Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radkaa
    Tohle snad nemůže ani nikdo koupit... *8*
  • *8* Koukám, kam se ta slavná serie NfS dopracovala. No tohle nestojí ani za krádež. Poslední zhasne.
    • A které díly z poslední doby za to stojí? Pro mě byly poslední "tunerské" závody NFS: Carbon, a už ani tam nebylo o co stát. Hrál jsem Undercover, což totální odpad (podle mého názoru), hrál jsem i Hor Pursuit, který tedy moc "tunerský" není, a ačkokoliv mám Criterion rád, nenadchlo. Poslední díly jsem ani nezkoušel, ale z okolí žádné ovace nebyly.
      Prostě si raději zase dám NFS: Underground 2 *1*
      • za me to bylo U2, ale cistokrevne NFS bylo Porsche unleashed...uz prvni Most Wanted mel v sobe spoustu mechanik, na ktere lidi totalne nadavaji, ale tak nejak je prehlizeji...fyzika, pribeh, cheatujici ai, nepotreba tunit auta, nebot protivnici tuni s vami. Policie s cheatujici rychlosti...atd atd...Tam upadek zacal...ale i tak to v porovnani s novyma hrama pusobi neskutecne skvele...bohuzel
      • Nevím, já hrál naposled první dva díly, pak už nic. Závody mě už 2 desetiletí nebaví. Když mám čas, tak si rád zahraju kvalitní strategii.
        • Jojo to je potreba vsem povedet ze uz te zavodni hry vlastne ani nebavi a ze uz hrajes jen strategie. Kazdeho to hrozne zajima v recenzi o nfs..
          • Očividně jo, když na to reaguješ. Tak doufám, že si tvuj mozeček bude dlouho pamatovat *2*
  • Tak další hra co si nepořídím.
    • Ríkám si, že brzy si nezahraji už žádnou hru, ne kvůli tomu, že by nebylo na čem, ale nebude co. Za chvilu tu bude desítky různých verzí konzol a nebude na nich co hrát....teda pro ty, kteří nebudou chtít koupit hru a potom dokupovat i singleplayer mise
  • Jednou bude EA hvězdou Las Vegas až se z herního průmyslu přesune na hazard, zkušenosti sbírají jak babky popadané švestky u cesty.
    Na druhou stranu, mají velmi dobré učitele, kterým to prochází už léta a nikdo si nestěžuje
    ....mnohdy naopak se zdůrzňuje jejich obrovský úspěch jako značky, viz. Take2 a GTA V. Pokud někdo dnes pořídí, nebo i skoro 2 roky zpátky pořídil GTA a chtěl si užít online, byl téměř bez šance....každé DLC bylo a je .... utrať několik mega a pak dlouho vydělávej zpět a během toho vydáme další DLC na které už nebudeš mít tak si koupíš za prachy....také se Take2 nebrání tomu, že tento systém bude už v každé jejich hře. Možná brzy bude na každé hře varování jako s hazardem a budou až od 18., ale tyto společnosti si dobře hlídají tu hranici. Až rodiče začnout dětem hlídat za co utrácí, třeba se to změní. Ale není lepší, že si dítko za 20 éček koupí třeba nějakou postavičku ve hře než chlast, cigára a drogy? Dospělí zas někdy vyplátu prochlastaj, nacpou do matů, do drog a jiní třeba nakoupí dolárky do GTA. Já ani jedno a zajedu raději k moři, nebo zajdu s přítelkyní na dobrou večeři a mám stejnou radost jako Pepík co si nabouchal konto v GTA:-)
    • Chapu ze kvetacky nekterych jedincu nedokazou pochopit ze ta hra uz je x let venku a ma stale podporu ze strany vydavatele tudiz na necem vydelavat musi. Navic tenhle model uz tu byl davno pred gtaV jestli to proste nebude tim ze to r* dotahl do zivotaschopneho stavu. Driv jsem taky zastaval nazor ze placena DLC by byla lepsi, ale z herniho hlediska by to melo za nasledek stepeni komunity a nedostatek hracu do vseruznych modu. A stim vydelavanim to taky neni tak hrozny pokud nejses uplny maslo ( coz vetsina hykajicich je ) tak dokazes vydelat na nejlepsi auto do 10-15hodin herniho casu, zkus ziskat tu nejlepsi cast brneni v jakemkoliv MMO na trhu, neni problem u toho ztravit 10x tolik casu. Ale jo klidne si chod na vecere s pritelkyni a pak di sem blinkat do diskuze jake je to GTAV zlo, pokud ti to udela dobre a pohladi to tve ego.
      • :-))))))) nechápeš vůbec nic, protože mi je naprosto jedno za kolik si vydělám na jaký auto. Tu hru zapínám tak 2x do měsíce a na kontě mám vyděláno požehnaně. Pokud nevyužíváš bugy, nesnažís se, aby ti někdo nacheatoval peníze rozhodně na nejlepší auto nevyděláš......navíc auto ti opravdu v této hře je fakt strašně platné. Jaká jsou ty DLC? O zábavě nemůže být řeč, cca 5-10 opakujících misí, abych si mohl zahrát DLC stojí to třeba i 10 mega a věřím, že spousta jich koupí za real money...každé DLC je pouze o vytahování realných peněz, protože nové letadlo za 30euro je lepší než se dělat roky s hrou:-) každopádně, je mi to totalně u piiiiiii. Zivotaschopneho stavu? Ano to máš pravdu, chlavně toho jejich, ab, jim to krásně dotovalo jejich vývoj her.
  • Výborná práca Adam, konečne to niekto povedal na plnú hubu tak ako to je. Len tak ďalej! *5*
    • Nečetl jsem to, ale zkus se podívat na některý z FC, vždycky to obhajovali atd. Konzistence názorů 0 :)
      • Adam to vysvetloval v (myslím poslednom) FC. Ja tiež neznášam mikrotransakice ktoré ovplyvňujú hrateľnosť (akokoľvek), ale nepovedal by som, že "konzistence názorú 0" Práveže to Adam vysvetlil v rámci jeho názoru dosť jasne čo si cením. Mikrotransakcie v NFS sú proste zlé aj na dnešné pomery. Je to hanba a vyložene úplne otvorený (až prehnane) pokus koľko ešte sú schopní tí hlupáci zniesť. Druhá vec je, že ten NFS aj bez tejto ohavnosti je nič moc.
        • Tak se třeba podívej na poslední podcast s Bětkou tuším. Většinou to bylo v duchu, hráči jsou tupci.. haha, takové zásahy do hry nevadí, ať si herní firmy dělají co chtějí :)
      • Overwatch
        Tohle jsem nikdy neobhajoval. S mikrotransakcema obecně problém nemám, sám jsem například v Overwatchi utratil desítky eur za loot boxy plné kosmetických blbostí. Dokonce nemám problém ani s mikrotransakcema, které ovlivňují hratelnost, POKUD (a to je klíčové), nemají negativní dopad na hratelnost. Pokud je to všechno dobře vybalancované.

        Z poslední doby viz třeba Assassin's Creed Origins, kde člověk pomalu ani neví, že tam nějaké mikrotransakce jsou. Hře nijak neškodí, není nutné je řešit, jsou tam tak nějak "navíc" a je to úplně v pohodě. S tím problém nemám. Jenže v NFS je kolem toho očividně nadesignovaná velká část hry a ten balanc je tu nastavený tak, aby tě buď nutil do brutálního grindu, nebo do placení. To už hru ničí, má to velmi zřetelný a jasně negativní dopad na hratelnost a s tím už teda problém mám a to zásadní. A očividně si to uvědomují i vývojáři, když to teď začínají postupně ladit...

        Takže ne, tohle jsem nikdy neobhajoval, protože NFS (a očividně i Battlefront...) je typický příklad toho, jak do hry mikrotransakce nedávat. Na rozdíl třeba od Overwatche nebo i toho Assassína, kde to je podle mě úplně v pohodě. Není mikrotransakce jako mikrotransakce :)
        • Smysl to nedává, problém je v celé té myšlence a ne v tom jak to někdo ve své hře nastavil. To je stejný jako když lidi nevidí problém v komunismu, jelikož se jim líbí x věcí, ale přeci samotná ta ideologie je úplně mimo :) Tohle je úplně stejný a nejde to oddělit.

          Veškerý herní obsah má být získatelný hraním, jakýkoliv externí faktor je špatně.
        • 'Dokonce nemám problém ani s mikrotransakcema, které ovlivňují hratelnost'

          ve hre za plnou cenu by nic takovyho byt nemelo, tohle by se dalo akceptovat leda ve f2p

          never ever
      • nekteri totiz naivne veri, ze mikrotransakce muzou zaroven bejt neskodny a zaroven dostatecne vydelecny
        • jamar28
          Však můžou. Podívej se na mikrotransakce třeba v Path of Exile. A to je to ještě k tomu free2play.
    • ucho
      no počkat, ono to vypadá, že už to tak není. dělají v tom systému postupu úpravy. tedy ten hlavní bod recenze a důvod frustrace z hraní už může být jiný.
      • no podle prvních reakcí z toho patche to v tuhlke chvíli upravili z "brutálního grindu" na "trošičku míň brutální grind" ... tohle bude chtít víc než jeden patch
  • Jack1947
    Zdá se že Ea hrY se nehodnotí dvojím metrem a je to dobře, i když jsem čekal aspon 7/10 , 4/10 je tady pomalu odpadní známka to dostala Mafia3 a myslím že ani jedna z her si to nezaslouží.
    • nightborne
      Mafie byla za bůra, a to sem byl ještě hodnej ;).
      • Jack1947
        No s dlc to u mě vytáhla až na 6/10... možná 7 púrostě paradox kdy DLC překonaj nudnou původní hru.
  • JJ, EA. To milujeme :). Není firmy v herním průmyslu, která z vrcholu spadla držkou do bláta, dělá hry protknutý politicky korektníma cooooool blbostma, které se snaží zalíbit všem, ale ve skutečnosti se jejich produkty nemůžou líbit nikomu, kdo netrpí nějakou mozkovou disfunkcí. Doufám, že tahle firma jednou zhebne.
    • Bohužel si za ta léta působení a marketingové masáže vypěstovala velkou pověst mezi hráči a má peněz na rozdávání, takže si takové jednání může dovolit. Zfanatizovaní a slepí jedinci, pravými hrami nepolíbenými si ji budou stále hýčkat a tak nemá taková firma důvod na způsobu své politiky cokoli měnit, stačí, že vydělává za nic... kdyby takovéto firmy začaly s vydáváním takových her na začátku svého fungování, tak o nich dneska nikdo neví.
  • Takže stejný výkal jako Undercover?Už jen ten kulervoucí poď do mě název Payback lecos říká.
  • Odkedy existuje séria Forza Horizon, NfS nemá zmysel. Hlavne teraz, keď FH je aj na PC.
    • Přesně tak , horizon na pc a není co řešit , nechápu ty NFS za posledních 10 let je to samá sra.ka. To jsem ho hrál od prvního dílu, dokonce si pamatuju jak jsem poprvé viděl 2-3 díl na 3d kartě a padala mi brada z té plynulosti a vyhlazování :D
  • Asi jsem moc starý, úpadek EA vnímám tak od roku 2004, navzdory tomu, že občas vydali i dobré hry. Zlikvidovali spousty dobrých studií.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit