Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čeština je ke stažení na Steam Workshopu a taky na pkubicek.com
  • Zaměřil jsem se na zatýkání pravicových extreamistů a zastydlých neonácků v malých městech v ČR ,jako je např Brno a Ostrava, ale během hodiny hraní jsem vydělal miliony a hra je teď moc lehká
  • "Příkladem za všechny je třeba průběžné navštěvování stanic a “vyprazdňování” vozidel, ve kterých s sebou jinak neustále vozíte zraněné a zadržené jedince. Občas si třeba sanitka najde cestu do nemocnice sama, jindy jen čeká na další pokyn, stejně jako policejní anton."

    Tak tohle jsem tedy vůbec nezaznamenal. Pokud sanitka nebo policie někoho během zásahu naloží, tak s ním okamžitě vyrazí k nejbližší stanici/nemocnici. Pokud jim ale během cesty do nemocnice začnete dávat další instrukce, tak se logicky sami už nevrátí, dokud nenaloží někoho dalšího. Případně ne vždy je převoz nutný - tedy ani sanita, základní ošetření zvládne i policista nebo hasič (velmi pomalu, ale pokud je vybavíte lékarnout, tak už se dají použít). V tom případě zůstane sanita na místě i po skončení úkolu, dokud s ní nepohnete, což je asi pravděpodobnější varianta toho co je v recenzi.
  • Velmi podarena oddychovka. Backoval som na KS, zapnem to sice tak raz za mesiac, ale potom pri tom skysnem do 2 rana...ako dnes :/ (btw. niekde by tam mala byt postavicka s mojou podobiznou, tak snad sa coskoro najdem :D )
  • Jak mám udělat druhé město bez ztráty prestiže? Nemám dost jednotek a na nové auto nemám. Měl jsem jen na doplnění stavů a nakoupení nepřístupné vesty...hraji unikátní kampaň
  • Mart9
    K té recenzi musím být velmi kritický. V půlce jsem přestal číst, protože to není moc recenze, ale návod. Popisuje totiž různé situace ze hry, které by si měl hráč sám prožít a ne, abych byl upozorněn na to, co po jakém rozhodnutí následuje. V tom si myslím, že by mělo spočívat to hlavní kouzlo hry, ovšem recenze ty situace spoileruje.
    • zrovna tohle mě taky zarazilo, vyspoilovat telefonáty, kterých není monho a ještě ty, které jsou unikátní (na 100% se objeví, zatímco jinde pouze šanci se objevit) pro první 2 města je pěkný fail. Hrál jsem to až po recezni a když došlo na objednání pizzy, hned jsem věděl, jak to dopadne.
  • Lukyz
    Hra je sama o sobě hodně zajímavá a hlavně originální, obtížnost si v podstatě nastavujete podle výběru města -> čím spletitější uličky, tím delší doba než tam jednotka zvládne dojet + různě rozházené základny.

    Kluky polský jsem podpořil na KS asi za 220Kč, takže jim klidně v budoucnu přihodím nějakou kačku za DLC.

    Za mě prostě super *5*
  • janzeleny
    Oba Polský autory jsem někde potkal a mluvili i o tom, že mají některá města něco jako easter eggy - třeba kolem Albuquerque bude pár případů vaření amfetaminu a tísňové volání manželky, která podazřívá svého muže z nelegální činnosti (seriál Breaking bad) apod.. Co ale nejvíc oceňuju, že mají hovory namluvené skutečným operátorem a ty příběhy jsou (až na ty easter eggs) inspirované reálnými případy... Plus to má přesah i ten, že jak operátor po telefonu navádí volajícího ke stabilizaci nebo i řešení situace, hráč se mimoděk učí, co v takovém případě udělat. Prostě pecka.
  • Francis
    Poslal som obrnený transportér plný policajtov s M4-kami na chlapíka, ktorý mal doma ilegálny softvér.
    • Ten event s ilegálním softwarem je jen v cracknuté verzi... a dost často.
      • Jack1947
        Lool tak to je dobré :D
    • *15* Ten z toho dostal určitě šok a poté jsi musel poslat navíc záchranku. Možná i hasiče, jestliže se extrémně ze*ral.

      Ze začátku má člověk málo jednotek a stačí chyba nebo špatné rozmístění a již něco nestihneš.... Ale poté si již můžeš dovolit to co jsi napsal.

      Supr je, jak ty jednotky reflektují silnice a otáčí se tam, kde to je možné. Tedy neotočí se namístě když jedeš po dálnici apod.
  • Škoda, že to nevyšlo na Tablety.A přitom k tomu přímo hra vybízí. Nenáročná grafika jednoduchý systém. Hned bych bral všema deseti. Ale i tak díky za recenzi, vypadá to zajímavě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit