Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu ty miliony lidí, co na to ("lets playe") koukají, nebo dokonce "odebírají". Asi jsem už moc starej, ale nikdy jsem neměl potřebu takový věci na YT sledovat. Teda já nemám většinou vůbec potřebu sledovat YT jako takový :D. To radši trávím volný čas přímo hraním, nebo ještě líp hraním si s dětma :). Sledováním "prudérních vejškrabků" opravdu volný čas trávit nepotřebuju (stejně jako s různýma sociálníma nesmyslama typu FB, Twitter, Instagram a nevím co ještě). Kouknu maximálně když mám v nějaký hře zákys, na taktiku na bosse, build na postavu nebo něco v tom smyslu, ale to je tak max na co na YT kouknu.
    • Je to stejný důvod, proč se lidi dívají na L.Hrušku. Normálnost nikoho nezaujme. Stačí ze sebe dělat blbečka a lidi se pak cítí tak nějak lépe.
      • Kdo, nebo co je L.Hruška?
  • XXDarthVaderXX
    Napíšu to snad jen takto a krátce. Co potřebují zrovna youtubeři mi je v celku u pr*ele.
  • Keen
    To je zase mnoho povyku pro nic. Nikdo vás nenutí sledovat uřvaný Let's Playery (sám je taky nemusím) a povídání o upravování her pro ně a jejich vlivu na herní průmysl je hodně přehnané. Pár Indie studií (což stejně podle diskuzí nejsou lidi, kteří by byli středem zájmu hráčů z Games.cz) uzpůsobuje svoje hry tomuto trendu, ale většina produkce, obzvlášť velké vydavatelské domy, na podobné trendy hážou bobek.

    Sám velice rád sleduji video recenze od TotalBiscuita, protože je mi prostě vkusem dost blízký, má, podle mě, rozumné názory a taky příjemný hlas. Co se Let's Playů týče, tak ty moc nemusím. Viděl jsem jich pár od Jesseho Coxe. V prvé řadě Until Dawn, protože mě ta hra zajímala, ale nemám konzoli. A protože se mi Jesseho přidaná hodnota v podobě teoretizování o příběhu a souvislostech líbila, tak jsem se mrkl ještě na pár dalších, tentokrát už ovšem her, které jsem sám hrál, právě kvůli tomu, co při hraní říká.

    Ano, taky nerozumím tomu, jak někoho může bavit sledovat, jak Youtuber křičí atp. Na druhou stranu ty lidi kvůli tomu nebudu odsuzovat, možná je to ten generační rozdíl, nebo jen otázka vkusu. Každý je pánem svého času, tak ať klidně místo hraní sledují videa.
  • na lets playe koukam dost. Ale hlavne u her, u kterych vim, ze je hrat nebudu...
  • Sry za of topic ale neznate klasicky sach pro android akorat animovany a nejlip nejake fantasy
  • Clanek jsem sice necetl a jediny letsplaye, na ktery koukam, jsou z amigy a bez komentare, ale nakonec uznavam, ze letsplayeri muzou byt velkym prinosem pro budouci hry, diky tomu obrovskymu feedbacku.
    • Jenze, aby to nakonec neskoncilo tak, ze si budou velke firmy platit vlastni letsplayery jen jako dalsi reklamu.
      • Tak placené recenze už tu dávno jsou. Nic nového. *1*
        • tak, games by mohlo vypravet
          • Blue.Shark
            Pokud už máš na hru vlastní názor, proč si čteš recenze? Když má herní novinář jiný názor, než ty, proč ho hned označuješ za podplaceného? Já nevím...přemýšlíš někdy ty a tobě podobní? Chce to špetku empatie. Najednou zjistíš, že na věci se dá dívat různými pohledy.
            • Blue.Shark
              Pokud názor vyjádříš slušně, nikdy zde takový problém mít nebudeš. Jednoduchá pravidla, ovšem pro někoho přesto příliš složitá.
            • no když ono stačí vyjádřit, že máš opačný názor(že hra je šmíra) a hned tě mažou tak to je pak jasné proč....
          • Je to špatně? Ty jsi ochoten někomu platit za nezávislé recenze a postřehy? Posílal by jsi mu třeba 20-50,- měsíčně? Oddělal by jsi kvůli němu Adblock? Jestli ne, tak drž hubu a krok.
      • No a za čeho myslíš, že mají značnou část zisků aktuální youtubeři?
  • Hele, já nevím. Přeci jen, kdo kouká na youtube, ten si hru nekoupí, ale jen si ji pustí na youtube. Takže podle mě by autoři měli hry dál dělat primárně pro hráče, kteří si hry kupují a celou tuhle youtube pakáž ignorovat (když už proti ní aktivně nebojovat).

    A to, že někdo parazituje na cizí hře tím, že jí streamuje na youtube a výská u toho a má za to příjmy z reklamy, je něco, nad čím mi dodnes zůstává rozum stát.

    Tím samozřejmě nemyslím kritiky typu Angry Nerd/Joe, Total Biscuit atd. Ti vytvářejí původní díla a videa jsou tam spíš jako obrázky v Levelu nebo na games.

    Smrt antigamingu! Tentokrát ve formě sledování lets playů namísto poctivého hraní.
    • Je vidět že tomu vůbec nerozumíš *7*
    • když nevíš a nechápeš, tak nepiš
  • Já nikdy nepochopím jak může PewDiePie být nejsledovanější let's player...vždyť jen vejská a dělá pazvuky nic víc. Ani to není vtipný. Zlatý Let's Play kanál od Rooster Teeth tam se aspoň člověk zasměje... *7*
    • Není absolutně pravda má několik druhů videí takže má celkem solidni zaber je mi třicet a jeho videa mě baví, některé jsou slabší některé vyloženě slabé ale dost často jsou i povedené a některé i vyloženě povedené.
    • to je v poradku, toho co nepochopíš bude asi více, proste to nereš
      • Jdi si zahrát šach na androidu
    • Protoze lidi dneska bavi sledovat idioty, kteri za zadnou cenu nechteji pracovat. Jsou to jejich idoly.
  • Vidlec
    Já osobně koukám jen na přenosy turnajů z Cska a Doty. U takovýchto e-sport her to chápu, že je autoři už dělají s ohledem na diváky. Ale singleplayer hru? Podle mě blbost.
  • Mě se třeba tady ta éra youtuberů taky nelíbí a představa, že by se hry dělali jim na ruku mě přijde nechutná. Ale jejich popularitu chápu. Žijem ve světě kdy nejprodávanější plátky jsou ty bulvární, kdy nejčtenější články na netu sou o tom, že se nějaká herečka ožrala na večírku, kdy naprosto primitivní a tupé seriály sledující osudy totálních kreténů sleduje denně miliony lidí. A pak se nemožem divit, že letsplayeři, což je defakto voyerismus nejhrubšího zrna, jsou tak sledovaní. Viděl jsem videa Pewdiepie, Markipliera a Jacksepticeye a i když jsem z jejich videí nebyl tak znechucený jak třeba z Ordinace, nedovedu si představit, že bych se na ně díval pravidelně. Ale i z těch pár videí co sem viděl sem pochopil že tyhle videa jdou na ruku právě těm lidem, kteří, kdyby se narodili v jiné době, by sledovali nebo četli výše zmíněné. A takových je strašná spousta. Ale musím říct, že někteří youtubeři mě strašně baví, především Yahtzee a Jim Sterling, konkrétně zero punctuation a judging by the cover považuji za nejlepěí série na youtube. Pak ještě TotalBiscuit a Doug Walker (nostalgia critic). Jenže ani jeden z nich není primárně letsplayer. Jediné letsplaye které sleduji trošku pravidelně jsou ty z Games a upřímně, Pavlovo vřískání u hraní mě s*re stejně jako Pewdiepieovo, akorát (díky bohu) nejsou videa založené primárně na tom, naopak se člověk o dané hře nebo žánru dozví často nemálo zajímavého. Jo a díky Games za to, že v nějakém fightclubu zmínili Mrzouta, ten je skvělý a jinak bych se k němu asi nedostal :)
    • PreidaQ
      Když už jsme u toho Yahtzeeho, tak ten má na svém youtube (Yahtzee19) let's playe/podcasty Let's Drown Out, které rozhodně stojí za to.
      • Môj obľúbený homosexuálny pár na internete.
    • Na ruku se tim to dělat nebude. Vývojáři a distributoři žijí z lidí co ty hry koupí a hrají. Ne z lidí, kteří koukají, jak to hraje někdo jiný. Naopak nedávno šly internetem články se stížnostmi, jak youtubeři mají negativní vliv na prodeje, protože hlavně u některých typů her (krátké a lineární) na to lidi kouknout na youtube a nekoupí.
      Takže představa, že nějaká firma tohle ještě aktivně podporuje je myslím hodně nereálná.
    • elwiscomeback
      Vždycky si je možné najít letsplayera, který opravdu ví o čem mluví - viz například Scott Manley pro KSP.

      Z mých odběrů bych ještě doporučil Ahoy a Game Makers Toolkit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit