Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejaky info o PSN verzi krome oficialniho profilu rikajiciho "datum vydani bude upresneno"? Na PC se mi nechce resit bezdratovy zprovozneni gamepadu/ů (mam jen ty playstationovy).

    PS—Gamesplaye oteviram, po sviznym proklikani zaviram, ale tenhle jsme nejakou dobu sledoval—A BROFORCE JE SRANDA! Rozhodne vic nez podobne strizena "Super Time Force".
  • Tilwaen
    Petr: "Hoši, je libo výtah? *rozpleskne výtahem dalšího hráče*

    Parádní gamesplay *1*
  • Podle recenze jsem si myslel, ze to bude nuda a gameplay me v tom pouze a jen utvrdil. navic potvrdili bezcetnekrat to, co jsem rikal uz pod recenzi. Ta odporna grafika dela casto hru neprehlednou a hrac ani poradne nevi je a co dela. Napad s temi ruznymi postavami velice dobry, ale provedeni odporne a navic velice nudne.
    • firebug
      Tak nabudu ti nijak vyvracet tvůj názor, páč každý máme jistě jiný vkus. Jen si dovolím podotknout, že ač mi gamesplay připadal celkem vtipný, tak se to příliš často zvrhlo v chaotický button-smashing, kde nikdo pořádně nevěděl co dělá, nebo dokonce kde je.
      Když se do hry dostaneš, naučíš se, co která postava dělá a aktivně používáš jejich "speciálky", je to přeci jen o něčem jiném. Můžeš i lehce taktizovat a volit různou taktiku podle postavy.
      Je třeba fajn, zapamatovat si svou barvu (Martin byl žlutý, Petr červený a Pavel modrý) a hned to je o něco menší bordel. Ze začátku hned víš, kdo jsi, nebo jestli jsi zpátky ve hře...
  • Opravdu řekl Pavel to slovo na pé? Opravdu?? *8*
  • Mohl by ten chlapec vlevo přestat řvát jako holka?
    • oVer9000
      Sleduješ-li autory games.cz přes 10 let a více jako mnoho zdejších diváků a čtenářů, určitě jsi seznámen také s tím, že každý z nich se nějak projevuje, a máme je za to rádi. :) Tak se seznamte... a nebo rozlučte. Protože pokud vím, jediní, kdo se za těch 10 let přízpůsobili, byli čtenáři/ diváci, a ne autoři.
    • Existujou extenze do prohlížečů, co převrátí zrcadlově videa na youtube, takže jako určitě, ten vlevo by mohl přestat řvát. *4*
  • oVer9000
    Naprosto boží gamesplay! Mám ovšem dotaz. Jak funguje v týhle oblasti kultury autorské právo? Jak je možný, že může někdo použít ve své hře tolik legenárních a ikonickýho postav... a pak je jen přejmenovat, a neplatit ani ň. Neni to zvláštní? Jestli je to pod fairly use, nebo v americkym zákoníku jsou nějaký zákony o parodování. Nedávno se to řešilo v kontextu fotek Amy Schumer a ehm, C-3PO, který taky nebyly žalovaný. Jen by mě zajímalo jak tohle vlastně funguje. Obzvlášť v době, kdy každý žaluje každého za úplné hovadiny. Nebo jestli nikde není definovaný copyright na vzhled těch jednotlivých postav? To mě taky zaráží. V době, kdy existují věci jako že má nahrávací studio práva na hlas interpreta. :-)
    • Ghost47
      Podle mě to projde pod fair use jako parodie... a vzhledem ke grafickému zpracování nejsou problémy ani s licencí na vzhled postav.
      Každopádně reakce filmařů je asi taková, že když se dělala trojka Expendables, tak k tomu vyšli Expendabros jako promo *4*
  • ako hrat to nebudem..ale sledovat vás bola pecka....ono sám hrat to nieje ono v tomto prípade. *1*
    • nightborne
      I sólo to je zábava, ale mulťák je přece jenom trošku jinde, mno =)).
  • Sem se nasmál s vámi no... *4* sám sem to zahrál až do konce, jen posledního Bosse nemůžu dát.
    Zásadním problémem Vaší Hry bylo je, že jste nevyužívali správné speciální vlastnosti jak jste měli.
    Oplatilo by se příště vyzkoušet aspoň jednou speciálku a zjistit, co to dělá. *3*
    Neo nezpomaluje čas, jak by se mohlo zdát, ale odráží kulky. Terminátor může být nesmrtelný, a taky ho netahá minigun tolik... nejlepší je taky na Bosse. (vysoký DMG) Ti dva šašci mají zase výhodu v tom, že když jeden zemře, tak speciálkou ho lze zase oživit, a ještě dostanou DMG boost. Takže ne dva životy, ale tři! Predátor je killer, speciálka je jeho naváděcí "turret", sem tam je nezasažitelný, a když ho zabijí, tak vybuchne. Ten s tím TNT, může hodit krocana s TNT nádivkou, čímž se všichni na to v okolí vrhnou. *1* Robocop má speciálku vcelku dobrou, ale není vhodná v chaosu, spíše někde za rohem a v klidu zaměřit všechny co jdou. Hodně silný je taky Connan, ale chce to s ním umět... speciálka je úder do země, čímž vyšle tlakovou vlnu a vše smete. Taky když držíte primární útok dost dlouho s ním, tak při záblesku meče, je úder stejné silný, jak speciálka. No a něco podobné má taky vlastně "brobocop", kdy při plném nabití vypálí pěknou salvu kulek! A samozřejmé je tam mnoho dalšího...
    Prostě chtělo si to trošku hru předem osahat no... ale jináč slušně zahrané.
    PS: tá ženská co střílí nohou je fakt děs, ale občas se šikla.
    • firebug
      Psal jsem to už pod recenzí a minimálně 2x v chatu gamesplaye... Ta ženská co střílí nohou (Cherry z Planet Terror) UMÍ STŘÍLET PŘED SEBE, stačí se jenom SKRČIT! Podle mě patří k těm lepším postavám.
      Máš však pravdu. Hra ti nic nevysvětluje a nechává hráče, aby si na takové libůstky přišel sám. Kromě toho, co jsi napsal, tak se ještě vyplatí kombinovat útok s nějakým směrem u Bride (Kill Bill) a Nea. Mad Maxův bumerang není nic moc zbraň, ale odráží se od něj střely nepřátel, takže je fajn házet ho před sebe jako štít. Universální voják dokáže speciálkou oživit členy svého týmu, kteří se vrátí do hry. Útokem na blízko lze odhazovat bomby nepřátel a v kooperaci si mezi sebou plácat, což dočasně zpomalí hru.
      A je toho ještě určité více.... Prostě bomba hra!
      • Ano, ano, ano! Věděl sem, že umí střílet před sebe, ale nevěděl sem přesně jak! *4*
        A ano, nechtěl sem moc rozepisovat vše co tam je, protože je toho dost.
        Například Univerzální Vojákem lze oživit paradoxně i svou mrtvolu, aspoň v Singlu to šlo. *4*
        Jináč souhlas, se vším co píšeš. *3*
    • nightborne
      Na posledního bosse doporučuju někoho s útokem na blízko, ideálně Bravehearta - vylezeš po zmetkovi nahoru, prosekáš mu jedno místo do krku, aby ses měl kam schovat před paprskem a pak se mu zavěsíš na hlavu a rozmlátíš ho dřív, než vůbec stačí začít dělat problémy =).
    • "Sorry" za překlepy
  • OMG.... jendoznačně nejlepší GamesPlay! *8*

    Tu hru jdu koupit...
  • neda se prehrat mimo CR ? GJ. carry on. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit