Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Princ.Jablon
    My chceme Dawn of War 3 a né usoplený brity kteří místo války radši v 39 usrkávali čajík aby jim o rok později museli zachránit ty jejich ostrůvky Kanaďani, Poláci, Češi, Anzio dobýt Poláci, El Alamein ubránit vojáci Commonwealthu *12*
  • Zrzzek
    Ve hře The Lord of the Rings: The Battle For Middle-earth II šlo přivolat Toma Bombadila, který chvíli tancoval po mapě a decimoval nepřátelské jednotky. V The British Forces by mohl takhle skákat a ničit Winston Churchill *1*
  • funza
    Trochu mě štve jak se k této hře celkově stavíte. Po velkolepé jedničce vyšla skvělá dvojka. Kampan v jedničce byla lepší, ale kdo hraje strategické hry kvuli kvalitnímu příběhu a u této hry jde minimálně z 50(procent) o multiplayer. Který je tady dotažený do konce v jedničce měl ještě pořád mnoho mezer. Vidím to asi takhle co ztrácí na kampani dotahuje na multiplayeru. Na metacritic má zcela zaslouženě tato hra 80 a vaše recenze mě trochu uráží, ale budiž názor jedince. Ve vašich článcích cítím skepsi hned po vydání prvního dílu, který se vám nelíbil a poté ke všemu co se o téhle hře šustne, který ale není profesionální. Váš směr by se měl ubírat nadějí v nějaký dobrý přídavek a povzbudit a udělat radost fanouškům této hry který jí mají rádi. Už předem odsuzujete tuhle hru, ale proč odrazujete čtenáře. Upřímně nerad čtu články o své oblíbené hře ve kterých píšete v beznaději. Není to další díl je to jen malý dlc, které nejvíce stejně pochopí hráči a fanoušci. Ve fight clubu když se čtenář nedávno ptal jakou by jste mu doporučily válečnou stategii z druhé světové války vaše odpoveď je Men of War 2 hra která má na metacritic kolem 68 a company of heroes 2 (80). Toť můj názor bez urážky jinak Aleše uznávám i celou redakci. Byl bych rád za reakci autora.
    • spook.y
      Tobě se zdá normální, že na Metacritic má sice CoH2 80%, ale od lidí 2.0. Když je hra dobrá tak má dobré hodnocení jak od webů tak od lidí. Ano jsou tady "haters" kteří dávají 0/10, ale i "fanboys" kteří zase dávají 10/10 a obě skupiny toto hodnocení dávají jen z principu. Proto je to průměr! CoH1 jsem nahrál stovky hodin a CoH2 se mi také nelibí a proto jí nehraji. Neříkám, že je to špatná hra, ale jednička mě bavila a dvojka ne a asi nebudu sám.
      • V Rusku se totis zvedl velký vlastenecký duch a všichni významní lidé co se v Rusku točí kolem her začali odsuzovat kampaň. Například že rozkaz č. 227 vůbec nikdy neexistoval a že jednotky mluvej anglicky a hlavně že kanadani nerozumějí Rusům. A všichni tyto lidí říkali rusky hráčům ať jdou na metalcritik a davaj 0 nebo 1 nevím kolik tam je minimum.
        Nakonec se coh 2 byl zakázán prodávat po celém Rusku. Tak to je.
        • Zrzzek
          A já se stanu prezidentem USA. Odkud to máš, nějaký link?
          • Google a youtube
      • funza
        Na stránce metecritic nehledím na recenze uživatelů osobně mi nepřijdou kvalitní, ale v tomhle případě je to z důvodu z velkého očekávání od druhého dílu a nedosažení takových kvalit. Hra rozhodne nedosahuje score 0 jak mnoho uživatelů hodnotí, ale kladné recenze jsou samozrejmě spravedlivé typu 7, 8, 9, tak či onak já především chci upozornit na skepsi ve kterém se tento článek nese a cokoliv nového o této hře.
    • ales.smutny
      Zdravím, já nemyslím, že redakce trpí nějakou averzí vůči CoH. Jednička se mi osobně celkem líbila, ve dvojce mne poněkud zklamala kampaň, ale to je tím, že jsem čekal něco jiného. Co se týče dalších datadisků, je jen dobře, že vychází, protože každé rozšíření titulu potěší. Co se týče tohoto článku, jen mne překvapilo, jak povrchní je tenhle deníček, protože cílová skupina nejspíš má tyto znalosti v malíku, ale jinak není moc co soudit ohledně British Forces. Počítám, že bude kvalitativně na úrovni tvorby Relicu, takže dobré.

      Takže jestli cítíš nějaké negativní emoce, tak tam opravdu nejsou, kritika se případně stejně týká daného materiálu, kterému se článek věnuje, v tomto případě vývojářský deníček a trochu dabing. Cílem určitě není někomu hru znechutit :) Jinak ale Relic tento styl umí a čekám, že i British Forces se budou fanouškům líbit.
    • wenceslaus
      Tak teda nevím. CoH mám opravdu rád, ale CoH 2 byla zklamání. Ten příklon k arkádovosti a rezignace na jakýkoliv pokus být alespoň trochu historicky přesný mě dost odradil. Nehledě na ty mikrotransakce.
    • moooc dobre napsano, neustaly urazky na jednu z nejlepsich RTS uz me taky unavuji. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit