Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mozna by stalo za to zminit, ze Funcom je na tom po neuspechu te Lego onlinovky financne dost blede a tak ted zkousi, co muze (v tomto pripade vytezovani oblibene lokace a motivu z TSW), aby nejak sehnali prachy.
    • Alespon se neco deje a treba to bude i hezka a dobra hra... narozdil od Lega.
  • Já jen doplním adresu české fan stránky:

    http://theravens.cz/
  • kkING
    skoda, kdyz jsem zahledl uvodni cast titulku, tak jsem tajne doufal v single rpg ze sveta "conanu"
  • Ja si teda funcom porad jeste spojuju s TLJ a Dreamfallem...
  • Nedávno jsem po tom parku zrovna v Secret Worldu pobíhal *1* Uvidíme, co z toho vyleze, SW je skvělá hra.
    • Kallessin183
      Slyšel jsem o ní (Secret world) jen to nejlepší, ale tak nějak pořád netuším o čem to je.. Mohl bych požádat? prosím...
      • V kostce do našeho světa se dostal "Filth" černá substance, která mění všechno na dost nepříjemný věci - jak se k nám dostal není zcela jasné, během hry člověk zjištuje různa vodítka. Zároveň se do naší dimenze dostala spousta démonů, upírů, vlkodlaků a podobných výtržníků. V roli hráče se dostaneš do pozice bojovníka Gaiy, která má s tímto bojovat. Příběh není dokončený, neustále se vyvíjí, za poslední měsíce přibylo spousta obsahu a další issue jsou plánovaná.

        Za mě 9/10, chybělo mi tam víc obsahu ale to se mění, příběh top a další výhodou je a to specialita TSW, že během hraní si odemkneš veškerý skilly a můžeš hrát za DPS, healera nebo tanka.
      • ja hrál hlavne dungeony (v tom čase ješte nebyli raidy) a boss fighty byli super. Ale časem se ukazalo že je tam hrozne bugu ktere komunita zneužívala (skoro pri každem bossovi nalezli nejakej zpusob jak ho bugnout a pak ho zabili bez boje, nebo nalezli diru v texture a vynechali moc naročne bosse a tad delali progress a pod.). Byl jsem asi jedinej, kdo zakladal skupiny ve kterych jsem to delali "čiste" ale časem mne takovy "boj" s hloupou komunitou natolik znechutil že jsem to prestal hrát.

        Nutno ovšem rict že takhle blbi nejsou hráči jen v TSW, ale lide maji sklony podvadet všude, jde jen o to jestli ma system diry, ktere jim to umožní.
        • Momentálně už jsou raidy tři, dvě obtížnosti, co se bugů týče, tak dungy jsem chodil a chodím dost a nesetkal jsem se s žádným problémem. Za uplynulé měsíce je tam dost nového obsahu, nový dungeon a raidy. Takže bugů bych se teď nebál.
        • Kallessin183
          Díky. Vím o čem mluvíš.. nikdy nezapomenu na hru ve vietcongu, kde proti nám hráli dva hráči, kteří využívali průchodu mezi texturami a nechápali jak se proti nim dokážeme udržet (byli jsme sehraní a dobří)... nakonec nás prohlásili za cheatery a odešli, dlouho jsme se tak nenasmáli... bohužel ne vždy je to k smíchu...
          • ale to už bylo dávno, takže možná už ty chyby opravili a koneckoncu se vzdycky da najit parta ktera bude hrát fer. Takže ti to mužu doporučit, ma to dobre questy, atmosferu (oplatí se hrát i jako singleplayer) a dobre pve. Pvp mne tam moc nechytlo a moc jsem ho netestoval. Imo to je nejslabší čast
      • jnsCZ
        Jsou to Akta X říznutá Stephenem Kingem v podobě velmi netradičního MMORPG. Questy vyžadují aktivní využívání tužky, papíru, wikipedie a tuny představivosti. Nebo taky třeba dekodér morseovky. Především první část hry, která je silně inspirovaná mýtem Cthulhu je naprosto výborná, atmosféra by se dala krájet a člověk má pocit, jako by knihy Erika Von Dänikena, Stephena Kinga nebo H. P. Lovecrafta ožily na monitoru. Má to ne zcela běžný systém boje a poměrně komplikované rozdělování zkušeností. Postupem času mě to zlehka přestalo bavit - Egypt je poměrně stereotypní a Rumunsko je takové... křečovité, jak kdyby už nevěděli co. Další lokace už moc zodpovědně soudit nemůžu.

        Za vyzkoušení to stojí - mimo jiné i proto, že se to dá hrát v pohodě sólo.
        • Hrát solo? TSW? Se svýma volbama a jako naprostý začátečník? Buďme upřímní. Kromě skvělých questů ta hra prostě nemá co nabídnout. A mínuska hru nezměnijou
          • Bych nesouhlasil, tsw skutecne az na dungy, raidy a asi 5% questu jde hrat solo.... staci jen prizpusobit build dane situaci :)
          • a co by měla kromě skvělých questů ještě nabízet? vždyť díky nim je to super! :) je teda pravda, že tahle hra prostě měla bejt spíš single než MMO, ale i když se dá v klidu sólovat celá, je to takovej příjemnej bonus, když občas někoho potkáš, jak masí upíra po hlavě, tak přidáš ruku k dílu a kousek běžíte spolu ;)

            je prostě jiná, jak mě nebavil WoW, Conan, LoTRO a další, Secret World mě totálně dostal :)
            • Nemůžeš jen tak jít solo..hrál jsem wow, conana I Lotro..secret world je samozřejmě lepší, ale bez party se jen tak člověk nehne..
              Zábavnost třeba. Od hry, u který budu hafo času, prostě čekám, že bude I hezká a dobře optimalizovaná. Obtížnost byla asi 3 patchema opravovaná a pořád to je prostě zbytečně těžký. Ty nápady z questů měli investovat do jiný hry. Nebo do TSW vrazit víc prachů a zajímat si o věci mimo questy (vylepšování postavy, výbava, HUD....). A to mám Lovecraftovskou atmosféru hodně rád.
        • Kallessin183
          Moc díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit