Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mne vadí že jim to vadí *7*
  • Znáte nějakého žida sportovce,je to jen parazitující verbeš.Banky, obchody aj inak nic ,Můžou jít do svaté země.Nikdo je taby nedrží
  • tady je vidět intoleranci židovského náboženství.My musíme tolerovat každého,snášet synagógy,mešitu v Brně -všechna náboženství jsou zdrojem ukrytého a zákeřného zla ve světě.Židi když u nás žili ,byli uzavřená komunita,nikoho mezi sebe nepustili,žili z našeho národa,všechno jim ve světě vadí,a teď ještě k tomu jim vadí nějaký film.Čím se liší od islámu?Touhle intolerancí?Proto celý svět přihlížel vyhlazování židů,už jich mněli plné zuby.Té jejich chamtivosti,vydělávali i na chudácích,často to byli bezohlední lichváři.Škoda,že generace která by to potvrdila už z velké části vymřela.Chovali se i mezi sebou v lágrech bezohledně.Známý,dnes už devadesátiletý pán který byl jako mladý v Birkenau mi o tom vyprávěl.Jeden usnul a druhý mu ukradl boty,pořád s něčím šmelili,nedobrý to národ.Pořád jen církev,židi ,a kdo vzpomene naše lidi,kteří podstoupili zvěrstva sudetských němců v pohraničí,poláků ,kteří přišli ve slezku do baráku-něch še pan viňoši-Ostravica Granica!!Náš národ musí být tolerantní,nesmí se ani říct cikánovi -cikán!My máme tolerovat všechno?Jak dlouho?Historie udělá kotrmelec a všechno se zopakuje....A´t nechají film a to kdo koho ocení jakou cenou v klidu.Náboženství jsou tmářství....jen se v jeho jméně vraždí...už jste zapomněli na Srbiu?
  • Film jsem viděla, bylo to moc dobře natočené i obsazené. No a každý si děláme svou stopu v minulosti a tak co se diví, že je historie taková. Bylo to snad jinak než je ve filmu, pokud vím tak ne.
  • Že se tím líným, zlodějským, věčně nespokojeným póvlem zabýváte. Mě se taky spousta věcí na nich nelíbí a musím je trpět a doplácet na ně. Ostatně jako na každou menšinu, která má zjevně jiné zákony než většina. Takže si každý zameťte před svým prahem.
  • když před mnoha tisíci lety přišli okupanti z cizích světů, měli zájem o zlato ze Země - tak vyklonovali bioroboty, kteří si dnes říkají židi, jednou za 500 až tisíc let se okupanti vrátí, a najdou hromadu nakřečkovaného zlata - k tomu byli bioroboti-židi vybaveni talmudem a nenávistí ke všem ne-židům, které považují za "dobytek, který je na světě jen proto, abi židům sloužil"- takových "židovských morálních ctností" jsou v talmudu tisíce. A jejich bůh je mamon, zlato, peníze - lichva a exekuce.
  • V České televizii je to samý seriál bez profesionality a jedna blbost větší než druhá aby jsme my občané hercům platili jejich úvěry a na ostatních televizích se drží díky sledovanosti.U nás už je kdejaký blbečeek hvězdou,důležití jako třímetrové hovnaa.Máme tady opravdové hvězdy,z nichž nekteří se už také propůjčili k tomuto pokleslému žánru,to je totéž jako kdyby špičkový chirurg se kvůli penězům propůjčil léčit opruzeniny někde v horní dolní,takže vůbec nechápu co mají žiďáci proti Gibsonovi.Celý svět už je zvrácený at jdou ti s těma loknama do .....
    • Přesně tak !!!!!!!!!! *3*
  • Já jsem film neviděl, Mele Gibsona nemusím a mám klid! Nezbývá, aby se dotyčná entita také tak zařídila a zbytečně nekalila čisté vody.
  • Zidi jsou odpovedni za vsechny valky na svete ! ( Mel Gibson)
    Tuto starou pravdu rekl Gibson a zide pravdu neradi slysi !

    Valky a revoluce jsou rizeny ziidovskymi zbrojari, bankeri , otrokari a lichvari, pro ktere jsou valky vzdy vynosnym busnissem.
    Dnes defacto pokracuje jejich talmudisticky plan nad kontrolou sveta a kradeze veskereho
    bohatstvi planety.
  • Mel pouze hraje ve filmu,nejak vydelavat musi...Nevim,proc ho odsuzuji za film,Kravovin co davaji v televizi je vic,neda se na to koukat,nastesti staci vypnout.Nektere filmy jsou leta stare,vyrazene filmy,serialy,cimz tu zaplacnou televizi necim a porad vse opakuji dokola a dlouhe urvane reklamy,s oblbovanim lidi...Lide jsou uz otraveni z klamu,sizenin,zlodejen a museli se naucit orientovat v klamne dobe co je nyni,skoli je to,jak se vyhnout podvodum a daji si pozor,kdyz byli uz oklamani..,je hnus co se v teto zemi deje...V krame prodavali male brambory,s hlinou drahe a nastesti prodaval soukromnik krasne nove,ciste,velke brambory,levneji,uhodnete kde lide vic nakupovali...A tak je to v zemi,lide,hl.chytri najdou si to lepsi,braku si nevsimaji,hlidaji jiz co kupuji a zbydou braky,kterych se obchodnik snazi zbavit,aby neprodelal..Takto zbytecne se v zemi plytva penezi,materialem,kdyz se nevyrabi kvalitne,prodelava se...Filmy,tez,reklamy urvane me odradily od televize a vybiram si jen co me zajima,skoda casu nazmar..,lip zde nebude...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit