ni služky a chůvy vše oddělají. Pak se jen divíme, jaké děti se nám dostávají do škol. Od kaťat na půl žerdi počínaje, u asociálního chování konče...
  • Ženy, které chtějí kariéru i dítě. Ovlivní jejich práce výchovu potomků?... odpověď : ANO, konec článku :)
  • Matka, která tráví většinu času v práci a nemá čas na výchovu děcek je zrůda.
    Děcka pak vychovává ulice. Na následky takového modelu se podívejme do USA.
    Nenávist k rodičům, ke škole, spolužákům a frustrace vede ke střílečkám ve školách a
    neúctě ke starším lidem. Pokud se chce žena věnovat zaměstnání nadstandardním způsobem měla by se dobrovolně vzdát myšlenky na potomky.
  • Rovnoprávnost byla hloupost.
    • Slimáci to srovnaj. *15*
  • Ano, všichni do práce, abyste mohli uživit tu mašinérii, která vás dnes a denně sdírá. Příklady jedné z tisíců, nejsou potvrzením domněnky. Ženy mají mít klid na dům a děti. Kolik je ředitelů INDIS nebo jak a kolik je přadlen a tkadlen v upocených šátcích, jen aby přidali do rodinného rozpočtu.
    Nenechte si nic nalhat. Neuspořádané a pevné vztahy mezi rodiči a dětmi jsou příčinou odcizování ve stáří a nedbalému přístupu potomků ke svým stárnoucím rodičům. Tyto děti němají čas ani na své děti, ani nasvé rodiče.
    Nesmysly, devastace lidstva
  • nevadí redakci Tiscali, že z jejich diskuze se díky trollům . a mám podezření, že někteří jsou přímo v redakci . stal hnůj?
    • Tiscali je hnůj a trolové hovniválové
    • Pravdou je že mazání příspěvků je tady normalní a u těchle hňupů nic.
  • matky v domácnosti taky pracují a ne málo, jenže se jedná o práci nehonorovanou.....
    • A není zdaněná, což vládním hladovcům leží zatraceně v žaludku.
    • Není to tak dlouho co byla rodina základem státu a ouha ona i ta spotřební společnost začíná vymírat na nenažranost.Radši si život proužíváme a hotovo .S porodností 1,5 u nás ,ale třeba i v Německu je někde chyba.Dovoz obyvatel z jiných zemí evidentně zaviní přiblížení vyspělých států k chaosu.
      Kdyby příroda chtěla stejné podmínky pro muže a ženy tak je nerozlišuje,v jedné knize se píše něco o konci, až se smaže rozdíl mezi mužem a ženou.Takže budete mít úspěšné ženy v práci bez dětí ,mstící se ostaním které děti mají a na druhé straně třeba mamánky kterým tyto ženy budou vyhovovat a děti budou překážkou.No někde se najde místo i pro homosexuály a nakonec normální budou uprchlíci s potomkama kde to maj tak nějak postaru a ty už si předělají společnost k obrazu svému ..Viz.Kosovo kde je to už použito v praxi.
  • Dementnost Tiscali a blbeček v ruku v ruce tj.síla.Tak k věci.Znám ženu,která chtěla mít děti a tím i alimenty,protože práci nevymyslela a tak žije s ukradenými dětmi v díře po němcích ve šluknovském výběžku.Tento stát s tím nic nedělá,protože důležitější je Putin ,žebramljála,Trump a další.Nic Kalousek,Piala apod.Pak se dělá svátek pod dohledem těškooděnců ani v normalizaci jsem takové manévry neviděl.Když má pomoc a chránit tak nemá kompetence.Doufám ,že to Putin s Trampem vezmou do rukou a vyženou všechny teplouše a migranty do člunu a někde u severního pólu jím ukážou sněžné pláně.
    • celkem jsme pochopili, proč od vás odešla....
  • ... hlasuj, hlasuj, d*mente, já se o primitivním blití posledního sr*če již nikdy nic nedozvím :)))
    ... jinak ale klidně zavolej nebo zajdi, nic si nepřeji víc, než tě rozmáznout na dlažbě, blbe :)))
  • ... jsi dokonalý pitomec, proto jsem se sem zašel pobavit, ale už od póvlu nic nepotřebuji :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit