Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RazorProduction
    Pokial by niekto chcel dat co-op :) http://steamcommunity.com/profiles/76561198071053077
    • Nevíš náhodou, jak to přesně s kooperací je? Lze tam dělat vše včetně příběhových misí, nebo je nějaké omezení. Ze všech dostupných informací na netu jsem tohle úplně přesně nezjistil.
      • RazorProduction
        Pribehovky sme este neskusali ale okolite missie vsetko ide i arena *3*,...boze toje funny :D hlavne ked mas 10 uroven a unlocknes m4 vylepsenu *14*
  • To sou zas zvratky tady, kdyby sli zastrelit zvirata jednou ranou zas budete remcat ze je to lehky, to stejny ten orel, kdyby tam nebyl budete remcat ze je to nuda atd. Proste demence, furt na vsechno nadavat je popularni, rozumim. Navic ted vychazi tolik her ze si vybere kazde, a nikdo vas to hrat nenuti. Ja se u hry skvele bavim, pac vypnu a nad takovema picovin@ma jak vy nepremyslim, chcu se u hry jako FC bavit a ne premyslet, a to hra plni skvele.
    • Ale tak alespoň uznej, že je to dost vtipné, když nosorožec vydrží čtyři rány z granátometu. *3*
      • Ale jo ve hre je dost blbosti, ale me to proste netankuje, ja se bavim a tecka. Dialogy a pribeh je tupe az na pudu, ale proste se presto prenesu a ceka me vyborna open world strilecka ktera nema konkurenci. Zviratum staci mirit na hlavu a vydrzi o dost min. Ja nosorozce zahanim ohnem.
        • Tak já zvířata zabíjel jen pro craft, jinak je mi to spíše proti srsti. Bavím se samozřejmě také, jinak bych to snad ani nekupoval. *3*
  • Mám ve hře zatím jediný ale dost otravný technický problém. Když osvobodím nějaký outpost, objeví se na tomto stanovišti k plnění 2-3 mise (závod / filmování, assassination, dobití outpost atd.). V případě dobití outpostu se mi stává, že když misi dokončím a na obrazovce s vyhodnocením mise pak zmáčknu tlačítko leave, abych se dostal zpět do hry, tak se mi to nenačte zpět do hry, ale vidím pouze šedočernou obrazovku s HUDem a dalšími věcmi a musím dát "save & quit" ze hry a pak naloadovat znova kampaň.
  • Roztouzenahnida
    Hraju to chvilku a příjde mi to děsně stupidní. Zaútočil na mě OREL?!?! Co to je za blbost!. Zvířata se nebojí střelby a jdou po vás. Blbost. Outpost jsem obsadil tak, že jsem střelil do zámku a slon to celé vykydlil. Lidi mu skákali do cesty a on je likvidoval jeden po druhém. To je úžasná UMĚLÁ INTELIGENCE, pane OLEJNÍK!. Animace nejdou ODKLEPNOUT a nedá se v nich kroutit hlavou. Mise jsou stupidní, měl jsem třeba sebrat nějaké zásoby dříve než dorazí nepřítel. V pohodě jsem je sebral, ale pak se najednou spustí docela krátkej odpočet, že je musím doručit partizánům. Takže jsem neměl čas to tam prošmejdit. A hlavně je to děsně nelogické spustit odpočet až po tom co seberu zásoby! Svět je krásnej to jo, kvůli tomu to pařím. Ale to co se v něm děje je uplná FRAŠKA. A je děsně přecpanej, takže kochat se tam moc nedá. A hlavně to je KOPIE FC3.
    Nikdy jsem moc nevěřil, že by herní firmy platili novináře, ale po tomhle hodnocení to vážně zvažuji. Buď to a nebo jste MENTÁLNĚ nemocný, pane Olejník!!!
    • jnsCZ
      Jsem MENTÁLNĚ nemocný, Games.cz mají díky tomu slevu na daních :)
    • Ale tak stejně sis to stáhl ne? Tak o co jde
      • Roztouzenahnida
        Jde o to, že ta hra je zde silně nadhodnocena, 9/10 si to nezaslouží ani omylem spíše tak 6,5 či 7/10 a to jsem hodně mírný. Ale spousta lidí na hodnocení dá, hru si koupí (je pěkně drahá) a pak budou zklamáni. A taky by mě zajímalo jak to bude hodnotit až výjde skutečně kvalitní hra. Moc prostoru si tam nenechal. A to jeho hodnocení AI to je uplně mimo mísu. Vždyť se tam přejíždějí spřátelení vojáci a to se ani nebojuje!
        • Roztouzenahnida
          A ten bojovej tchoř nebo co to je, takový malý roztomilý zviřátko a kolik kulek to vydrží. Ty zvířata se tam fakt chovají uplně dementně. Skoro všechny na mě útočí. Příklad, zachraňujji rukojmí a najednou do mě vrazí yak, narempluje mě do nějakýho sloupku, já se odtam taď nemohu hnout. Rukojmí tam začnou chcípat a yak do mě pořád naráží a za chvilku chcípnu taky. Nebo ten podělanej orel. Každou chvíli útočí na lidi, ty na na něj střílej s automatů a orel si nad nimi vesele krouží dokuď se po docela dlouhý době netrefí. Ta hra na mě působí jako když pejsek s kočičkou vařili dort.
          • Jo, ti orli jsou hodně drsní a AI jakbysmet. Ani nevím, kolikrát už mi hra odečetla karmu za zabití civilisty popř. odbojáře, protože mi sami skočili pod auto nebo přímo před slona.

            Co se týče tchoře, tak asi takhle:
            Medojed je na svou velikost agresivní a silné zvíře, dokáže přemoci útočníka (či kořist) většího, než je sám. Medojed je uveden v Guinessově knize rekordů jako nejvíce nebojácné zvíře. Je evidentní, že má málo vyvinutý pud sebezáchovy. Byly pozorovány případy, kdy sám zaútočil na několik lvic. Medojed je však velmi inteligentní viz wikipedie. *3*
    • prosimtě volejník prostě splnil zadání, dětí vískaj, prachy se valí... do týhle diskuse když napises cokoli jinýhoo, než že je to bájný, tak schytáš akorát hejt, rikam, jak házet perly sviním prostě...
  • kterou z techto her byste mi doporučili: Crysis Warhead, Crysis 3 a tohle.
    • Rozhodně doporučuji Warhead se stále skvělou grafiku (poznámky o stáří od mistra výše naprosto ignoruj), je to skvělý datadisk k původnímu Crysis a prodává se za pakatel. Třetí díl špatný není, dle mého názoru lepší jak dvojka, ale rozhodně horší jak první díl. A FC samozřejmě doporučím také a je jedno, o který díl s celé série se jedná.
    • FC4. Warhead je příliš staré, Crysis 3 je bezesporu nejslabší Crysis celé série.
    • Jack1947
      Pokud si chceš zastřílet tak Warhead i Crysis3, pokud se chceš otravovat i ostatníma blbostma nebo ti to nevadí vol FC4, pokud si nehrál FC3 ještě by ses mohl zahodit s ním.
  • Keyz
    Zrovna jsem byl svědkem klasické vtipné situace.

    Borci chtěli pomoci opravit auto (generovaný mini úkol) a po cestě jelo další auto stejné frakce a vesele nabralo jednoho borce a ten zhebl *15*

    Nejlepší je ale stejně reakce NPC na orla. "Pozor Orel!!!" Orel je asi zabiják lidí a vůbec strašně agresivní pták. *1*
    • Podívej se na youtube, jak orel v reálu napadne člověka, jak zabíjí vlky a další velká zvířata. Zaútočí i na dospělého medvěda. Neplést si s drobným "středoevropským" orlem.
      • Je ale jasné, že je to ve hře přehnáno z důvodu hratelnosti.
        • Keyz
          Já vím, ale zde to je extrém a nevím, zda to prospívá hratelnosti. Je to strašně hloupé. Kdyby to bylo méně časté tak ano.. ale tohle je opravdu šílenost.
    • Jack1947
      Mně zajímají ti sloni, rásd bych se na nějakém zajezdil když to tak propagovali v trailerech. Achjo, to bude někdy v 30 misi ne před koncem jedna z mála "inovací" co mohla být zábavná a ve hře skoro nebude. *9*

      Mně se akorát stalo že jelo to auto co jsem měl zničit, Royal ( army) nebo ukrást a zabil jsem řidiče ale už jsem se mu nevyhl. Umřel jsem... ale zase jsem pozabíjel ty zlé rebely a pomohl povstalcům outpost +1. To byl zas jiný případ.
      • Slona jsem potkal a osedlal pri dobyvani jedne z pocatecnich zakladen :)) jen je potreba jeden "talent" bod na jejich osedlani. vic nepovim, nechci spoilerovat :D snad jen prozradim ze se nejedna o predem skriptovane udalosti:)
        • Jack1947
          Aha, díky to jsem rád už jsem se bál že si na něm snad ani nezajezdím.
        • Keyz
          Vůbec jak tam jsou ihned taková silná zvířata (nosorožec vesele vydržel 2x ránu výbušným šípem) je to ještě šílenější. Na kaženém kroku se potuluje nějaké tlupa a co je horší, jak všude okolo blbci střílí tak se zvířata rozutečou a pak je potkáváš na ještě šílenějších místech než normálně. Navíc prachy seženeš lehce ihned máš lepší zbraně jak protivníci i spolubojovníci...

          Je škoda, že tohle je vlastně jediná FPS. Velká FPS kterou je možné aktuálně hrát. Celé to drží jedno studio které je známe dojením. Ostatní dělají MP hry a BF / COD je také hlavně MP. Tedy pak zde máš pouze to FC a to již naprostá debilita. Velice hloupá hra. *9*
  • Lotr
    Dobře koupil jsem si Far Cry 3 tak proč kupovat 4?
    V recenzi se pokládá otázka co si představujeme o pokračování?
    Nemohu mluvit za všechny ale řeknu toto.
    Blood Dragon byl víc pokračováním Far Cry 3 než Far Cry 4. Šílené že ano?
    Problém je ten že FC4 je z 80% FC3. Hraje se stejně. Je stejné. A pár novinek to nezachrání.
    Ale rozdíl mezi BD a FC3? Hraje se stejně. Je stejné ale ten pocit je naprosto o něčem jiném.

    A v tom mám myslím být duch pokračování. Dostat novou dávku něčeho co známe s pocitem že tohle jsme nehráli. A v tom FC4 zklame na celé čáře.
    Ale i tak jde o relativně zábavnou hru.
    • Mas docela pravdu. Nemam sice moc odehrano, ale celkovy feel je takovy....datadiskovy.
      Perky jsou vicemene ty same, zbranovy arzenal....taktez.
      Samozrejme ze nejake "inovace" se projevi az casem hrani, ale uprimne...smisene pocity - v jednom kuse utocici (otravny) orel, jizda na slonovi ci maly vrtulnicek (chvalabohu) asi na plnohodnotny novy dil za plnou palbu z penezenky tak uplne nestaci..tedy aspon ne me, chci v nove hre objevovat nove principy.

      Graficky se o nejak o markatni zmenu oproti FC3 taky nejedna (vyjma ultra nastaveni),ale dopalily me HW naroky - na svem notasku jsem si onehda zahral FC3 v prijatelne podobe na prijatelne detaily, zatimco FC4 i na low je casto kvuli fps o nervy (a taky na low vypada HUR jak FC3 na low), imho kvuli vegetaci a doku*vene optimalizaci. Nemluve o te napadne podpore hlavne nvidia..

      Zacinam mit pocit, ze UBI zacalo hezky na spotrebitele s*at - ano, je to klise veta, ale uz se docela dost hracu nas*alo a bouri (btw, pry melo FC4 na starost stejne studio co novy AC - Ubi Kiev - jsou o HODNE levnejsi pracovni sila a porty vetsinou doku*vili stejne), nebranil bych je a neprijimal bych polovicatou ci recyklovanou praci jako standard.....
      ja jsem JEJICH spotrebitel a zakaznik - JEJICH pan ne?!
  • Hanzales
    Ty jo, dobře, velmi dobře pane Olejníku ;o) Četlo se to parádně! Trojka mne bavila, dohrál jsem i se spoustou vedlejších úkolů a aktivit a tohle působí na první pohled stejně (aka mnohdy zmiňovaný termín "přeskinovaná trojka" či "Far Cry 3.5"), ale po bližším zkoumání je to skutečně vymáklejší a pro mně osobně jsou Himaláje možná i jedna z nejzajímavějších lokalit. Naopak těch ostrovů s palmama jsem už docela přežraný ;o) Možná bych dal i klidně 8, pač časem (po odehrání těch 40+ hodin) asi to prvotní nadšení opadne jak to tak bývá, ale pořád je to jedna z těch lákavějších her letos myslím. Jinak doufám, že v UBI výhledově vyhraje zase rozum a dají se trochu přívětivější cestou (pořádně vše odladit a nesnažit se nahrabat co nejvíc (cena hry i se season pasem je už fakt celkem dost vysoká). Jde o to že pár studií ještě stále umí produkovat obsah kontinuálně, aniž by to cpali postupně do "DLC balíčků" a "pre-order bonusů".
  • Designéři FC4 pochopili to co u novějších AC designéři nepochopili - že není potřeba mít přebujelý HUD skrz který pomalu aby hru jeden pohledal a prvky co tam jsou tak jsou hezky bokem a ne pomalu v 1/4 obrazu. Super. Jen pořád nechápu tu obdélníkovou minimapu místo hezký kulatý, tahle mi krájí oči na kousky, ale uznávám, že to už je věc osobního vkusu.

    Hra vypadá pěkně, jen ty Tibeťani jsou takový moc evropský, asi jako když si asiatky nechávaj dělat plastiku očních víček a obličeje, aby co nejvíc potlačily typický rysy asiata.

    Pokud jde o FC3 princip "ulov zvíře, vyrob opasek/batoh/pouzdro" s tím nemám problém, naopak se mi to ve FC3 hodně líbilo. I sbírání bylin pro různý vylepšováky. Upřímně si nedovedu ani moc představit jiný důvod pro zabíjení zvířat mimo výše uvedenýho a toho, že mně zvíře napadne.
  • Dogkiller
    Ubisoft = záruka kvalitní hry, což se opět potvrdilo. Všichni ti hloupí hateři si vůbec neuvědomují, o kolik by byl herní svět chudší a kolik herních sérií by vůbec nevzniklo nebýt Ubisoftu.
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ubisoft_games
    • Keyz
      To je naprosto jednoduchý. Udělal by je někdo jiný. *3*

      Jiná firma by prostě dostala podobný nápad anebo sehnala licence. Možná by to bylo lepší možná horší ale žádná apokalypsa.

      Navíc bych ten výrok poupravil. Je to záruka nějaké stabilní zábavy. Pořád produkují to samé s minimem inovací, tak aby to nějak pobrala většina.
      Navíc často dělají z hráčů hlupáky. Hodíš maso a teleportuje se medvěd a další srandy. Jo, dobrá FPS a vypadá to pěkně ale jestli jsi průměrně chytrý, tak se u toho cítíš jako nějaké hlupák. Tam je vše 10x vysvětleno a požíváš naprosto jednoduché herní prvky které ani nemají základní logiku ve hře s z reálného světa.
      • Jack1947
        Tedy jak kdy... STABILNí. Far cry 4 relativně ano a WD/Unity zase naopak ne. Je to kus od kusu.
    • Pravda je to tak napůl. Poslední roky, nemluvě o letošku je to sázka do loterie podle toho, která část Ubisoftu za vývojem stojí a pak taky podle toho, jak se vyspí tým, co má na starosti portaci na PC :/.

      Myslím, že povedený FC4 jako záplata na letošní WatchDogs a Unity je trošku málo na takový prohlášení, jaký je v začátku tvýho příspěvku.
    • Za Ćall of Juarez velké plus, Dyna Blaster je pro Roye zajímavější než celej Asasííííííín
    • "by byl" Tyhle dvě slova jsou důležitá *15* , tedy v minulém čase a co bylo tehdy už neplatí.
      • Hele, raději budu za vola, který kupuje hry od Ubisoftu, než být blb, který hodí do kina na Babovřesky. *1*
      • Dogkiller
        Tak to je ta nejhloupější reakce na můj příspěvek, jakou jsem doposud četl. *6*
        • Njn, tak seš hloupej sám a ještě špatnej troll *6* co bys chtěl víc , snad pochvalu a jakej si pašák a že si to všem natřel.

          PS: reakce zbytečná... stejně jako moje ale aspon víme kdo je tady d3bil *4*
          • Dogkiller
            Tvoje příspěvky mi hodně připomínají Jacka1947. Úplně stejné nesmysly a ještě blbě napsané.
            • Už to je nuda jo, tak dost. Ty pytlíku nebo ještě se z tebe stane schizofrenik. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší