Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    zacina pribyvat duvodu proc si koupit xbox one *4*
    • Taky ty důvody bych teda rád viděl. Spíš jsou samé důvody tuhle krabici ignorovat...
    • Musím souhlasit. Jelikož můj PC stejně už nove hry nezvládá, řekl jsem si, ze si koupím právě konzoli a co jsem koukal na nabídku her, Xbox se mi zamlouvá dost. Za ty prachy to je parádní koupe, takže v dohledné dobe si ten Xbox pořídím.
      • A copak na tuhle "konzoli" je za hry krom Forzy a Gears of War? To nám teda pověz...
        • Série Halo, Quantum Break, Recore vypadal taky fajn. Pak mam samozřejmě v plánu hrát multiplatformovky (The Division a R6:Siege jsou asi moje nejočekávanější) a a par her z X360, které jsem minul.
          • Recore a Quantum Break jsou po zásluze propadáky a nebejt to exkluzivní tituly, už teď by se o nich nemluvilo. Super byl Project Spark, ale ten zabili, takže kromě Halo, Forzy a Gears zbývá Sunset Overdrive, Red Dead Redemption z 360 a možná Scalebound až vyjde. Nemam rád Last of Us, Uncharted, infamous atd. a stejně je toho pro mě víc na PS4.
            • Pointa je v tom, že kvůli ovladači a rozhraní preferuju xbox, ale tuhle generaci je PS lepší ve všem ostatním s výjimkou zpětný kompatibility, která by byla relevantní v případě, že by na xbone bylo něco víc než remastery, pokračování starých sérií a multiplatformní tituly v horší kvalitě. I pitomý Diablo běží na PSku ve 4 lidech dle očekávání plynule. Na xbone ne.
            • Což je v naprostém pořádku, hraj si na své preferované platformě. Mě toho nabízí více Xbox, takže jej koupím místo novýho PC.
    • Vzhledem k tomu, že na X-One už není v podstatě žádná exkluzivita, tak bych řekl, že těch důvodů ho kupovat je právě čím dál míň, možná už ani žádnej :D
    • Anebo PC :) uz se tesim... doufejme, ze dopadne dobre optimalizace
      • Zagro
        Beta mi jede na GTX 970 v 4K 60 fps, takže np *3*
        • Toto...toto musi GTX 970 zvladať s prstom v r*ti a druhym sa bude šparať v nose, to si len prihriaty hriankovači myslia, že toto je pekna grafika :D :D :D
          • https://www.youtube.com/watch?v=bcalOq93c8A

            Ukaž mně open-world závodní hru s lepší grafikou než má Horizon 3 na PC. Nemůžeš? Si myslím...
        • Na nejnižší detaily, co? Taky mám GTX970 mimochodem...
          • Zagro
            Proč na nejnižší? Jestli ji máš a disponuješ i kvalitním procesorem a dostatečnou ram, tak ti to taky musí jet v pohodě. Samozřejmě nesmíš mít zasekaný PC kdejakou havětí. Na max detaily to jede s pohledem z kabiny 50 - 60 fps. Takže na high až medium 60 fps bez jedinýho zaškobrtnutí.
            • Zagro
              OMG to ti musím fakt napsat, že jsem to psal pouze jako reakci na to, jak jsi zareagoval? Nesed si na vedení.

              Jinak koukám, že ti to nemá cenu psát ani s důkazem. Se laskavě ještě jednou podívej na to video, vezmi v potaz, že je to beta a jede mu to v 50-60fps na ultra detaily s 8 MSAA. Což má od těch tvých low setsakramesnky daleko a tím jsi panáčku začal, takže se to nesnaž otočit oproti mně. Ptž, jestliže máš HW takovej, jakej jsi napsal a nejedi ti beta přibližně tak, jak v tom videu, tak je něco špatnýho na tvé straně. Nevím, jak líp ti to vysvětlit, když ti ani video nestačí ...
            • Než příště někoho osočíš ze lhaní, tak nejdřív toho člověka líp odhadni. Nejsu žádnej 20-ti letech suchar co chce být zajimavej a tak vymýšlí pí*oviny:
              http://www.imagebam.com/image/8b9f60505809878
              Mám poslat i foto s cedulkou ''wb'' kde bude vidět moje PC, TV (55'', dedikovaná jako monitor), všechny moje konzole, rodný list a i preferovaný toaletní papír? *7*

              Já nejsu žádnej mistr ''stavitel'', to bylo jen abys věděl že mý PC jede na 100%. Přečti si tu první větu znovu.
              Dál ty tvý srance rozebírat nebudu, jen zopakuju, že když někdo hlásí jak mu něco jede v ''X rozlišení / Y framerate'' tak se to automaticky bere jako max. detaily a stabilní framerate po celou tu dobu. Co to má za smysl? Říkat že hra mně jede v 60fps a přitom se omezovat v herních funkcích abych toho dosáhl, natož se nezmínit o děsivých propadech to je celkem k smíchu...

              Tvoje myšlení rovná se tomuhle: ''Mám v té hře čupr kůl zbraň, akorát ji nesmím používat, protože ty tuny 3D částic co z ní lítaj udělaj z té hry slideshow, jo a taky nesmím na tu část mapy kde jsou ty tuhý monstra, páč tam mně můj PC háže BSOD, ale jako můžu říct pohoda 4k/60fps!'' Už to chápeš? *16*

              P.S. 4k/Medium vypadá určo hůř než 1080p/Ultra.
            • Zagro
              Nedá mi to ještě nezareagovat. O nejnižších detailech si zde psal jako první ty, takže nevím, co to pořád meleš za kraviny a podívat se na konec videa se ti asi taky nepodařilo. Jinak bys věděl, že vše je nastaveno na max, takže ultra/high + 8MSAA. Takže když si ten MSAA odmyslíš (což jsi stejně nechtěl použít), tak máš 60 FPS na HIGH jak nic a většinou i na ULTRA. Takže ano, Forza v betě je na GTX 970 luxusně hratelná. A pokud tu kartu máš doma, tak si to můžeš sám ověřit. Ale dle tvých řečí to spíš vypadá na velkýho lháře.
            • Zagro
              OMG bylo tam 28 - 32 a v pre race je to naprosto jedno a taky jde o betu, tak co na tom nechápeš, ty profesionální montére PC. Raděj ti ani nebudu psát, kdy jsem se já poprvé podíval do útrob PC, protože to nemá žádnou relevanci. PC musí umět složit i cvičená opice, pokud se jen trochu o elektroniku zajímá. Raděj se znovu podívej na výše postnuté video, ať se zde znovu neusvědčuješ ze lží. 42 + fps na max detaily v nejnáročnější scéně v betě, bude bez problému 60 fps při medium detailech. A pokud člověk hraje s pohledem z kokpitu, tak má 60 fps i na max detaily. Chápu, že se máš asi chuť hádat, ale zde máš jaksi smůlu, viz. video. Tak čau, montére :D
            • i7-4790K@4.6 GHz a RAM 16GB DDR3 určitě není ořezávátko. Žádná havěť (stačí mít vyšší IQ než žárovka), počítače (nejen svoje) skládám/instaluju/spravuju už 15 let... Stačí?

              Hele, těch 20 fps v pre-race je opravdu k smíchu... Když napíšeš 4k/60fps tak to má znamenat stálých 60 fps (+/- 5) za všech okolností na nejvyšší detaily (mínus AA který není ve 4k potřeba) a ne ''Jóóó synku, když nezměníš kameru, nepojedeš na těchhle tratích za těchhle podmínek,a přežiješ 20 fps v menu tak je to fakt >skoro< 60fps''.

              To bych taky mohl říct že hraju třeba Rise of the Tomb Raider ve 4k a plynulých 60fps když se budu koukat jen na oblohu nebo do země... *3*
        • Draken69CZ
          Tak určitě *15*
          • Zagro
            Nemám důvod si to cucat z prstu a taky dokážu pochopit, že zde dostávám od dětí - jen kvůli tomu, že doma nemají dostatečnej HW. Ale na to, že byste měli být inetová generace, tak to s váma vypadá dost bledě, když neumíš ani použít google.

            Takže ještě jednou speciálně pro tebe, takhle hra je v pohodě hratelná ve 4K na GTX 970.

            https://www.youtube.com/watch?v=fRQmbNMyHHQ
  • Jedna z nej zavodnich serii. Perfektne vybalancovany mix simulace a arkady (chova se to jako auto, ale nemusite byt profi ridic se super volantem). A navic ve svete plnym tuctu novych neojezdenych trati. Takze clovek hraje neco noveho a ne podvacate Suzuku a dalsi zname trate. Proste zabava na stovky hodin jak pro fanousky zanru tak i zacodni novacky.
  • faitheater
    Já jsem si koupil Ultimate Edition pro PC (ať v MS vidí, že i na PC se kupují hry :)) a věřím tomu, že v této hře utopím dlouhé hodiny. Z arkádových závodů mě zatím nejvíc bavilo TDU1. Crew mě moc nechytl.
    Každopádně FH3 (po povedeném Forza Motorsport 6: Apex) plně důvěřuji.

    Už ať to vyjde, sejdeme se na startu!
    • Moc se vás na startu asi nesejde když blbá ''standard edition'' stojí skoro 2 litry a slevní to (možná) až vyjde FH4...
      Kdyby +/- 1200,- tak koupím, ale tohle je výsměch a vy blbečci je ještě podporujete... *6*
      • faitheater
        U FH3 se nebojím, že bych dostal nedodělek nebo krátkou hru.
        To, že ty na to nemáš ještě nedělá z ostatních blby... blbečku :P
  • Tak to by konečně mohla spadnout cena druhého dílu, abych to mohl synovci koupit na XO.
  • nightborne
    PC port koukám k dispozici za tejden a kousek... beru okamžitě, Horizon jsem konzolovým hráčům strašně záviděl =).
    • nightborne
      To jako někdo nesouhlasí s tim, že si plánuju koupit hru? Zajímavý. Sorry démoni, stejně si ji vemu ;).
      • Veskoslav
        No podporuješ jejich příšerný obchod, možná nedostáváš mínuska za nákup hry (do které bych šel taky), ale podporuješ ten jejich nefunkční zmetek, co je pomalu horší jako Windows for live či co to bylo za službu.
        • "Windows for live" má zajímavý překlad - bylo to Games for Windows Live :)
          • Veskoslav
            Jo děkuji:)
            • A co je v dnešní době na Windows store nefunkční? Nákup proběhl v pohodě, preload spustili včera a v den vydání se bude hrát. Cena je sice úlet ale je to daň za play everyhere, kdo na to nemá může počkat na slevy. Někomu vadí že je to pouze na Win10 ale to vážně chcete používat 7 let starý os věčně zvlášť když je upgrade zadarmo?
  • Odulin
    Už se na tenhle malvaz klepu. Snad bude i PC verze v pohodě....to demo by bodlo.
    • co tak čtu tvoje prispevky ty se klepeš asi uplne na všechno
      • Odulin
        Jj v tomhle směru jsem dost pozitivní. :)) Hate mi holt nic neříká a na všem se spíš snažím najít něco dobrýho. ;) A zrovna u téhle hry ani moc hledat nemusím.
        • čím driv se naučís kritickemu myšlení, tím líp
          • Odulin
            Tak tohle mám už myslím za sebou. Podle mě jsi jen frustrovaný z toho, že mám radost z věcí, ze kterých ty ne...jinak si nedovedu vysvětlit tvoji první reakci. To je vše. :)
      • Na druhou stranu je hezký, že se tu vyskytuje i někdo, kdo neni žlučovitej herní dědek, kterej na všechno píčuje už 3 měsíce před vydánim.
    • Lukyz
      Vypadá to skvěle, na demo se těším, ale asi ani to mě nepřesvědčí dát 1800,- za hru na WinStoru.
    • Presne tak. Skoda, ze bude az po vydani. Uz bych mel pravdepodobne predobjednano, kdyby demo bylo ok co se optimalizace tyce. Takhle holt nezbyva nez ceakt
  • Já bych tomu dal klidně i 10/10 pokud to bude stejně dobré jako FH2, kde mám odehráno stovky hodin, podlemě jedna z nejlepších závodních her vůbec
  • 9/10? u w0t m8? *_*
  • Jestli se povede PC port, tak hned kupuju. Pořádná závodní hra s otevřeným světem tady nebyla snad od TDU 1.
  • WalkingWad
    Hrál sem jen demo, ale hodně mě bavila Horizon 2, jen prostě ten všudypřítomný "offroad" a model auta alá stíhačka (tzn spíš jak arkáda) mi fakt nesedl...
    • "tzn spíš jak arkáda" - to bude tím, že to je arkáda :)
      • ale je to arkada automobilových zavodu, ne zavodu kluzáku ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit