Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ja celkom nerozumiem tomu, ze preco niekto si vobec nainstaluje hru (uz siedmy diel) zo serie, ktora podla nazoru dotycneho je stale o tom istom a ktorej styl hrania mu absolutne nevyhovuje, potom si to zahra, zase skonstatuje, ze je to o tom istom a ze ho to nebavi a este sa nad tym aj cuduje a rozculuje. Samozrejme nazor na hru respektujem, len tomu celkom nerozumiem, pripada mi to ako samonasieranie. Predpokladam, ze autor ma uz preobjednany dalsi diel z tejto otrasnej serie.
  • Skvela recenze, Tryarch opet ukazuje, ze moc neumi, ale prekvapive dokaze z pacifikovat masu, ktera bez skrupuli a vulgarne napada autora textu.
  • autor je debil a zkurvysyn dohromady
    • Len preto že má niekto iný názor ako ty mu musíš nadávať? Ja som sa neskutočne nudil už pri MW1 (to bolo posledné COD ktoré som hral). Ďalšie diely by som nechcel ani keby mi za ich hranie platili.
    • Autor má pravdu,hra je pejchovina,u mě 2/10 *10*
  • podla mna je autor recenzie skurvysyn :)
    • páni, totálně si mě rozcupoval náporem svých argumentů. Zamyslim se nad sebou :-D Není nad věcnou a civilizovanou diskusi!
      • ano ano pan prezident :D
    • uzasny,jeste neco podobne duchaplneho nam chces sdelit?...fakt demence
  • Predchadzajúce diely sa mi páčili, i keď postupne klesajú na kvalite. Ale Black Ops neklesá, to padlo ako kameň skoro úplne na dno hlbokej a tmavej studne. *8*
  • Raziel_cz
    Je úžasné, jak skoro nikdo tady není schopný připustit, že někomu ke štěstí stačí a někdo dokonce vyhledává (zcela vážně) lineární FPSky s deseti skripty na metr čtvereční, protože chce alespoň jedno odpoledne být sám tím Arnoldem Schwarzeneggerem, jít rovně a kosit, co to jde.

    Vadí vám skripty a linearita? Jděte hrát ARMU. Božínku, krátká herní doba? Kupte si World of Warcraft. Toužíte po lepším příběhu a inteligentnějších nepřátelích? Nainstalujte, co já vím, třeba Half-Life. A že se vám nelíbí grafika? A nejsou hry hlavně o hratelnosti? Pokud vím, New Vegas vizuálně zrovna nezabodovalo a stejně to každému bylo jedno. Black Ops se hraje dobře, přiznávám, bez bugů by to bylo mnohem, mnohem lepší, ale co už člověk nadělá?
  • Aby bylo jasno, tohle skutečně neni recenze v pravém slova smyslu, napsal jsem jí spíš jako příspěvek na můj osobní blog. Když jsem viděl že na Games.cz zavedli čtenářské recenze, tak jsem jí sem prostě bez jakýkoli ambicí prdnul, proč ne. Je to můj názor a stojim si za nim. To že byla redakcí vybraná sem opravdu nijak neovlivnil. Sám se tomu divím, páč se slohem sem na tom fakt na štíru (slovní zásobu mam vyloženě podprůměrnou). Stejně mi vaše kritika přijde velice zábavná, jelikož mě kritizujete jako recenzenta... já ale nejsem profesionální recenzent pro páná jána :-D Je to jen názor hráče (proto taky to slovo "čtenářská" před slovem "recenze" v titulku, vídíte ho tam, hm?).
    Nějaké klady hra samozřejmě má - například v recenzi zmiňovaný konspiračně-schizofrenický příběh, sice báčko jak sviň, ale funční. S tim souvisí i docela povedené "haluškové" pasáže nebo scény výslechu. Dále třeba mise kdy z letadla navádíte skupinku vojáků, do které se chvilkama přepínáte, je taky fajn. Noční ježdění (a samozřejmě střílení) na člunu za zvuků rock'n'rollu má taky docela atmošku. Příjemná změna je taky to, že váš hrdina má konečně hlas a používá ho (nebo jestli to bylo i v nějakém předchozím díle tak sorry). To všechno jsou ale skutečné drobečky. Nicméně jen díky nim neni hodnocení ještě níž :-) A pak ještě k oné kritice mé zaujatosti. Nejsem zaujatý, každé hře dám šanci. Black Ops jsem hrál proto abych zjistil, jestli se ta série už vyhrabala z hnoje, nemam důvod jí to nepřát. A opravdu si myslíte, že by bylo lepší, kdyby recenzi na hru psal její fanoušek, který jí naprosto nekriticky zbožňuje? Asi těžko...
    • Tak to jsme si všimli, že to není recenze, to nám říkat nemusíš :-) Akorát, že to redakce napsala na začátek toho tvého pamfletu, proto tolik negativních reakcí. Jen nám ještě upřesni na jaké platformě jsi hru hrál a zda to bylo legálně. Vzhledem k tvému názoru na hru totiž silně pochybuji, že by jsi si za ni dal peníze.
  • Drom
    tady je to dobry flame :D
  • stale sa divim nad tym ako mozu autori vyprodukovat taku "sracku" a aj tak stale bude mat milionove predaje?
    to naozaj nemaju tie ovce sudnost aspon trochu?
    • Protoze vedcina lidi sou idioti kteri sou ochotny dat za todle 1000,- kc. To plati naprosto ve vsem hry nejsou vyjimkou. Nekde sem cetl ze 30% koupenejch her si lide v usa ani nerozbalej dalsich 40% se nedostane ani prez prvni level popr. skončí u instalace a ty co to dohrajou na nejtěžší obtiznost? tech sou prej 3%... .
      • Presne, hry jsou uz mega ve strednim proudu (mainstreem...nebo jak se to pise). Uz je to jako s muzikou. Vis jak, treba Lady Gaga je total vyplach, shit, ale prodava jak svina. Rozumis, proste uz se jako hraci budem rozdelovat na ty co to fakt citej a hledaji v tom cim dal tim vic, lepsi zazitky, veci co je oslovi... a na ty co si dou jen zatrsat a krome pravydelneho rytmu disca s poradnou vyumelvanou zenskou/clapem je jim jedno co tam hraje (hlavne at to nerusi jejich zabehly stereotip)... doma pusti max. radio a telku..... No treba se to casem projevi i v oblikani a tak :D Nedivyl bych se..... (Pozor! to je hardcore gamer, vidis ty rukavy Pepco) :DDD
        • mainstream, stereotyp, nedivil

          Jinak můj názor je, ať si každý hraje a poslouchá co chce, ostatním je po tom hovno (a to zdůrazňuju, že Lady Gaga je mi ukradená).
    • neda sa to nazvat sracka je to jeho nazor a ja ho respektujem!!!A keby sa mali vivijat hry len podla recenzentov a nie konzumenotv tak bi uz hry asi nexsitovali
      • Nj, bohužel dělají se hry pro masy. Žádná originalita, žádná inovace, prostě vyrobíme to samé, změníme zbraně a vymyslíme debilní příběh, však ono to stádo bude po milionech kupovat. To mě hrozně štve tohleto. A bohužel recenzant si nedovolí říct, že už to tu bylo, že je to pořád to samé a ikdyž to řekne, tak dá stejně vysoké hodnocení. Protože prostě je to značka Call of Duty. Kdyby před Black Ops nebylo napsáno Call of Duty, tak to bude dostávat daleko nižší hodnocení. CoD si vydobyl slávu famózním 1. a 2. dílem. Modern Warfare byl také krásný a z toho teď těží další 3 díly. Snad bude příští díl jiný a v něčem nový :-/
  • Ako mozete porovnavat 2 presne take iste hry MW2 a black ops konkurencia predsa MW2 neni
    ano aj mne sa MW2 viac pacil ale konkurencia pre black ops to neni.Konkurencia je predsa Medal of Honor aj ked to tak nevizera.A Battlefield Bad Company 2.:D niekde som cital ze recenzenti su casto blbsi ako hraci niekedy to je aj pravda!!!
    • Robotron3
      Az na to, ze recenzi nepsal profesionalni recenzent, ale prave ten hrac....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit