Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Trochu dražší, ale jinak spokojenost.
    • Blizzard si dycká nechava poradne zaplatit. A nerad slevnuje, prevít jeden *1* Ale ja mu ty prachy dycky rad dam...
  • Veskoslav
    Za mě osobně 8/10, číslo napíšu rovnou, protože evidentně je to jediné, co lidi zajímá.

    Mé dojmy. Někteří vytýkají cenu. Ano cena je vysoká. Ale kdo chtěl, legálně si mohl pořídit kód za 700 Kč nebo si ho stále může koupit za 39 dollarů jako gift a přeposlat na evropský účet. Já jsem si koupil krabičku na poličku, jak se říká a nelituji.

    A hraní? V. akt je o něco kratší než I. akt, ale rozhodně je delší jak II. a III. či IV. akt. Pro nováčky na normal, pokud ho "proletíte", tak Vám vystačí na 2-2,5 hodiny max. Ale doporučuji jet všechno. Dále také záleží nejenom na úrovni obtížnosti, ale i na postavě. Přeci jenom mág, co má pasivní mrazicí skill+aktivní skill+hydru má poněkud větší výhodu než Witch Doctor. Osobně jsem si V. akt projel v "klidu". Začínal jsem na TI, první dvě mapy prakticky bez problémů, ale následné umírání u prvního minibose mě donutilo snížit na master. Celá mapa prozkoumaná. Celkově padlo 6 legendárních předmětů v rozmezí 61-69 a 3 legendární předměty na 70. levelu. Pokud všechno poctivě budete projíždět, tak 70. level doděláte před závěrečným bossem. Z něj je daná minimálně jeden legendární předmět. Proto doporučuji jít až se 70. levelem na Malthaela. Jinak upozorním, že každý Váš společník má svůj vlastní úkol, který mu můžete pomoct splnit. A to nemluvím o vedlejších úkolech na mapách. Doporučuji fakt jezdit všechno. Na Master aspoň mě to trvalo skoro 9 hodin (48 minut z toho závěrečný boss a mé časté umírání, protože jsem za žádnou cenu nechtěl na experta). A prostředí? Správně temné, plné smrti a beznaděje. Barevnější podání zmizelo, na to zapomeňte. Temnota nahradila "všechno" a smrt je na každém kroku a to včetně rabování a vražd ve městě. Já nelituji a ani ceny, co jsem hru koupil. Díky Adventure módu, novým předmětům a novému aktu mám o zábavu postaráno. Fanouškům a majitelům D3 za sebe můžu doporučit, ale chápu, že někomu nemusí sedět.

    A Crusader? Podle mě nejlépe zpracovaná postava. A to nejenom vzhledově. Sice některé schopnosti mi přijdou příliš slabé a některé příliš silné, ale celkově postava působí jako poslední hráz proti temnotě ve světě Diabla. Až bude čas, tak doexpím, ale teď hraji Adventure a V. akt.
    Jinak kdyby se někdo chtěl připojit, tak hrajeme v pátek a neděli od 20:00 do cca 23:00.
    LINK:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veskoslav-2937/hero/18714458 (můj je WD, bratr má Wizz)
    A pro autora (děkuji za recenzi) a pro další hledače, kde najdete dané suroviny:http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?850970-The-RoS-Legendary-Crafting-Material-Challenge Za sebe pak doporučuji na 70. levelu si nechávejte bíle věci! Obyčejné, bez statistik. Protože recepty na setovky jsou brutální, tady máte jeden, co mám už otevřený: http://i.imgur.com/8z9r6zQ.jpg
    • pridal jsem si te... jsem tez WD ,) http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maar-2223/hero/35696190
  • Kde vlastně berete motivaci v této hře vylepšovat si staty a gear? Já pořád tomu nemůžu přijít na kloub. Ano, tohle funguje u mě v mmorpg, kde potřebuji jít na Raid a opravdu podávat výkon hodný progress člena, ale u této hry? Nevím, podle mě je Diablo III celé špatně nastavené.
    • Já zase nějak nechápu tebe a milion dalších lidí, co jen klikaj a viděj ve hrách jen statistiky. Když jsem se díval kdysi an jednoho kluka, jak dělá ten Raid nebo jak se tomu říká, tak jsem nějak nechápal, co ho na tom baví. Všude lítaj Damge čísla, Defensive čísla, modrej mrak, zelenej, žlutá střela. Mám pocit, že hraní multiplayer her zdegenerovalo.
      • Nevíš o čem se bavíš. Když je raid, tak mezi sebou kooperuje klidně i 16 hráčů a každý je závislý na tom druhém. Absolutně nechápu tvoji reakci, která je zcela mimo smysl mého chápání.
      • Asharak
        No on vlastně nadává úplně na to samé, na co by měl nadávat u MMO.
        Jinak MP je o degeneraci, pokud za ni bereš touhu být lepší než předtím a porazit v něčem druhé, což by v globálním měřítku znamenalo, že vše kde je skóre je degenerace, takže i život by nakonec stál za prd. *5* #thinkception
        • Ty si myslíš, že smyslem, ehm, cílem život je být lepší než ostatní?:)
          • Asharak
            Ne, smyslem, ehm, cílem života je hledat jídlo a vodu, jak dlouho jen to půjde. *7*
      • Jack1947
        Dovolim si opravu, "hrani her obecne, degeneruje a degeneruje... pozor zachvily uz nebudem ani klikat" *3* (hrani i hry ale co zdegenerovalo upne nejvice jsou ti hraci).
    • Asharak
      http://assets1.ignimgs.com/vid/thumbnails/user/2013/04/26/OlderAchievements_042613_1280.jpg
      • odkdy melo d2 achivmenty?
        • Asharak
          "...v této hře"
          "Diablo III: Reaper of Souls - recenze"
      • Hmm docela smutné.
  • Nazdar. Měl bych otázku pro hráče Diabla III.

    Mohl by mi někdo (bez spoilerů prosím) říct jak je na tom základní Diablo III s návazností na první a druhý díl po stránce příběhu? Dovzím se jak je možné že po konci dvojky Diablo zase povstal? A dává jeho "oživnutí" smysl?

    Plánuji hru koupit a tak bych chtěl vědět jestli je se na co těšit i po stránce příběhu.
    • Veskoslav
      No smysl dává a je to vysvětleno. Jinak koupě byla teď výhodná. Za 19 euro (dollarů). Jinak Alza prodáva ještě krabičků za 599 Kč.
      • Asharak
        Za těch 600 už je to všude. Doteď nevím proč jsem to po objevení emailu 50% off koupil za 532,- místo s krabkou za 600,- -_-
        Spíš je otázka o kolik to klesne za řekněme měsíc.
        • Veskoslav
          Podle mě to už neklesne. Sc II také klesla na 600 a tam zůstala dodnes:-D To samé bylo u W3, kdy samotná hra slevnila skoro na 700, když vyšel datadisk za litr.
    • Příběh Diabla 2 jsem žral, takže ti musím říct, že ... je sice logickej, ale museli překopat trochu základní příběh. No, jak se to vezme.

      Ten základní bojovník ze tří hrdinů z Diabla 1 označili za syna krále Leorica, toho staršího. Jmenoval se Aidan. To, jak Diablo znovu povstane, i to, jakej plán vlastně měl už od počátku Diabla 1, dává smysl ... není to nelogický, ale způsob, jakým to odvyprávěli v animačkách, je docela tristní. Warcraft 3 se sešel se Starcraftem 2. Styl je prostě jinej, budeš to muset skousnout. Dneska už není rozdíl mezi SC2, D3 a případně WoWkem. Maj jednotnej design, ať už se lišej v detailech nebo ne.
    • Já myslim,ze tam navaznost moc není. Za sebe muzu říct, že příběh D3 mě minimalne 2x vážně překvapil. A obzivnuti ďiabla smysl dava, prime evil nelze znicit nadobro. Ale z hlediska pribehu existuje tisic lepších her. Diablo forever!
    • pribeh si sice nepamatuju, ale co si pamatuju bylo jeho naprosto kýčovte podání. ale tak pokud máš rad telenovely mohl by sis to užít
  • 3x sláva. Další rok nejmíň nepotřebuju jinou hru :-)
  • Jako datadisk je bomba. Ostatně to sem čekal. Pár set hodin farmy je přede mnoû. Ale musím si postěžovat na jednu věc. Legendarky dropujou moc často. Prostě to není takový, když člověku drobnou každou chvili. Mene je někdy více, v tomhle byla vanila imho lepší.
    • Asharak
      Jo, víc to naštve než potěší, třeba když konečně padne druhá jednoručka a nemůžu mít dvě rotože jsou obě main hand -_- *10* *16*
    • Však ona ti použitelná legendárka padne i teď vyjímečně (beru dle prvních ohlasů, osobně nehraju).
      • Já hraju a nesouhlasim. Legendy padají často a jdou hodně použitelný. Třeba žlutý zbraně jsou ted celkem slabota
        • Není vůbec pravda, legendárky padají docela často, ALE jsou vesměs nepoužitelný a jednou za čas se objeví SMART DROP a ten je pak bombovej. Jenže takhle je to nastavený schválně, abyste je rozebírali u kováře a měli materiál. Je to prostě v pořádku.
          • Asharak
            Přesně tak, legendárky jsou použitelný pokud je postava žlutá (R->L), upgrade (L->L) už začíná pokulhávat.
            Jenže pak přijdou plánky, 30kapek na jeden item kdfe padnou špatné staty... je třeba nahradit rare "lacinými" legendary, takže má vlastně pravdu. Legendary už není tak cool. Nastupují tedy zelené pro ukojení radosti.
            Pak je třeba případ - na low levlu dokonce lvl 24 neck (L) mám lepší než lvl 38 (L) co padl. :D
            • Veskoslav
              Jsem jel maximálně TIV. Ale ty rukavice mám vyrobené už dávno ještě před příchodem paragonu.
            • Asharak
              Hmm, no chápal bych to v případě, že když nekdo nafarmí T VI s max paragonem tak mu budou lvl 70 hard itemy nanic.
            • Veskoslav
              No třeba rukavice mám stále na level 60 žluté. Sice padly už 3 legendy ruce, ale i ty byly na 70 horší jak ty moje, což mi přišlo divné. A měnit přes mystica se mi nechtělo.
            • Asharak
              Jo, když padne na aktuálním levlu + paragon + obtiznost zlutá tak může být lepší než předchozí legendárky. ale neříkej, že pokud padnou správné staty zároveň v legendárce a rare, tak bude lepší rare. :D Samo že na správnou rare je šance 1:10 protože padají 10x častěji než 1:100 pro legendary, hodně obrazně.
            • Veskoslav
              No já nevím, ale našel jsem už dost žluťásků, co strčili moje legendárky do kapsy:-D
  • No, tak hru máme definitivně "odwilsonovanou". Sousta špatných rozhodnutí je zvrácena, spousta blbin zrušena. Někoho to snad ještě potěší. Ale dávat tomu 9? Pořád zůstal naprosto, ehm, podivný, systém skillů. Když bych byl velký fan Blizzu, dal bych hře 8/10. Za mě jen 7/10 a ještě se musím přemáhat (ale zase chci být spravedlivý).
    • Ježiši, vy jste jak malý děti. Kolik je ti let? Proč ti záleží na nějakým subjektivním čísle? Dej si tomu klidně dvacet bžilion bodů, ale hlavně si nech vyrůst vousy.
    • Asharak
      Podivné skilly jsou super. Hlavně když to začíná jít ztuha tak je poitřeba je poměnit a přizpůsobit do různých situací obtížnosti.
      • Ta lehka modifikovatelnost buildu se mi líbí. Třeba podle slozeni party. V tomhle se mi líbí D3 víc než d2. Asi už sem linej rozjíždět dvacet new postav :D
      • Ale já rozhodně nepsal "podivné skilly".
        • Asharak
          Ok, systém, ale s jiným by se nynější skilly stejně nepovedlo moc dobře pracovat, takže by měly být podivné taky :D
  • hru jsem hrál a celkove jsem byl zklaman. docela jednotvarna hratelnost takže za par hodin uninstall. ješte jsem rád že jsem za to nevypláznul plnou cenu (kamoš hacknul account nejakému luzrovi). tohle je proste jen taková klikačka.
    fallout 2 porad neprekonán
    • P.S.
      myslím že za tu dobu co jsem to hrál mi pokleslo IQ o nekolik bodu *13*
      • tak to si s IQ tazko v minuse...
      • Asharak
        A máš dost IQ na to, aby jsi o něm mohl takhle přemýšlet?
    • Pro špatný trolling už tu není místo, tahle kategorie je už přeplněná. Znovu a lépe (nebo vůbec).
      • Jack1947
        ¨Nekomu to holt nedojde... nikdy/nekdy. (treba aby se poucil sam z vlastnich chyb). *3*
  • Hru som dostal z brlohu par hodin pred spustenim hry..necital som snad okrem dvoch troch clankov nic, pri Diable 2 som presedel celu strednu a vysku, takze si velmi dobre pamatam zmenu s prichodom LoD..tusak bol, ze by to mohlo byt pozitivne, pretoze aj ked som odohral cca 500 hodin s Diablom 3, par veci mi aj napriek tomu, ze som si casom zvykol, stale dost vadilo..akonahle padla polnoc, prihlasil som sa a spustil novucicky Reaper of Souls..bolo par minut po polnoci ked som zacal a pol piatej rano, ked zodpovednost zvitazila a ja som siel spat aby som v praci nemusel vypit liter kavy..a pocity? Tie boli presne take ako ked som spustal LoD pred mnohymi rokmi..PECKA!!! Kaslem na vsetky trapne nazory ludi, co to nehrali ale len citaju po nete clanky a na zaklade toho sa robia mudri..drop je super, monstra su super..design je super, ale co ma najviac sralo na Diable 3 bola nevyrazna hudba a takmer nulova atmoska vdaka tomu..to, co sa dialo tu prvu noc so sluchatkami na usiach..to bolo brutalne! Ten pocit som zazil uz len v Diablo 2 a staruckej hre Outcast s Cutterom Sladeom ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit