Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu nesmyslná výmluva s tou úpravou papírů a práv etc. To mohli klidně pozměňovat předem a pak jen provést změnu, která by možná vyřadila hry z distribuce na pár hodin po Silvestru, aby vše proběhlo v klidu. Nic jim nebránilo vše dohodnout několik měsíců dopředu.
  • Správně (a smutně) řečeno - majitelé her z GOGu je skutečně VLASTNÍ.

    Narozdíl od Steamu, kde je sice taky máme zaplacené, ale naše tedy skutečně nejsou *10*
    • Spades
      Hra nikdy není tvoje. Kdyby byla tvoje, můžeš z ní legálně dělat kopie a dávat je ostatním. Ty vlastníš jen licenci.
      • Hra z GOGu je "jeho" uz minimalne tim, ze vlastni instalacku a muze ju vesele instalovat kdy chce. Hra ze Steamu je zavisla na Steamu. Jakykoliv technicky problem, nebo nefunkcni net a muzes se jit klouzat.
        • Spades
          Když by se někdy v budoucnu stalo, že by se posral steam, tak si to holt postahuju z torrentů s tím, že licence mám...
          • Jack1947
            Taky moznost ... no.
        • Na montáži v Izmíru mě naučili, že spousta her na steamu jde hrát i bez spuštěného Steamu *3*
          • Jack1947
            Bez ajchu a ingame chatu ? Ale kdeze bysme byli. *3*
            • ingame chat je opravdu nejdůležitější součást single-player her... *7*
        • Divný, minulý víkend mi nejdřív 8x spadl internet, pak pro jistotu nefungoval od rána a všechny svoje hry ze Steamu jsem mohl v klidu hrát (online hry vyjímaje, pochopitelně). Asi mám počítač požehnaný samotným bohem.

          Edit: A ani nemám problém teď, když banda hovad dosuje Steam servery.
  • To je hezké....ještě když budou dělat ty korekce tak by mohli konečně Fallout 3 optimalizovat pro Windows 7!!! na Steamu mi to furt píše, že hra není optimalizovaná! *16*
    • smejki
      f3 běhá na Win7 v pohodě, akorát mu vadí multijádra a to je jen o úpravě .ini
  • smejki
    Bethesda je zlo
    http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20100203223349/fallout/images/archive/5/5b/20130324143547!Herve_Caen.jpg
    oh wait
  • Kdybych byl vládce světa, Bethesdu bych zrušil, její členy poslal na Sibiř, všechny kopie Falloutu3 bych vymazal z povrchu zemského a New Vegas bych přejmenoval na F3... A proč? Tady názorná ukázka:
    Fallout2: http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/19863172/images/1342210230473.jpg
    Fallout3 ala Bethesda: http://art.ngfiles.com/images/169/kfccrunch13_fallout-3-super-mutant.png
    • ale má pravdu, dyť to nebyli supermutanti, nýbrž jen orkové uřvaní co uměli používat zbraně
    • Vem si prášek ty vládče světa Oo
      • Cokoliv co vydala Bethesda se nedá nazvat Falloutem, kdyby se to jmenovalo v prvnim případě-:" trapná střílečka ve světě Falloutu" a v druhém případě jen:"Střílečka ze světa falloutu". Fallout to není a nikdy nebude je to připosraný Skyrim v jiný grafice, diametrálně odlišná hra ať se podíváš na jakýkoliv ohled krom počtu bugů. Pamatuju si jak lidi vkládali naděje do fajn pokračování když se toho Bethesda chytla a jak zírali co dokázali vyblít, v recenzích ta hovězina dostala čupr hodnocení, na fórech byla ve všech případech nemilosrdně prokleta... Ale co se budu nervit už jsem se smířil s tím, že s Falloutem už se nepotkám a pak ressurection, alespoň to, když už nikdo nedokáže udělat nic novýho...(myslím tim AAA trapáky).
  • Jack1947
    Nejdrive stahnou, ted je chteji vracet... hmm podivne to obchodni praktiky.( Tedy ehm jen zati pouze na Steam). Ale ono co tam hledat kdyz se vlastne jedna jen o prostou zmenu
    informaci o vydavateli atp... o nic vlastne nejde tak proc se nak vice znepokojovat.
    • Musite u cteni clanku premyslet, clanky do novin nebo kamkoliv jinam nepise Buh, ale lide.

      Pokud se nad danymi udalostmi zamyslite tak si uvedomite, za Bethesda zadny rozkaz z Los Alamos na stahnuti nevyslala. Vyprsela doba platnosti starych smluv a nova smlouva nebyla s nikym dojednana, takze prodejcum nezbylo nic jineho, nez to stahnout z prodeje. Z Bethesdy urcite zadne diplomaty se zdvizenymi prsty do sveta nevysilali.
    • Ze všech tvých zbytečných příspěvků, je tento nejzbytečnější
      • Jack1947
        Kdyz pomineme muj nejzbytecnejsi prispevek... neni pravdy natom... ze to nic neznamena ze to proste stahnou z prodeje ze ? Pak to nahodi (bez konspiraci).
        • PreidaQ
          Ano, nic to neznamená a proto není vlastně ani potřeba to víc rozebírat. *3*
  • x_ander
    Upřímně, jestli Bethesda Fallouty na gog nevrátí, tak jim půjdu pochcatkliku od kanclu. Sice je na gogu v knihovně mám, tak by mě to nemuselo pálit, ale prostě co jiného než staré Fallouty by mělo být (i) na Gogu. A pokud se hlavouni rozhodnou, že ne, kvůli DRM, tak jsou to fakt pitomci. Za těch 5 let, co to bylo k dispozici na gogu, si to stejně hromada lidí koupila (či dostala v nedávné akci) a právě tyhle DRM-free verze se už léta valejí na všech warezech a torrentech. Případný argument o "ztrátách" vlivem DRM-free verze je tak mimo.

    Takže doufám, že tam někdo uvažuje normálně a na gog se to pěkně vrátí. Ideálně i s trojkou a New Vegas.
  • Spades
    Mohli by to trošku pomazlit. HD rozlišení, lepší grafika interface (prostředí by bylo na dlouho, ale interface je rychle). Prostě něco jak dostal Baldur's Gate by nebylo vůbec špatné.
    • kickasl
      Fallout(1,2) jsem nedavno "koupil" na gogu. Hral jsem je poprvi a jsou to skvely hry. Pokud bych mel vyjmenovat veci co mi na nich vadili, tak by to grafika rozhodne nebyla. Jediny co jsem menil, bylo rozliseni.
      Naky zmeny bych na falloutu ocenil, ale da se to v pohode hrat i takhle.
      Jinak pokud by to nekoho zajimalo tak by se mi libilo automaticke otevirani dveri(obrovska otrava u kazdych dveri cekat nez je otevre) a jiny soubojovy system... S tim by asi dost lidi nesouhlasilo, ale me ty souboje ve falloutu proste stvou. Mit 15% sanci na zasah kopim, kdyz stojim hned VEDLE nepritele(jak to vubec muze netrefit?). Moji diplomaticky zalozeny postave ze zacatku trvalo rok nez jsem nekoho trefil. Tak v pulce hru uz to bylo celkem v pohode, ale porad ty souboje byli jenom o tom, ze stojim na miste, mackam na soupere a cekam az chcipne... Libilo by se mi neco na styl planescape.
      • Chce to efektivněj rozložit skilly a nedávat si body na dovednosti, které jdou zlepšovat čtením knížek apod. 15% na kopí jsi měl prostě protože tvá postava neuměla meele weapons. Je dobré si dát traity Skilled nebo Gifted. Dá se to pochopit, že jsi to hrál poprvé, ono málokdy člověk napoprvé vytvoří takovou postavu, která mu bude vyhovovat, já jsem to teď hrál snad po desáté a hned jsem si udělal nadupanou postavu, která jednak uměla všechno ukecat a druhak byla solidní zabiják. Je fakt, že soubojový systém má své mouchy, ale nedokážu si představit, jak jinak to udělat, aby se pořád zachoval stejný systém skillů a SPECIALu.
    • Však Fallout má taky fanouškovskou HD modifikaci... Ale upřímně - před týdnem jsem dohrál oba Fallouty v původním stavu a mně ty hry příjdou pořád krásné, nevidím důvod cokoliv měnit (kromě rozlišení). To je jakobys vzal film natočený v 40. letech a začal do něj cpát CGI... Možná je to tím, že jsem výtvarník, ale mně se prostě grafika Falloutu 1 a 2 strašně líbí, všechno je skvěle nakreslené, architektura má krásný styl (narozdíl od F3 a FNV)...
      • Mam tez rozjeto ale nesouhlasim ze puvodni stav je krasny. Tech 640 nebo 800x600 je fakt kentus. Ja mam doma navic 27 monitor tak si jiste dokazes predstavit jak to vypadalo. Ale stacio stahnout patch na grafiku nastavit nativni rozliseni a super. Vse pekne ostre a uz to neprekazi. Ale dulezite je u LCD nativni rozliseni. Co se tyka pak samotnych lokaci pri tak velkem rozliseni mam treba shady sands cele na jedne obrazovce bez scrolovani to je imo taky super.
        • Já to hrál na 24' monitoru a prostě mi to nevadilo, asi jsem divněj... *3*
      • Spades
        Však jak sem řekl, rozlišení a interface (aby dobře vypadal při vyšším rozlišení). Zbytek bych nechal tak. Jo a filmečky v HD.

        Nepřirovnával bych to k CGI do černobíleho filmu, ale spíš k převodu na BluRay (vyčištěný obraz a zvuk atd...)
        • Staci hledat Restoration Project ;)
  • tak co pridaji achievy pro steam? :)
  • Já se spíš těším, až se to na tom steamu objeví a kolik to bude stát, ta cena ta mě zajímá, viděl bych to aspoň na 15 éček :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit