Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Helejte mám takovej problém. Přistál jsem na ostrůvku co levituje ve vzduchu a skočil jsem dolů z toho ostrůvku do vody a teď pomocí jetpacku se nedostanu zpátky k lodi. Jak se dostanu k lodi když s ní přistanu na blbým místě ? Dá se k lodi nějak portnout nebo zresetovat loď někde ???
    • WortexCZ
      Nebo dojit k takovymu "patniku" (neni nikde kolem me, abych se podival jak se to jmenuje), anebo k pristavaci plose (je-li neco z toho v dosahu) a pres terminal pomoci Bypass Chipu si muzes lod privolat.
      • Ok díky zkusím to musí to nějak jít, přece nesmažu hru, že se nemám jak dostat zpět do lodě :-)
    • V menu mas dva restore pointy, jakoby dva starsi savy..prave pro pripad ze by se stalo ze bys nemoh do lode.
      • Ty jsem si právě zaplácnul checkpointem pod vodou.
  • Kozy
    Co mělo v NMS být a není tam.
    https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4y4i3a/wheres_the_nms_we_were_sold_on_front_page/

    Molyhnoj 2.0
    • Absolutne nic z toho by vubec nezmenilo zabavnost te hry. Mozna by se nuda dostavila o 10 minut pozdeji.
    • Ještě bych to řekl takto. Fakt, že tu spousta lidí kvičí, jak je Sean Murray obelhal jsou samozřejmě pouze hloupost. Hra neměla žádný Kickstarter, takže o nějakém porušení toho, co by hra na začátku slibovala nejde moc mluvit. S největší pravděpodobností se dá mluvit pouze o představení, jak by hra mohla ve výsledku vypadat a marketingové propagace. To, že řekli: "bude tam tohle a tohle" ještě neznamená: "přísahám na svoji krev, že to tam bude". Kolik her už tak vyšlo, očesané o původní mechanismy a většina nad tím akorát pokrčila rameny. Hodnotit se má finální produkt na základě nějakých recenzí, herních videí a podobně. Bylo to tak vždy a vždy bude, jen s příchodem obliby předobjednávek se ten systém trochu hroutí, ale za to si mohou sami hráči, kteří si objednávají něco, o čem nic neví. Předpokládám, že Sony do vývoje napumpovalo dost svých financí, tak lze s největší pravděpodobností předpokládat, že vývojáři dostali také termín, kdy má hra být hotová. Ve spojení s nějakými problémy, které měli, i to, že jde o malý a relativně nezkušený tým, jednoduše museli od něčeho upustit a udělat kompromisy. Komu se to nelíbí, nemusí to hrát/kupovat. Bohužel, i toto odvětví je silně nevděčné, pokud se do toho člověk pustí na "vlastní pěst".
      • walltar
        Takže říkáš, že je úplně v pořádku, když vývojář vede kampaň, která je záměrně vágní až lživá jen aby vytvořil obrovské hype na hru... A potom vydají něco úplně jinýho.

        Jo každá hra se nějak změní, při vývoji se přidávají a odstraňují mechaniky, zjistí se, že něco nejde stihnout... ale u téhle hry to prostě šlo až do extrémů. A je potřeba na to podotknout, protože to je prostě špatné.

        Znám velice málo her, které by vyšli takhle očesané a u dost i méně očesaných her se našlo dost lidí, kteří to developerům vytknou.

        Prostě celé to smrdí... a určitě bych to neházel jen na lidi. Je to obrovské selhání komunikace (pokud to vyloženě nebyl záměr) a je potřeba podotknout na to jak důležitá komunikace mezi vývojářem a zákazníkem je.

        A řekl, bych že to určitě jde dělat dobře a nemusí to být drahý... stačí se podívat na Paradox, který prostě streamuje svoje hry před vydáním. A když vezmu poslední dvě jejich hry, tak jak u Stellaris, tak HOI4 jsi přesně viděl co ve hře bude. Možná kdyby víc studií mělo podobný přístup, tak bychom tady dneska neseděli a nebavili se o tom jestli někdo lhal, nebo ne. Komunikace není nikdy dokonalá, ale tohle co předvedlo Hello Games, je prostě selhání na plné čáře.
        • Problém to určitě je, to nezpochybňuji, ale taky bych z toho nedělal nadnárodní skandál. Prostě mě připadá, že se z toho dělá úplně zbytečně moc povyku. V nějakém rozhovoru kdysi kdesi řekl "ano" a teď se to rozmazává po všech čertech a tvoří se eseje na téma jaký že je to lhář a podvodník. Prostě a jednoduše, když se to někomu nelíbí, ať se k tomu adekvátně postaví a tu hru jednoduše odmítne. Co víc s tím dělat, svět se netočí kolem každého nespokojence.
          • Tady jde primarne o to ze plno lidi si pralo aby to blbe dopadlo, stacilo cist fora behem vyvoje hry. A ted je vsude plno chytraku kteri se za prispeni dvaceti smajliku kasaji ze to rikali. Vtesina z nich nema ani hru koupenou. Ta hra mela prilis velkou pozornost aby to mohlo doapdnout dobre, na to je to tema hry prilis okrajove aby mohla zaujmout masy ktere se ke hre dostaly.
            jasne ze Murray kecal asi v nejakych vecech, ale proste ja osobne jsme plus minus ocekaval presne to co ta hra je, takze jsme byl spis prekvapenej ze to neni jeste daleko horsi, s koupi sem vahal az do posledni chvile.
            • nebrec a bud chlap. jsi jak mala holka co ji mama slibila lizatko a nedostala ho.
            • No vidíš a přitom jako pitomec vypadáš teď ty

              A jsme zase u těch slibů, lží co ve hře má být a nebude, nikde jsem netvrdil, že očekávám realistický flight model, ovšem realistický ekosystém, chování planet na základě Newtonovské fyziky, to jsem čekal, protože to bylo lháři z Hello games slíbeno
            • vis co je pravy umeni, poznat kde jsou naroky opodstatnene a kde ne, NMS je arkada, a takova proste je...vadilo by mi to treba u Elite, ktera je koncipovana jinak. Ale kdyz ses holt blbej a ocekavas MS flight simulator, tak si musis zakonite pripadat jak pitomec:)
            • To ne no, takový trochu blbější CoD ve vesmíru a bez multiplayeru, to si trefil, asi to bude mít i podobnou fanbase, ale i v blbym CoD aspoň postava běží kam chceš a neotáči se sama k nepřatelum (zatim)
            • Mě nepřipadá, že by tato hra kladla menší nároky, než například CoD, Division a podobné.
            • Učení cizích jazyků stylem "přeběhnu přes svítící písmenko na zemi" ti nepřide dementní? Uh, ok

              Já ale přeci nemluvim o gamepadu, ale o tom, že se furt pereš s lodí, nenechá tě letět kam chceš, furt se sama někam stáčí, lítání v atmosféře je totálnì peklo, to ti fakt přijde ok???

              V tom případě jsou i tvoje ostatní názory na hru zcela irelevantní, asi máš extrémně nízké nároky ok, většina hráčů to tak naštěstí nemá
            • takova nuda to zas neni, znam daleko nudnejsi hry. Optimalizace je v ted uz v pohode, posledni patch to dal docela dost dokupy, Bugy tam mozna nejaky jsou, ale ne nad miru unosnosti, ostatne jako vsude. Ovladani je v pohode, ovsem na gamepadu, pokud se nekdo chce trapit s K+M jeho problem.
              Hra vychazi designem z klasicke scifi 60-80 let, jo textury mohly bejt asi lepsi. Mechaniky jez hra pouziva jsou vlastni dalsim stovkam her kde se neco crafti, pripadne jde o preziti atd. Navic, uceni se mimozemskeho jazyka, nebo ciselne hadanky mi dementni neprijdou. Jo, mohlo to byt daleko horsi..
            • Vždyť je to nudná, zabugovaná, špatně optimalizovaná hra bez obsahu, která nesimuluje vůbec nic, má příšerné ovládání, interface, vyblité textury a zdementnělé herní mechaniky jako pro pětileté děti a jako třešničku na dortu prolhaného chief designera.. můžu se zeptat, jak jsi to čekal horší?
    • Kolikrat to sem jeste nekdo da? porad dokola...seznam kde jsou veci co tam jsou a nemluvily o nich nemas?..ten by me zajimal vic..
      • walltar
        Ono tam něco takovýho vůbec je?
      • Jack1947
        Je snaží hledat co nebylo než bylo *3*
        • Jo, chyby se hledají vždycky strašně snadno. Horší je umět ohodnotit práci druhých.
          • Jack1947
            Jasně hlavně práci jednoho člověka nebo malého studia, u ostaních her se taky nadává jaká sraččka a zprněnost to není a pak nakonec jsou prodeje vysoké a nad nějakýma nedostatkama (citelnejma ale co) se po kupě dlc zdarma jen mávne rukou... Protože velké firmy atp mají kapacity a (bez)mozkovny jak si udržet lidi a povědomí o značčce Nicméně menší firmy jsou jen závislý na ohlasu a když je negativní tak je spíše odradí od práce na dalších titulech nebo i možná na hře samotné... je to klasické kritika je důležitá ale nedá se přehánět do extrémů...

            Kritika pro mne je vysoká cena ale jestli do toho šli lidi s vědomím že nic víc než to co je očekáváno nedostanou příslibem věco co tam budou časem pomocí patchů... tak se to dá chápat.

            Ne neobhajuji hru, jen myslím reálně... Kdyby se u AAA tak nadávalo jak kupovalo ale ne tam se předplácí rok dopředu ale Indie holt nemají možnost jak si udržet hráče... jinak než tím co dělají.

            Otázka je kdyby to bylo early access jestli by se nadávalo stejně nebo, když by byla menší cena. On je i problém jinde zatím nepodpora starších procesorů (Phenom X4/X6 -Intel 5 ) která nebyla nikde detailněji specifikovanáa. To se ale má opravit stejně jako většina bugů v patchi.
            • Jack1947
              To beru no, holt si tak trochu neviděl do huby ale to neznamená že tam nic z toho co slíbily )aspo zlomek není. Ukousl si většího sousto než které kdy věděl může sníst
            • christianus
              Tak ono jde hlavně o to lhaní viz https://www.youtube.com/watch?v=Kuz3WETd4ug .
              Subnauticu taky dělá menší tým, ale jednají s hráči/zákazníky fér a na rovinu, tak přestože má hra ještě hodně vývoje před sebou, nikde na Unknown Worlds hate nevidím.
    • Parádní shrnutí, to muselo dát práce, dát to celé dohromady. Škoda, že člověk místo toho nedělal raději něco smysluplného.
  • dobra recenzia, tato "hra" dostala co si zasluzi. dalsi indie sragora od shitbox indie developera
    • Hra co mela milionovou reklamu od SONY se za Indie povazovat neda..Indie je pravej opak..
  • jen bych dodal ze po poslednim beta patchi hra bezi v pohode, daly to dokupy ani ne po tydnu od vydani..ale to asi pan recenzent uz nevi..skoda, mohl dat lepsi znamku..vubec zohlednovat technicky stav hry co zrovna vysla v ciselnem hodnoceni je nesmysl, kdyz je ajsne ze to budou patchovat..
    Dale pan recenzent nepoznal ze design hry je poctou klasicke scifi z 60-80 let, asi zrejme cekal pozlatko zaklinace.
    Hra umi generovat opravdu uveritelne svety (se zviraty to je uz horsi) nektere z nich kdyby se obsadily obsahem pro nejakou hru mohli by fungovat a malokdo by poznal ze zaklad sveta je generovany, pro me osobne jde o pokrok herni technologie.

    Jinak dva dny pred vydanim Sean Murray jasne rekl ze to neni multiplayer hra, kazdy mel moznost ji nekupovat nebo zrusit predobjednavku.
    https://twitter.com/nomanssky/status/762688708764135425

    po vsech tech seznamech co ve hre neni by bylo taky fajn nekde zverejnit seznamy toho co vsechno ve hre je a nikdo o tom nikdy nemluvil..

    za mne zatim tak 7/10, ale jeste to porad hraju, takze to muze nakonec byt i vic.
    • Výhlédneš si nový model auta, objednáš si ho, výrobce ti dva dny před uvedením na trh sdělí že to bude vlastně motorka a ty mu za to ještě zatleskáš?
      • Ne, nekoupim si ho...co mas dal?
        • Coffin.Corner
          Ještě jednou pro natvrdlé... Otázka zněla jestli takovému jednání zatleskáš a ne jestli koupíš.
    • Taronyu
      A 50x pred tým povedal, že tam mulťák bude. Teda že dvaja hráči sa budú navzájom vidieť. A zaujímavé, že dva dni po tom jeho tweete, že to nie je multiplayer hra, napísal, že je úžasné že sa už dvaja hráči stretli a že do hry pridajú scanner, ktorý odhalí iných hráčov :D https://www.youtube.com/watch?v=A8P2CZg3sJQ&t=10m24s
      Takže chlapec je buď chorý, alebo len tak jednoducho klame.
      • vsak jo, dva hraci byli na stejny planete ve stejnou dobu, jen se navzajem nevideli. uzasny to docela je pri ty velikosti. Scanner by zrejme nejakou indikaci ukazal jestli tam je jiny hrac...ja nevim proc by mel byt ,,chory,, To ze si trochu vymejsli je normalni, dela to kazdy studio pred vydanim hry. Jen v pripade NMS si prilis mnoho lidi pralo aby to dopadlo zle (proc, to je ve hvezdach) tak to holt zle doapdnout muselo, i kdyby to nahodou byla dobra hra. jen tady v diskuzi je milion prispevku typu..Ja to rikal..hahahaa
        • Jack1947
          Ja se spíše divím jak mohli od malého indie vyvojáře čekat něco ve stylu Space citizen/Elite Dangerous
          To jsou lidi fakt tak blbý naivní ? nebo rádi věřej v nesplnitelné věci ? Dalo se to tak nějak čekat že to nebude žádná evoluce/revoluce v žánru vesmírnejch simulátoro-craftingo - jinejch her... ale lidi si holt myslí že zázraky jsou realita. Proto taky byli negativní v postoji... ke hře samotné.
          • honcka
            Až na to, že Frontier Developments a Cloud Imperium Games jsou taky indie vývojáři, Mě by třeba stačilo, kdyby v NMS byl aspoň nějaký flight model (aspoň na úroveň staré Terminal Velocity) a aby to mělo podporu hotasu
        • Pár měsíců před vydáním: Sean: "Hra je multiplayerová."
          Pár dní před vydáním: Sean: "Hra není multiplayerová."
          Po vydání: Sean: "Wow, dva hráči už se potkali. Přidáme nástroj na odhalování hráčů, aby mohlo k takovýmto setkáním docházet častěji."

          Cože? Tak je ta hra multiplayerová nebo není? Pokud ano, tak proč se ti dva hráči neviděli a proč Sean těsně před vydáním tvrdil, že hra multiplayerová není? Pokud ne, tak proč přidávat nějakej scanner?

          Sean Murray je chorý.
          • WortexCZ
            "proč se ti dva hráči neviděl"...? Znas Goole? Zkus ho pouzit. Ale protoze te to nenapadlo samotnyho, tak ja ti napovim jo? Hledej No Man's Sky s casovym omezenim vysledku na maximalne tyden. Vybodni se na neofic. fora kam chodej akorat deti plakat. Zkus ofic forum na Steamu, nebo procist hlavni vlakno na Redditu. Budes prekvapenej, ale duvod byl znam uz druhej den. Akorat se o tom herni media nejak zapomnela zminit... Zrejme stacil bulvarni titulek "vsecko je podvod" a pravda uz nikoho nezajima.
            • Taronyu
              Myslíš to, že boli na rôznych serveroch? :D
          • zajimavy ze me nikdy od ty doby co tu hru oznamily neprislo na mysl ze by tam mel byt nejaky masivni multiplayer...ze bych byl vnimavejsi nez ostatni? Asi ne..spsi si to vsichni tak nejak vysnily..az z toho vznikal pravda..nebo nevim..

            A jezis,,ses natvrdlej? Scaner tam chce dat prave proto ze se lidi nevidej, aby si mel moznost nejak zjistit jestli s tebou nekdo na planete je...uz na tomhle je videt jakej v tom mate gulas
            • Lidi většinou chápali, že to nebude "jak multiplayer v CoD" a že málokdy na někoho narazí. Přesto by byl multiplayer zásadním zlepšením.

              Ale nejde tak o to, že ta hra nemá multiplayer. Jde o to, že vývojáři lhali o tom, že multiplayer má. Jak říkáš, všichni vývojáři lžou. To je vcelku pravda (jsou výjimky samozřejmě), ale to neznamená, že bychom to, my hráči, měli tolerovat.

              Bohužel, jak je vidět, mnoho hráčů to toleruje, z čehož vyplyne, že vývojářům se lhaní vyplatí a tak lžou a přehypovávají hry čím dál častěji.

              Dokud se hráčská komunita nepostaví k tomuhle problému rázně (tím, že bude bojkotovat studia, která pravidelně lžou o svých hrách a hlavně, že nebude PŘEDOBJEDNÁVAT jakékoli hry), tak pořád budeme mít absurdně dokonalé trailery, které zobrazují něco, co ve hře samotné nebude možné provádět. Pořád budeme mít studia, která nahypují hru do nesmyslných výšin, aby co nejvíce vydělala, a pořád budeme stále dokola zklamávání výslednými produkty.

              To je ta hlavní pointa. Ne to, že je ta hra špatná, ale to, že vývojáři o své hře lhali, a proto bychom si ji neměli kupovat, abychom tak nepodnítili jiné vývojáře k provádění podobných nekalých praktik. Protože ty zásadně škodí celé herní komunitě.
            • tak to je notoricky znamy ze rekl. Ale jestli to co rekl znamena ze to je multiplayer jako treba v CoD, tak to se lidem opravdu neco zdalo..stejne to je jedno, potkat nekoho skoro nejde..sice by bylo fajn ho videt,a le zas takova tragedie jak z toho internet dela to neni...a jo vyvojari lzou..porad..nevim co se divite...zaklinac mel mit taky lepsi grafiku...ale to uz vsichni zapomeli...
            • zx_spektrum
              https://www.youtube.com/watch?v=ZqeN6hj4dZU&t=5m38s

              "Do we ever get to see ourselves?"
              "No you don't see yourself so the only way for you to know what you look like is for somebody else to see you."
              "Can you run into other people, other players?"
              "Yes".

              A pak kdo je chorý a kdo si kde co vysnil. Hmmm.
            • K čemu mi je vědět, že na planetě je nějaký jiný hráč, když s ním nemohu NIJAK interagovat?

              V rychlosti jsem nalezl dva rozhovory, kde Sean Murray říká, že ve hře bude možné hrát s jinými hráči:
              https://www.youtube.com/watch?v=n0uYnwqlslU&feature=youtu.be&t=59s
              https://www.youtube.com/watch?v=ZqeN6hj4dZU&feature=youtu.be&t=5m42s

              Těch rozhovorů, kde to říká je víc, ale na jejich hledání nemám čas. Pointou je, že hráči si to nevysnili, Sean lhal.
  • jamar28
    Meditativní procházka, klidné odreagování, relaxace. Tak jsem to chtěl hrát. Ale fakt ne za 60 euro. Až to bude za 15 a opravené, začnu o tom uvažovat.
  • zx_spektrum
    Sean Murray se připravuje na převzetí žezla nějvětšího herního bullshitmastera od Petera Molyneuxe?
    • WortexCZ
      ...aha. Tak to ma tak patnact let este co slibovat. Pac v blaboleni dohnat "Petu"... to nezvladne ani leckterej zdejsi "diskuter" *2*
    • cos dokázal ty?
      • zx_spektrum
        Tradiční pseudoargumentace. Z veřejného pohledu světa jsem nikdo. Sean Murray vystupoval veřejně, v televizích a všech možných show a mnohokrát o hře prohlásil spoustu faktů které nejsou pravdivé. Ale pro tebe je to o tom co jsem já dokázal. Víš ty co? Dokázal jsem toho spoustu a jsem celkem spokojen, ale narozdíl od Murraye (nebo Molyneuxe) s tím nelezu do veřejného prostoru. On to udělal, on je tváří hry, on se vystavuje kritice. A ano, on je bullshitter. A ty jsi zase zástupce tzv. Generation Snowflake.
      • Přihlásit se na email ... *6*
  • https://www.youtube.com/watch?v=XLEEtNJBLic

    Zapnout titulky! *1*
    • je to samozřejmě dost vtipný, ale mě bylo u toho smutno. Jak dlouho nás budou legálně ojebávat, v bankách, na uřadech v ruznych energetických společnostech, ve zdravotnictví na pracovním trhu a nakonec v našem největším koníčku ve hrách, smutná doba .. *13*
      • To, že všechny možné a nemožné organizace s člověkem den co den vy*ebávají, na to si lid už zvykl, tak to ventilují u HRY. :)
  • Pro ty, kteří tvrdí, že jsme dostali přesně to, co bylo slíbeno, nechť si přečtou tento příspěvek na redditu:

    https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4y4i3a/wheres_the_nms_we_were_sold_on_front_page/
    • Pro ty, kterým se to nechce číst nebo nejsou dostatečně zběhlí v angličtině.

      Co bylo slíbeno a co chybí:
      Přistávání na asteroidech; ničení vesmírných stanic a flotil; obrovské flotily lodí (ve hře výrazně zmenšeny); pohybující se velké nákladní lodě (ve hře stojí na místě); nákladní lodě v atmosféře (a bojující); spolčování se frakcemi; dokování obchodních lodí s nákladními loděmi; obrovské vesmírné bitvy mezi frakcemi s možností se do nich zapojit; NPC lodě startující z povrchu; planety s prstenci, pouštní (písečné) planety; planety, které rotují a obíhají kolem hvězdy (ve hře stojí na místě v absurdně malých vzdálenostech od sebe); teoretická možnost letět do jiného hvězdného systému manuálně (bez hyperpohonu nebo co to je); skutečné lodní třídy; pojmenovávání lodí; přirozenější chování letících lodí (vesmírné lodě, které se aspoň trochu chovají jako vesmírné lodě); suroviny, jejichž výskyt závisí na vzdálenosti od hvězdy a faktorech prostředí; možnost hrát hru čistě jako obchodník nebo čistě ve vesmíru; komplexní crafting; hledání prvků pomocí galaktické mapy; velká zvířata ovlivňující krajinu; zvířata provádějící více činností (např. koupání); obrovské stavby (větší než v současnou chvíli ve hře); havarované nákladní lodě; budovy s pohyblivými částmi; portály (které něco dělají); sentinelové ve velkých skupinách; zachování úrovně hledanosti při přesunu dovnitř budov; užitečné označování např. budov za pomoci dalekohledu; hackování dveří; možnost vidět a hrát s ostatními hráči.

      Je toho dost (a to jsem ještě některé věci vynechal, jelikož mě to přepisování v průběhu přestalo bavit).
      • walltar
        A to je přesně ten problém s NMS... Lidi se snaží hledat to co v tom není. *1*
      • Být to tam, tak si chrochtám... snad to časem dodělají. Jen tak mimochodem, oni to vyloženě slibovali, že to tam bude? Nebo o tom jen mluvili? Já jen, že dneska je móda všechno možné překrucovat a vytrhávat z kontextu, jen aby se mohlo vesele kopat a plivat.
        • Mluvili o tom, případně ukazovali videa s nápisem "in game footage"...
          (Nejsem si popravdě moc jistý, jak je rozdíl mezi "mluvili" a "slibovali" - dle mého názoru, pokud vývojář mluví o něčem, co bude možné dělat ve hře, pak tím slibuje, že to tam skutečně bude možné dělat.)

          Tedy například o multiplayeru se mluvilo hodně; o obrovských budovách a nákladních lodích v atmosféře se nemluvilo, ale můžeš je vidět na záběrech z trailerů (o kterých vývojáři tvrdili, že jsou přímo ze hry). A tak podobně.

          Všechny zdroje můžeš najít v tom původním příspěvku (odkaz výše).
  • munphf
    Nu, yatim sem to hral jenom 4 hodiny pac sem rano po releasu odjel s rodinou na dovcu, ale za ty 4 hodiny sem se od toho nedokazal odpoutat a s hodnocenim 5/10 u me games.cz lehce klesly teda... i kdyz, ono uz neni moc klesat kam :D....
    • jack
      No, podle mnoha recenzi jsi neprekrocil dobu (ktera práve čítá jednotky hodin), po ktere Te to prestane totálně bavil. Užil jsi si jen tech pár uzasných prvních hodin s dokonalým WOW efektem :)
    • to je tak kdyz v tom hledaji to co v tom neni ;)
  • Jack1947
    Nedopadlo to jak se očekávalo? je třeba si uvědomit že na tom dělal jeden člověk ? (malý tým) navíc je to offline hra. Pokud bude více negativních recenzí, bude to jasný signál k tomu že se to nepovedlo a lidi to nebudou tolik kupovat ale zase co moc nechápu je na takovou hru celkem přestřelená cena.

    Být to AAA hra tak se to celé radši přejde a zalepí se to nějakou větší nálepkou ( třeba 7-8 když ne 9).

    Být to 2d picl árt tak minimum by bylo těch 7.
    • Ty to klidne hrej, pro tebe by bylo hodnoceni tak 9/10 *3*
      • Jack1947
        Až budu moct tak beztak to hrát nejspíše nebudu ale jde jen o princip. ...

        Protože mi to příjfe prázdné a celkem zdloughavé takovéhle hry až tak nemusím na zkusení ano.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší