Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • krásna grafika..výborný podmaz hudobný..ale hol málo času...:),aj som to začal ..ale nemám čas sa k tomu vracať..:/
  • Hrála jsem HS i coraabii a oboje má něco do sebe, jen to HS omrzí dřív. Taky mi přiapdá, že je jiný cílová skupina. HS je spíš na mladší lidi a dost se ty hry vlečou. Ze zoufalství jsem vždycky tam rozbíjela to okolí, ale vyprudilo mě to ještě víc. V coraabii jsou hry kratší a zábavnější, taky rychlejší. HS má výhodu draftu, ael mně, jakožto lamě, se to moc nevyplatilo ani hrát. coraabii občas zapnu, když je čas, ael HS ani omylem... už jen to, že to není browserový je naprd... a magicy jsem nikdy nehrála, ale prej je to prostě další klon. coraabia mě rozhodně baví víc.
  • Coraabia je podle mého soudu velice zajímavá hra s obrovským potencionálem a už teď je na ní vidět dost práce.
    KLADY
    1. Rozmanitost, svět, přístup ARK8 , za mě OBROVSKÉ plus je fakt, že nejsi odkázaný utrácet peníze za hru aby jsi se bavil. Z tohodle pohledu mi přijde Coraabia velice štědrá. Samozřejmě je všeho více s přibývajícím lvl. A to i toku měny, za které se dá díky systému bazaaru koupit jakákoliv karta dříve či později. Dále denně dostáváš Xot( měna za peníze ) , to samé za úkoly a také dostáváš náhodné karty.
    Lidi co tu tvrdí o tom jak je to orientované na placené hráče ... zasmál bych se jim :). Ano z něčeho ta hra žít musí, ale tady je to o tom - chci si něco zahrát hned .. ano koupím a přispěji na hru a nebo si počkám a stejně to mám.
    2. Systém dvou světů při čemž na jednom grinduješ a dostáváš odměny a hlavně hraješ proti uměl AI, která začíná být fakt občas zajímavá :).
    • ZÁPORY :
      Hře jako takové chybí dvě zásadní věci soudě podle mě a myslím, že je to právě jádro problému o kterém tu mnozí píší.
      1. Špatně fungující P2P - Prostě občasný hráč, který si chce zahrát s ostatními hráči téměř nemá šanci, protože momentální systém turnajů je sice lákavý a zajímavý, ale díky tomu že se jedná o hodinové turnaje, musíte mít prostě štěstí, že se zrovna trefíte do začátku nějakého. A do toho se střídají formáty ( např omezení na TOP karty nově. ) Na jednu stranu obrovské plus !!! A zábava, ale na druhou stranu si prostě díky tomu moc neužijete, teda pokud nejste ti, kteří mají čas hrát několik hodin denně. A to mě mrzí. Přitom by to asi šlo líp.
      2. VYŠŠÍ SMYSL VŠEHO ... ano a to čtu i zde v příspěvcích. Stavba balíků, vymýšlení strategií i hra ( duel ) samotná je zábavná a baví, ale všechno tak nějak prostě nemá moc smysl.
      Krásným příkladem je nárůst hráčů, když je nějaký EVENT, kdy ARK8 dá časovou aktivitu o zajímavé ceny,ale ještě zajímavější je to, že většinou na základě toho jak to dopadne, se ve hře něco stane. Těchto EVENT" je však "zatím" snad .. tak zoufale málo. ... a spíš poslední dobou to jde směrem zajímavých odměn( které potěší právě určitě každého hráče co nechce nic platit ) , ale jinak je to takové hluché.
      A to co je mezitím bych shrnul následovně.
      Ze začátku úžasný multivesmír, těšíte se na každý další odkrytý kus textu ze světa a vše je tak nové a pěkné. Po čase ........ Hlucho, ticho, nic se nikde neděje. Nějaký ten vyšší smysl? ...
      Jediné hlídat turnaje již zmiňovaně , hratelné jen v určité době a vyhrávat je.
      Prostě nevím. Myslím, že vše co to má mít vývojáři mají k dispozici, jen nějak nechtějí ??!( můj názor !?? ten svět rozhýbat a dát do pohybu.
      Chat ... možnost friend listu ... klanové války ... války frakcí se třeba přímo vybízí. Obrovský potenciál mocenského a politického vlivu a machinací. Je takových věcí ... jen prostě hráč se jak jsem již zmiňoval téměř na ničem nepodílí.
      • No máš pravdu .... Mě bavilo na staré verzy Coraabie hraní s živými hráči, což teď prostě sice XY x milion jde líp a vybízí se to, ale prostě díky tomu, že jsi odkázán na určité časy, tak si prostě nezahraješ.
        Ani by mě nevadilo, že tam hraje míň lidí, ale prostě když se naloguju, tak stihnu občas nějaký turnaj, ale většinou ho nedokážu odehrát v čase a tím i šance na výhru je v niveč no.

        Jo a koupil jsem si jednu Guru kartu za reálné cash! a teď zavedli i turnaj, kde ji nemůžu hrát. No nevím no. ...
  • ja to hraju uz skoro rok ne porad ale jeto skvela hra de videt ten velkej pokrok kupredu hodne lidi si stezuje zeta hra omrzi ano jeto pravda ale to je tim ze neni jeste dodelana a jetam malo lidi a ty lidi cotam sou jako ja nebo nekdo jine tak tosou beta testeri a de pochopyt ze uz maj nahrano spoustu strategiji a je tezke vyhravat to pro nove hrace muze bejt hrozne porad prohravat ale uz tam konecne je ui takze si zahrajete skkusite a tak ja uz jen cekam az seto otevre i do zahranici abytam konecne narustala populace a poradne seto rozjelo hodne lidi si stezuje ze kdoma koupene karty za real penize ze se neda porazit tak to neni hra je uplne free to play natu katru si muzete videlat i normalne ale zarucuju kdiz si koupyte kartu RARE a ste stoho hoto vistraseni tak stejnak nezalezi jak silnou kartu mate protoze vas muze porazit taktikou i obyc uncomonka takze nezalezi na kartach ale hodne o strategie sorry za cz
  • Hra u které se stydím, že jí všichni vychvalují a dělají z ní něco. I když ta hra nemá nic svého, smutné.. a ještě k tomu hezky česky hulákejme, že to je NAŠE hra ;)
    • WalkingWad
      Co nemá svého, myslíš, že je něco vykradené ? Nespletl jsi si to s HS kterej vykradl MTG ? :)
      • srovnávat HS s MTG je myslím si docela hloupé.
        Nechci zde nějak Coraabii potápět, mám na ní jen svůj názor a to, jak se vývojáři chovají k tvorbě karet a jejich artworků, je kapitola sama o sobě ;)
        Kdo hraje Coraabii, tak ať hraje a užívá si to. Jen to není hra jak se prezentuje ;)
  • Hrozně se mě líbí to prostředí, ty nápady úplně všechno ale nebudu ani nehraju to protože " karty " mě těžce nebavěj, ale doufám že budete mít jen úspěchy a mohly byste z toho udělat něco jako " starwars " že by se udělalo nějaké RPG nebo něco jako mass effect atp, držím palce.
  • jonatan.hanzlik
    Tyjo tohle jsem úplně minul. Je hustý jak se Coraabia rozjela. Je tu někdo, kdo by se podělil o zkušenosti, popřípadně o porovnání s HS?
    • P1trs
      Ja u toho vydrzel dyl nez u HS. Je to rozmanitejsi, rychlejsi. Ale je tam malo lidi, takze hrajes skoro porad proti stejnym souperum a nagrindit karty je tam na dyl jednak jich je hafo a bazar neni zrovna levnej.
    • WalkingWad
      Ideálně ti doporučím si ji zahrát
      www.coraabia.com
      *5*
      • ale toz, wade :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit