Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mimochodem s tím "rychlým" expením u Omega klonů bych to nepřeháněl. Stejně jsou tam skilly které trvají v řádu týdnů a jistě i měsíců :) Tak že bych přeci jen za takový rok usedl do Black Widow?
    • Za rok do Black Widow možná sedneš (spíš ale asi ne), rozhodně jí ale nebudeš moci rozumně používat. Na to bych odhadoval, že 2 roky budou málo. *3*
      • No nee, ja uz to hral a myslim ze mi na ni chybel 5lvl nejakyho skillu. Pokud si dobre pamatuju tak moje postava ma cca 42M expu. takze bych to za ten rok dat mohl. :)
  • Dobrá zpráva, možná nakonec opráším svůj starý účet a zkusím to znovu.
  • eStar
    Pokud to má někdo zájem zkusit tak se v tom neplácejte sami a zkuste kontaktovat nějakou z následujících korporací které se na nováčky zaměřují, poradí vám, dají vám zdarma nějaké věci a vezmou vás do akce i s levnými loděmi, rozhodně doporučuji, mnohem lepší než uvíznout v hisecu a těžit šutry.

    korporace/alliance
    KarmaFleet/Goonswarm Federation
    Pandemic Horde Inc./Pandemic Horde
    Dreddit/Test Alliance Please Ignore
    Brave Newbies Inc./Brave Collective
    EVE University/Ivy League

    Je třeba umět anglicky.
    • Nebo CZ/SK Newbie Friendly Industries
      • eStar
        To snad raději ne. To je opět jen těžení šutrů v hisecu a navíc tihle opravdu nemají nováčka co naučit.
        • Neodsuzuj když nevíš. v čem bys lítal kdyby nebylo hráčů které baví těžba a výzkum? A proč si myslíš, že je nemáme co naučit? Základní mechaniky, fitting, těžba, výzkum, výroba, pve, probování atd. Pokud se to někomu nelíbí tak prostě odejde. Kdo tobě vysvětloval základní mechaniky? Nikdo? Mě taky ne proto jsem s Eve dvakrát skončil, protože nebyl nikdo kdo by mi ze začátku pomohl.
          nech si své soudy pro sebe nebo se zastav na public kanále NEBFI a zjistíš jestli těm nováčkům můžeme něco dát. Jinak mlč.
          Grie
          • V pvp jsem byl vždycky megalama, ale těžba je na hře pro mě to nejzábavnější. Možná že se vrátim mrknout co se po letech změnilo :)
          • eStar
            https://zkillboard.com/corporation/98389204/

            Na tomhle je vidět co jste koho naučili. Víc netřeba komentovat.
            • To Derp:
              Jasně, že máme katastrofální killboard. Korpa která se zaměřuje na nováčky, tzn. 50% členů nemá ani 5mil SP, + z větší části na industry prostě bude mít katastrofální killboard. Navíc v higsecu kde se neděje nic jiného než wardec a gangy od CODE pak přiletí T3cruiser a pokud nesleduješ local na 100% tak prostě nic neuděláš. Poslední sranda je že gangy i wardeckers začali lítat s double nebo tripple scramem a tak těžařům už ani stabilizéry nepomůžou protože to prostě nepřetlačíš :)
              Ad zábavnost těžení : souhlasím. Taky netěžím :) . Ale je dost lidí co to kupodivu baví už několik let tak prosím nepredikuj "podle sebe soudím tebe". Navíc my nemusíme být konečnou korpou. Lidi co už se u nás nemají co naučit nebo jsou zvědaví na jiný život odcházejí k BOBAS nebo ASSEC a objevují život v díře apod.
              Začátek u NEBFI je nenásilný, dobrovolný, do ničeho nenutíme jen předáváme informace. Chceš se něco naučit a pak se rozhodnout co dělat? Ok jsi vítán. V opačném případě šup k Pandemicům ať si vychovají další "F1 monkey" do fleet, ale zase se můžete ukájet před killboardem jak jste posílili ISK sink :D
            • jako nic proti Grie, ale vaše Newbie-Friendly Industries má opravdu katastrofální killboard :D

              a abych byl upřímný, tak eStar má tak trochu pravdu, málo nováčků bude bavit nekonečné těžení šutrů...
            • Kamaráde opět vůbec nevíš o čem mluvíš a o nás taky nic nevíš. To, že tebe nebaví Industry automaticky neznamená, že to nebude bavit někoho jiného. Jak jistě sám víš pokud ztratíš loď je to v 99% případů jen tvoje vina. Ty lidi vědí jak se mají chovat, ale občas se tak prostě nechovají, buď na to serou, nebo eskalace v lowsecu apod. je pro ně tak lákavá, že se tam prostě chtějí podívat a pak to dopadne jak to dopadne. Taky bys mohl vědět, že ztratit loď je skvělá zkušenost která ti dá občas víc než tisíc stran textu. U mé první ztráty v lowsecu se mi ten pirát omluvil, že si nevšiml jak mám starý char, koupil mi novou loď a pak jsme asi 2 hodiny kecali o tom co jsem v tom lowsecu udělal špatně a na co si mám dávat bacha. Skvělá zkušenost.
              Navíc to, že taháš hned killboardy znamená jen to, že sám pirátíš v nule nebo v díře v malým gangu a pak se ukájíš na tím, jak jsi OP a 90%+ dangerous. Trefil jsem se? tak šup pochlub se.
              Grie
              PS: Tyrione nebuď debil, jsi jedna z posledních sympatických postav
  • eStar
    Jako dlouholetý hráč tohle rozhodně podporuji. EVE už poněkud zastarává a změna a noví hráči jsou třeba.
    • tato zmena bohuzel nemeni hru samotnou.. pred 10lety tam byla vyborna komunita.. dnes je to pouze toxicke prostredi plne grieferu.. vsak oni to f2p hraci poznaji brzo.. to ze tam maji dementni CSM a neudelali Walking (i diky zasahu CSM) tak se ta hra fakt nikam neposune.. porad to bude jen zivnost pro hornich par desitek.. co se tim zivi..
  • faitheater
    Urcite to zkusim... Jsem si vedom toho, ze jako alfa novacek se tam pekne zapotim, ale dam tomu sanci.
    EVE jsem doted ignoroval, protoze uz nemam tolik casu na hrani, jako drive.
    A platit mesicne XY penez s vedomim, ze mozna i tyden k tomu nebudu moct sednout, se mi nechtelo.

    Takze minimalne o 1 se jejich F2P hracska zakladna zvetsi :-)
    • Tak EVE online má proti jiným MMO velkou výhodu v tom, jak má řešeno levelování. Tady neleveuješ za expy, ale leveluješ časem (a to i když jsi offline). Což někomu nesedne, ale je to dobré právě pro hráče co se k tomu třeba dva týdny nedostanou. Ve woku, když začneš hrát s partou a dva týdny nehraješ, tak budou o 30 levelů vejš a můžet hledat novou partu. EVE tě za abseci nepenalizuje a s ostatními leveluješ ať už hraješ dvě hodiny týdně, nebo toho sedíš nonstop.
    • Veskoslav
      Bacha na jednu věc, minimálně dva týdny se tam budeš plácat jak velryba na pláži. Jedna z nejtěžších MMO her na trhu. A jak se říká, je to nejhezčí Excel tabulkový simulátor na trhu:)
      • Grafická nadstavba Excelu. :) Jojo
      • faitheater
        jj, pocitam s tim. Ja to jednou zkousel kdyz byl free weekend, ale kolik toho clovek za vikend stihne, ze? Obzvlast ve hre jako je EVE :-)

        Kdyz bude F2P, tak budu hrad pekne v klidu, s vedomim, ze se nemusim nikam hnat. Trochu si oddechnu od E:D, bude to urcite prijemna zmena.
        • Veskoslav
          Jako ani po roce hraní jsem neuměl některé věci:) A bitvy? Nejdelších 8 hodin života *1* Ale stojí to za to, jedna z mála MMO, co prostě když se člověk naučí hrát, tak tam zůstane.
          • Takze prumerne inteligentnimu cloveku to bude trvat min
            • Veskoslav
              Což tebe naprosto vylučuje. Raději jdi hajat Maxíčku.
    • jsme už 2 :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit